Güncellemeler
+1 yıl
Ben böyle bi insanla nasıl 2 yıl beraber oldum ya moralim gitti
Merhaba arkadaşlar. sevgilimin lnstegram hesabını karıştırdım busuru iğrenç iğrenç konuşma vardı şehirde kız bırakmamış herkese yavşamis eski sevgilileriyle iğrenç konuşmalar şu an moralim çok bozuldu okudukça daha beter oluyorum benim gönlümü almazken kıza nasıl yalvardigini falan gördüm moralim çok bozuldu. 😣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bunu sen belerlemen lazım
Ama düşün bu kadar tecrübeli ve elinden kız gecen adam senin kapında köle😉😉
Köle değil bana üzüyor çok toksxc bildin ya çok sinirli birsey yapmasan bile sorun çıkarıp kavga cikarir
O zaman boş ver yaa, borclu musun adama, hadi ordan et
S. kt. r et yazdım, sistem düzelmiş
Ndksks Allah seni güldürdün beni
🫣💐💐
Evet haklısın ama takıntı oluşmuş yani soğudum o mesaj lardan sonra lan ne p. c mis çocuk herkesle konuşmuş kız bırakmamış benim eski ark dayımla bile yaa
Oo eski arkadaşını senden önce mi sonra mı götürmüş
Benle tanışmadan önce ben varken öyle birsey yapsın bakım bi evini yıkarım başina
Peki sen arkadaşın eski arkadaşı ile neden çıktın
Ben bilmiyordum ki mesaj lari görünce anladım
Ya baska kızlarla mesaj lafına bakıyorum diyor akşam çık gel buluşalım diyor kıza bana da akşam oldu hadi eve git diyor ark daslariyla takıo ya benim degerim yok cidden yok buluşmucam artık böyle olmak lazım
Bence hiç düşşnmemelisin seni tutan ne
Neyi düşünme meliyim
Ayrılmayı
Ya düzenli ilişki yaşadım bir insan burada açık aacik konuşamiyorum o sebepten bırakamıyorum
Yazabilirsin, xper yetiyor mu
Ben bir insanın kolay kolay değişmeyeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla evet, ilgilendirir
😔
Sıkma canını, toxic olduğunu düşünüyorsan uzatma iliskiyi
Toxic ama 2 yılımı verdim nasil heba edim ki o kadar yılım boş birsey için miydi
Geç kalmandan iyidir. Daha fazla zaman harcarsan bu döngüden kurtulamazsın. Her geçen gün, bir gün daha heba oluyor
Tsk ederim 😙😞
İlgilendirir. Katil midir tecavüzcü müdür, hırsız mıdır bilmek gerek
Herkesle açık açık konuşmuş yavşamis ya şehirde kız birakmamiss
Beta ve âmsalak erkek, sepetle gitsin
😓😓keşke okumasaydim
İyi oldu, daha geç fark edebilirdin
Evet🥺
Yani geçmiş de önemli ama senden sonraki hayatı daha önemli
Senin sevgilin çürük elma knk herkese yazmış sen düşmüşün
Evet sanırım banada o kadar yazan var önümü buldum aw
Bana yaz sende
Bence şu an olduğu kişi daha önemli
Moralim çok bozuldu
Herkes geçmişte kötü şeyler yapmıştır önemli olan o kişiyi geride bırakıp bırakamadığımız, bıraktıysa sorun yok
Ya bana bağırıp çağırıp ben birsey yapmadım halde suçlaması ama o kıza öyle yapmıyor yalvarıyorum bildin
Yalvariyo
Estetik begenmedim
İlgilendirir bence