Güncellemeler
+1 yıl
Bana dün gece küçük tatlı bir kızın videosunu göndermiş, ben de ona cevaben bu videoyu attım. Sizce çok mu yürümüş oldum?
www.instagram.com/.../?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
www.instagram.com/.../?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün sinemaya gitmiştim, hikaye attım. Heralde benim olduğum yerdesin, iyi seyirler yazmış. Bende teşekkür ederim dedim. Görüşebiliriz mi demek istedi acaba dedim. Normal insan gibi baya 10 tane filan uzun cümleli mesajlaştık ama uzatmamak için en son yine o emoji ile bitirdi mesajı. Hızlı ilerleyip hemen bitmesin diye mi adım adım geliyor acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Atabilir bence
Sen mesaj at o halde. Her adımı erkekten beklemeyin, sizde adım atın😊
Ya ne yazcam bilemedim
Hikayesine yanıt vermeyle başlayabilirsin ya da öne çıkanları varsa bir şey yazabilirsin
Öne çıkanları varda , ilk attığı hikayede yazayom bakalım napcsk
Haber et beni de 😊😅
Ederim :) keşke hemen hikaye atsa :)
oda sana ah ne kadar da aşkına eşkiya bir kadınsın kaçır beni kaçır der
Hahahahah ne diye mesaj atayım ya da mesaj atmasını nasıl sağlarım, yardım edin a dostlar :)
nasıl sağlarsın onu bilemem
ama şunu yazsan ben okay derdim
seninle 5 yaşında olsaydık ve yanına gelip arkadaş olalım mı deseydim ne derdin diye bilirsin
İyi de iş arkadaşım bu adam benim
çocuğum öyleyse ne diye instagramla uğraşıyorsun real hayatta tavlatsana kendini
Eski iş arkadaşım , 2 yıl beraber çalıştık
Adam bana daha önce sevdiğini söyledi, ben reddettim, o yüzden aramız açıldı, ben onu sildim instadan, sonra o beni sildi, sonra ben sadece onun göreceği whatsap durumları yaptım, bu da bakıp duruyordu, sonra cevap yazdı, sonra ben bunu ekledim instadan, o da beni ekledi , bir kere günaydın yazdı, sonra da like atıp duruyor ama yazmıyor
çocuğum sen şuna en başından desene ben ergenim boşu boşuna şurda ulvi bilgeliğim israf ettim
Ergen filan değilim, reddetmek için geçerli sebeplerim vardı. O sebeplerden bazıları ortadan kalktı
Hayır. Erkek eğer istersen adım atar. Yani seven veya hoşlanan erkek
E sürekli like atıyor, beğeni atıyor ama mesaj atmıyor , nasıl mesaj attırıcam
Sen yaz. Aşkım şakamısın diye
Aşkım mı yazayım yuhhh :)
Cesur ol.
Ya saçmalamayın iş arkadaşım
Ya kanka
Bak sana bişey diyim mi?
Ne olursa olsun.
Eğer bir erkek bir kadını seviyor veya hoşlandıysa. Sosyal medyadan yürür. Veya gelir açılır. Devir eski devir değil.
Öyle mektup vs yok.
Yani adam senden etkilenmemiş. O yüzden boşuna adama aşk besleme. Sana abi tavsiyesi
Adam bana daha önce sevdiğini söyledi, ben reddettim, o yüzden aramız açıldı, ben onu sildim instadan, sonra o beni sildi, sonra ben sadece onun göreceği whatsap durumları yaptım, bu da bakıp duruyordu, sonra cevap yazdı, sonra ben bunu ekledim instadan, o da beni ekledi , bir kere günaydın yazdı, sonra da like atıp duruyor ama yazmıyor
Saçmalama canım benim
Niye :) sürekli like beğeni atıyor ama mesaj atmıyor
Nö..
Neeee mö mü
No. Anlamında yazdıydım
Napıyım ya
İş yerinde, müsait bir yer de yakasından tut ve dudağına yapis
Eski iş yerimde , öğretmeniz öyle bir ortam okulda olmaz. Fantezi yapmaya gerek yok
Nerde oturduğunu bilmiyor musun veya normalde çarşı da falan görmüyor musun
Farklı ilçelerde yaşıyoruz , onun olduğu yere gittiğimde bazen karşılaştığımız oluyor ama tesadüf olsun diye gezip durayım mu
Tesadüf olmasına gerek yok direkt hedefe git
Okuluna mı gideyim, evini bilmiyorum
Evet okuluna git napiyon de konuş. Al arabaya çek tenhada yapış dudağına gerisini o halleder
Teee başka ilçeye gidicem okul saatinde adamı okuldan alıcam , ohoooo nerde bende o yürek
Ya ne gelcem , düzgün bir akıl vermiş gibi
Valla sen bilirsin. Daha iyisini biliyorsan burada ne işin var mk
Sinir olup yazmayabilir ya da neden diye sorar
Eee sürekli lşke atıyor ama mesaj atmıyor
İlk adımı senden bekliyor olabilir ilk adımı at sonrasında herhangi bir harekette bulunmazsa konuşmayı kesersin
Ay ne yazcam bilemedim ki :/
Story atarsa felan ona göre yanıt verebilirsin en mantıklısı st cevap vermek bana göre
Hikaye atmasını beklicez mecbur