Veya demezsiniz? Ben sanırım hiç mesajına bakmayıp bir daha asla da yazmayacağım jwodks
Siz ne yapardınız uygulamaya giren ama bilerek cevap vermeyen birine?
Veya demezsiniz? Ben sanırım hiç mesajına bakmayıp bir daha asla da yazmayacağım jwodks
Siz ne yapardınız uygulamaya giren ama bilerek cevap vermeyen birine?
Sil numarasını bu satten sonra bende öyle yapiyorim beni takmayın bende takmam sıktır sin gitsin kime iyilik yaptıysak nankörlük değersiz olduk insanlara hakettiğinden fazla değer verirsen sonunda biz üzülüyoruz niye böyle yaptı niye şöyle yaptı diye vs vs sana bilerek vermedini sende biliyorsun sana az da olsa ilgi veren arar yazar önceliği sen değilsindir.
umursamam. hiçbir şey de yapmam. ciddi sorunları olan çok var bu sitede. onlardan biri denk gelmiştir sana da. ne mesaj yaz ne de engelle. sana yazarsa sen de ona cevap vermezsin.
Cevap
6Cevap
Bir şey demem çünkü umurumda bile olmaz o kişi zaten
Itiraf etmeliyim ki bazen bende kafama göre dönüyorum ya da dönmüyorum.. bu mesajina cevap vermedigim kisiyle alakali degil ki sadece bu siteyi tamamen kafa dagitmak icin kullaniyor olmamla alakali o an canım sadece iki yorum yapıp çıkmak istiyorsa onu yapiyorum.. cok kafaya takmamak gerek galiba 🤷🏻♀️
Cevap ver anneni dağa kaçırırım derim belki annesini seven biriyse korkar cevap verir
Bişey demeye gerek var mı sence
Kim bilir cevap vermedigi kişi ne yapmıştır
Niye yazmıyorsun kolun mu kırık dmdmdm
Aynen dediğin gibi yaparım
Orrr çocuğu derim değerini gözden geçirim
Muhabbetine bakarım ona göre karar veririm
Allah'a emanetsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?