Bizim burada bir market var orada çalışan bir çocuk var oranın müdürü gittiğim zaman göz göze geliyoruz bakıyor farkındayım ama ben baktığım zamanda gözlerini kaçırıyor anlamıyorum ismini soyismini öğrendim sosyal medyadan baktım bulamadım orada çalışan herkesin instagram hesabını buldum onların takipçilerine takip ettiklerine baktım yine bulamadım orada çalışan bir kız var onun instagram hesabı gizliydi fake hesap açıp kızı takip ettim onun takip ettiklerine baktım yine bulamadım dün değil ondan önceki gün orada çalışan birinin telefonunu istedim annemi arayacam diye ordan onun numarasını kopyaladım hemen kendime gönderdim numarayı. Bir arkadaşımın telefonundan arkadaşım senden hoşlanıyor eğer sevgilin hoşlandığın ya da aklında biri yoksa sana açılacak diye mesaj atsam mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya çok tatlısın kuşum. Savaşta her şey mübahtır 👌 umarım kazanan olursun. Bu mesajı atabilirsin
Teşekkür ederim 🌼
Bu sorunu o okusaydi sana aşık olurdu 💪
Manga "-Bir kadın cizeceksin" diye bir şarkısı var. Bir kadın cizeceksin oda senin gibi olacak
Bence en iyisi direkt sen yaz kendini tanıtarak ama cesaret edemiyorsan bunu yapıp sevgilisi olmadığını öğrenirsen hemen kendini tanıtabilirsin
Evli mi nişanlı mı sevgilisi var mı onu bile bilmiyorum tamam kendimden yazdım diyelim sürekli o markete alışveriş yapmaya giden biriyim sevgilisi varsa ya da evliyse öyle bir şey olursa ve derse redderse birdaha yüzüm tutmaz o markete gitmeye
Haklısın zor olur , o zaman dediğin mantıklı eğer sevgilisi olmadığından net emin olursan bu şekilde ulaşman çok daha iyi olur. Sonuç ne olursa olsun umarım senin için en iyis olur
Teşekkür ederim 🌼 arkadaşımdan mesaj atarsam benim için daha iyi olur. Aslında ben evli olup olmadığını öğrenmeye çalıştım şu şekilde benim 2 hattım var bir numaramı kullanmıyorum sadece Whatsap kullanıyorum işletme hesabı olarak ordan mesaj attım işte Merhaba, asistanımdan fal randevusu almışsınız ödeme dekontunuz geldi falan dedim yok falan dedi bende uzatınca biraz hanımefendi benim bir alakam yok rahatsız etmeyin lütfen dedi 😂😂😂 sonra Belki eşiniz randevu almıştır ya da başka biri almıştır diye söyledim çok küstahsınız iyi günler dedim cevap vermedi 😂😂
Ahahahah ay aşırı iyisin ya 😅 senin bu kadar uğraştığını bilse kim bilir ne kadar mutlu olur. Peki alışveriş yaparken bir iki sohbet etmelik ortam oluyor mu
Yaaa aslında bizim olayımız şöyle ben geçen sene markete gidiyordum hep göz göze geliyorduk bakışıyorduk 2 3 kere de muhabbetimiz oldu ama ben işe girince bir daha gidemedim 1 2 kere gittim yoktu görememiştim şubesi değişmiştir diye düşündüm dahada gitmedim şu bir kaç gündür gidiyorum işte yine göz göze geliyoruz bakıyor ama beni tanımadığını düşünüyorum aradan baya zaman geçti saçlarımı boyattım falan tanımama olasılığı yüksek olabilir
Ve geçen sene gittiğim de bir şey almıştım onu iade edecektim ona söylemiştim normalde yapmam ama senin için yaparım demişti 😂😂😂😂
Oooo😎😅 ya ben de düşüneyim ne yapabilirsin acaba iletişim kurmanı çok istedim şu an
Peki sevgilisi ya da bir ilişkisi olmadığını öğrenirsen adımın ne olacak
Eğer sevgilisi yoksa Bir kaç gün sonra bir 10 15 gün sonra beni aramışsınız diye mesaj atmayı düşünüyorum ordan yürürüm ya da markete gittiğim de ordan yürürüm diye düşünüyorum 😂😂
Ama bende bu şans varken bu kadar çok uğraşmamın sonucunda kesin evli ya da sevgilisi vardır 😂
Markette konuşma açabilirsin bence , ben biraz hareketlerini tavrını görmüş olursun
Hemen öyle düşünme öyle olsa bu zamana kadar bir yerden anlardın
Ya da marketten bir kızla yakın ol ona sor diyecem ama 3. Kişileri hiç araya alma bence , ne ilişki öncesinde ne ilişki zamanında
Bazen denk gelmiyoruz orada olduğu zamanda danışma da oturuyor sürekli. Geçen gün iştr bu marketin yanında BİM market var oraya girdim ilk önce orada bir anda karşıma çıktı ordan biriyle konuşuyordu beni gördü göz göze geldik sonra ben başka reyona doğru gittim arkamı döndüm bakıyordu
Ayyyy hayır o markette çalışanların hepsi ayrı bir havada öyle bir şey yapmam
Ay sen de gizlisin ben de gizliyim seninle ne çok konuşurduk bu konularda , sohbetini çok sevdim
Ayyy aynen yaa bende senin sohbetini sevdim. Ne yapsak
Nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum daha yeni kullanmaya başladım bunu
Acaba gizliden çıkabilir miyim sen bana mesaj atarsın
Üç nokta var ya o üç noktanın üzerine dokun gizlenme diye bir yazı çıkacak ona bas o zaman gizlilikten çıkıyorsun
Takip isteği gönderdim
Bunları nasıl yaptın ya
Neden çok kolay oldu
Ne bileyim iyi cesaret etmişsin kendin yazsana çocuğa
Evli mi nişanlı mı sevgilisi var mı onu bile bilmiyorum tamam kendimden yazdım diyelim sürekli o markete alışveriş yapmaya giden biriyim sevgilisi varsa ya da evliyse öyle bir şey olursa ve derse redderse birdaha yüzüm tutmaz o markete gitmeye
Yani bilemedim o zaman aklına gelen yöntemi dene inşallah başarılı olursun