AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
affetmem... çektiğim acıların hesabını veremez.. ben ağlarken o mutluydu bugün giden yarında gider.. gerçekten sevseydi gitmezdi...
O kadar haklısınız ki peki siz bir kızı reddettince neye dayanaarak o kızla konusmak istersiniz
reddetiğim kızla konuşmamki.. ha belki arkadaş olarak sevdiğim için konuşurum oda sık sık olmaz karşımdaki insana umut verecek şekilde olmaz.. mesafeli çok yakın davranmadan
Yok bu sizin gibi değil resmen umut ışığı arıyor galiba şöyle düşündüm reddetti ya sandı pesinde kosucam hani sanki ben ona sırılsıklam aşığım bir hareketiyle gelicem.. bir de çok dikkat ettim özellikle üzgün olduğumu sandigi zaman aşırı umut alıyor bana yaklaşma konusunda normal guluyorsam felan korkuyor yanaşmiyor
güçlü ol ne kadar seviyorsan sev reddetiğiyse içine göm yoksa seni ciddiye almaz kullanmaya çalışır egosunu tatmin için kullanır seni...
hiçkimsenin hiçkimsenin duygularıyla oynamaya hakkı yok
Çok haklısın zaten reddettikten sonra bir kızı getirip nispet yaptı şimdide berbat halde peşimde dolanıyor evet içime gömdüm hatta baya hakaret ettim tek kelime edemedk
tam tanımıyorum ama o kişi karaktersize benziyor davranışlarına bakılırsa insan seven kalbe saygısı olur biraz bu kadar gaddar olunmaz s. ktiret onu
Sözde sessiz sakin ağır takılıyordu. Yeterince ağır konuştum benimle konuşamiyordu bile sadece tek bunu anladım galiba hiç kimse buna bakmamış ben bakınca şaşırdı ne yapacağını
olabilir bi anda kendisini dev aynasında görmeye başlamıştır...
Geri dönmek için geç kaldın sıra sende üzüleceksin. şarkısını armağan ederdim.
Ya reddetti şimdi de peşimde dolanıp cabaliyor pişman s
Çünkü gezdi dolaştı birini bulamadı boşta kaldı
Ya asosyal bir tip kızlarla işi yok gozlemledigime göre zaten reddettiği günden beri benle ugrasiyordu ben tepkisiz kalınca peşimde dolanıyor ama çok berbat halde yanıma yaklaşmaktan korkuyor
Dönmüyor ama Bi süre sonra hem yatmak istiyor, karşılaştım bunla bence fırsat değerlendirilmeli olmuyorsa zate olmuyordur denemeden bilinmez
S*ktir git derim. Net cevap
Böyle diyeceğimi bildiği halde neden çabaliyor benim için
Beni reddettiyse geri dönüşü olmaz
Böyle diyeceğimi bildiği halde neden çabaliyor benim için
Umur fakirin ekmegi
Bence bu kadar rezil olmayı göze aldıysa baya pişman olmus
Benim mantığımda pişmanlık diye bişey yok. Elbette senin kararın sen tanıyorsun onu ancak önüne bakmakta fayda var
İçim yansada kabul edemem o hayal kırıklığıni unutamıyorum sadece içimde bazı şeyler kalmıştı konuşup halletseydik içimde kalmazdi bu kadar o kaçmayi tercih etti
En dogrusunu yaparsın. Zamanla o içinde kalanlarda sıfırlanacaktır
Mesaj attım bir şey sorucam
Hayır giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Çabaya girmesi peki?
Yani ilerleyen zamanlarda olabilir
Bir kız kabul etmez sizce?
Erkekmisin lez mi anlamadım?
Ya hayır bir erkek beni reddetti şimdi beni istiyor ya bende diyorum yuzsuzluk değil mi yani kendini küçük dusurdugunu bilmesine rağmen neden çabaliyor
İlk şansını kaybetmiş ikinciye ne hacet var
Yani haklısınız hiç bir kız dönmez demi siz birini reddetseniz tekrar onunla konuşmaya yüzünüz olur mu
Bende o yüz olmaz işte o yüzden ikinciye de gerek yok yani
Peki neden benim her hareketimden ışık aramaya çalışıyor? Mesela arkadaşım nasılsın felan diyor kulak kesiliyor hani sanki reddettigim için üzülüyor mu uzuluyorsa yuz bulacak gibi hallerde
Demekki senin zayıf noktanı bulmuş
Nasıl bir zayıf nokta sizce?
İnceliğini bulmuş yani affedersin diye düşünüyor seni en zayıf noktanda vuruyor
Sürekli takipte başka birine üzüldüm sandı kendine etrafimda pır döndü
Tamam işte cok yufka yüreklisin yani sen
İlk reddedince uzuldum ya daha sonrası modum felan düşünce ona üzüldüğümü sanıyor oda cesaret alıyor yani ben seni istiyorum kafası anladın mı o zaman yüz buluyor
Bence uzun lafın kısası yok ver gitsin
Yol verilir demi sen olsan yol mu verirsin
Aynen öyle gerek yok ikinciye
tren kactiiii
Sevseniz dahi istemez misiniz
red ettikten sonra isi bitmistir
Peki siz bir kızı reddettikten sonra onunla olmak isterseniz kızın tepkisinden korkmaz misiniz
istemez herhalde
İstemediği halde bir erkek neye dayanarak çabaya girişir? Çok pişmanlıktan mi
ya pişmanlık ya da kafasizlik
Pişmanlık var da her hareketimden bir şey arıyor mesela mutsuz görürse kendisiyle ilgili sanıyor bir yüz bulma hallerin de?