Merhaba herkese sevdiğim kızın geçmişini takıyorum kafama her şey güzel sadece bu sorun var aramızda psikiyatri buna çözüm bulabilir mi var mı fikri olan.. Emdr tedavisi
ya da ekt ilaç falan hepsine razıyım
Merhaba herkese sevdiğim kızın geçmişini takıyorum kafama her şey güzel sadece bu sorun var aramızda psikiyatri buna çözüm bulabilir mi var mı fikri olan.. Emdr tedavisi
ya da ekt ilaç falan hepsine razıyım
Ya tabi var ama bir şarkı sözü yazmak istiyorum "geçmişindeki hikaye beni üzmez nasılsa yenisini yazıyoruz artık". Geçmişle ilgili soru sormayın o da gerekmedikçe bir şey söylemesin konu kapanır ama ihtiyaç duyuyorsanız tabiki psikolog işe yarar
Ömür boyu işe yararmı
Bilemiyorum size bağlı
kanka geçmiş geçmişte kalır insanlar hata yapar o hatalarından vazgeçerler yaşananları silemiyoruz maalesef. he böyle diye gidip emekli eskort ile de evlenme yani
Yok reis şu an 19 yaşında
Lise 1 de ve 2 iki erkekle öpme öpüşme olmuş
Cevap
2Cevap
O.. buuysaa tekmeyi vur gitsin hic kabul edebilecegim bir sey degil onun bunun altinda gezecek seviyorum ölüyorum bitiyorum ayaklariyla sonra bana gelecek onun a.. miniii arabanin arkasina baglar meydan meydan gezdiririm
Değil namazı nda niyazında
Eger boyle bir seyi yoksa namazindaysa kapaliysa temizse daha ne olacak ne guzel iste sen onu al başına koy öyle kizlar kalmadi artik
Reis ben daha önce onu birinin öpmesi zoruma gidiyor.. Ömür boyu onla yaşamak istiyorum ama.. Bu düşünceler mutluluğumu aldı..
Seninde bi dedigin bi dedigini tutmuyor neyse sen onu birak olmaz
Çok kişiyle olduysa bırak gitsin
2 kişi ile öpüşme lise 1 ve 2 de
Oho o hiç bir şey değil
Nasıl değil reis ben yaşamamışım öyle bir şey
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?