İlk buluşmalar flörtün en kilit noktasıdır. İlk karşılaşma, ilk gözgöze gelme vs. Peki flörtünüz ilk buluşmada ne yaparsa buz gibi soğursunuz? Bugüne kadar yaşadıklarınızı da anlatabilirsiniz.
Sinemaya gitmek olabilir ama ilk buluşmalarda ben telefonla uğraşılmasına aşırı karşıyım. Telefonla başka zamanda uğraşılır ben kendi açımdan bakınca bu hareketi "sana saygılı değilim, telefon benim için daha önemli" diye yorumlarım. Çekiniyordur yakın arkadaşı ile gelebilir bir şey olmaz buna çok sorun yaratacağımı sanmıyorum ama arkadaşı ile gelmese daha iyi olur, genel buluşmalarda insanlar zaten eski konulardan hayatlarından bahsederler eski sevgilisinden bahsediyor olması sorun olmaz ama bunu övercesine yapması ağzından düşürmemesi o ortamı terk etmeme neden olur. Geç kalabilir buda sorun yaratılacak bir şey olmamalı yolda ters giden birşeyler olmuştur ya da hazırlanırken birşeyler ters gitmiştir. Kesinlikle telefonla uğraşılmamalı çok yanlış buluyorum bunu bildiğin saygısızlık.
Eski sevgiliyi anlatmak çok patavatsızca olur. Yakın arkadaşla gelmekte bir sorun görmüyorum. Sinemaya da gidilebilir. Telefonla da uğraşmak ben semi beğenmedim, sohbetinde sarmadı demekle aynı. En iyisi evde oturmak.
Aslında hepsi ayrı bir saygısızlık bence. Eskileri duymayı veya başkalarını duymayı hiçbir insan sevmez. Masayı yer kafasına bir tık sinirliyse karşıdaki 😂😂
İlk buluşmada eğer sürekli telefonu ile ilgileniyorsa ondan tamamen soğurum ben ya. Benimle ilgilensin isterim sürekli elinde telefon ile ilgileniyorsa şahsen bu onunla ilk ve son buluşmamız olur diye düşünüyorum. Ben ilgisiz ve soğuk erkeği asla hayatıma alamam. Benimle ilgilenecek o an tek ilgi odağı ben olmalıyım telefon falan değil.
Kesinlikle geçmiş ilişkilerinden bahsetmek devamlı negatif enerji vermek ve aynı zamanda karşındaki kişi sohbet ederken cep telefonu ile bağlanmak kadar büyük saygısızlık yoktur
Bence en kötüsü bir insanın söz verip de tutmaması, ertelemesidir. Önemli veyahut kritik bir durum olmadıkça bir insanı söz verip de bekletmek saygızlıktır.