Soruma Hoş Geldiniz,
Her şey olabilir, aklınıza ne geliyorsa, aşkınız için alıştığınız şeylerden vazgeçer misiniz?

Evet mi, Hayır mı?
Soruma Hoş Geldiniz,
Her şey olabilir, aklınıza ne geliyorsa, aşkınız için alıştığınız şeylerden vazgeçer misiniz?

Evet mi, Hayır mı?
Vazgeçmezdim.. Beni nasıl gördüyse öyle kabul etmeli sonuçta beni ben olduğum için sevmeyecek biriyse neden sevgili olduk ki? Kimse için değişmeyi sevmem beni de böyle kabul edecek insanı isterim.
Allah Allah çok iyi yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık ama katılmıyorum. Hiç kimse şak diye uyum sağlamaz. Karşılıklı fedakarlık şarttır tolerans şarttır ödün şarttır 😅
Olabilir herkes aynı şekilde düşünmez 😅😇
Allah Allah 😂Keyfin bilir hıh 😂 Şekil mı yapıyon yani sjsjs
Yok canım ne şekili yorum yaptım 😅😅
Çok güzel yorum yapıyorsunuz hanfendi 😂 Parmaklarınıza sağlık 😂
Gönlünüzce olsun 😅 İyi akşamlar dilerim
Çok teşekkür ederim iyi akşamlarr 😅
EyvAllah 😅Çokça ricalar😅
Bilemedim ki çok takıntılı garip alışkanlıkları olan bir insan değilimdir ama bişey diyemedim valla. Şu ana kadar olan ilişkilerim kısaydı, uzun olan da mesafe ilişkisydi o yüzden yorum yapamıyorum yani başıma gelmedi kısacaıs😅 ama vazgeçmemekten yanayım herkes herkesi olduğu gibi kabullenmeli yoksa ne sevgili olunur ne dost
Canın sağolsun, emeğine sağlık çok güzel yazmışsın, himm bence de vazgeçme çünkü kıymetini bilmezler 😅
Ama ödün vermeden karşılıklı fedakarlık olmadan şak diye de uyum olmaz tolerans şarttır şart 😂
Sağol kardeşim. Sende güzel yazmışsın. Tabi ki sende haklısın tolerans ve fedakarlık olmazsa olmaz. Ama eğer ki sen kendin bişeylerden ödün vermene rağmen baktın o vermiyor; veyahut yaptığın fedakarlıklara değecek bir insan değil. Zamanla bunu gördüğünü varsayıyorum. Zaten ister istemez insan soğur karşsındakinden. O zaman işte açık açık karşına alıp konuşmak lazım ama kolay da olmuyor maalesef bazen bir yandan seviyorsun o yüzden bişey diyemiyorum. Böyle durumlarda duygularımız mantığımızın üstüne çıkıyor maalesef.
EyvAllah senin güzelliğin, ben soğumam sevdiğimden severim her türlü körü körüne dibine kadar köküne kadar 😂 Beklerim sabrederim😂 Katılıyorum mantığın da canı cehenneme 😂Aşk aşk aşk sjsjd
Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
Jsjsjsjs öyle olmaz ya mantığında çalışmalı. Senin kararın tabi ama çok sıkıntı çekersin demedi deme bak 😉 toksik ilişkiyi hiç sevmem
Eyvallah kardeşim hayırlı akşamlar
Çektim zati 😂neler neler 😂Bence de olmamalı ama bana sökmuyor😅Bizde durmak yok tam gaz 😅
Hahahahhaha ders alsan keşkem
En yakın arkadaşım da sana benziyor. Neden böylesiniz yahu 😀
Aşka aşığım sevmeyi seviyorum ondandır belki de malım 😂
Estağfurullah 😅
EyvAllah 😅
Hayır ben aşk için alışkanlıklarımdan vaz geçmem ayni şöyle ki sevdiğim kadın beni olduğum gibi sevmeyi bilmeli yani beni kusurlarıma rağmen sevmeli ben nasıl o kadarını olduğu gibi seviyorsam oda beni olduğum gibi sevmeli tabi ki de
Evet var ama alışkanlığım sayılmazlar. Tutup da bana yemek alışkanlığını değiştirmelisin dese mesela orada dur derim. Durumdan duruma alışkanlıktan alışkanlığa değişir yani bu.
Tabi ki durumdan duruma değişir. Vazgeçebilcek olanları sordum mesela 😅
Gelsin hele bi oturalım konuşalım tanışalım gerisine sonra bakarız 😀
Hehehe 😂Olurrr 😂Olur inşaAllah gönlünce olsun 😅
Cevap
2Cevap
Aşk için vazgeçtiğim şeyler olmuştu. Fakat sinirlarim belli bunlardan asla taviz vermedim.
Bende vazgeçerim her türlü sınırlar önemlidir zaten bende vermem desem de inanma 😂Bende sınır yok sinir yok😂Her türlü tavize açığım
Maşallah ask adamısın guzel...
Sana da maşaAllah 😅 Teşekkür ederim, hoşçakal 😅 GörüşürüzZzzZzzzzzz
Aşık olduğum kişiye ve yaşadığım hayata göre değişir bu.
İllaki böyle olması gerekir zaten😅
Örnek vermek gerekirse mesela 😅
Vazgeçebileceğim alışkanlıkları bilemedim ki 🤔 Hayatima girecek kisinin söylemlerine bağlı bence bu ona göre bi bakarim değisitirir miyim değiştitmez miyim 😀
Bende bilmiyorum aklıma sigara geldi de başka kötü alışkanlığım yok yani 😂ondan da emin değilim kaç yıldır benimle sigara 😂 Yaparsın bence yapman gerekenleri de var mı sanmıyorum 😂
Ben de sigara yok çikolata var kalkip ondan vazgeç derse adamdan vazgeçerim ne yapayım sjhgj 😂
Ne güzel içmezsin zati 😂 çikolata bende çok severim her türlüsünü sıcak soğuk donuk 😂Demez yahu 😅Zaten öylesine sordum soruyu sana da vazgeçecek soru gelmiyor aklıma hem niye vazgeçiyoruz yahu 😅
Aaa buldum spor salonuna gidiyor musun mesela ben hiç sevmem 😂
Giderimm 😀niye sevmiyorsun 😀
Sevmiyorum kıskanıyorum 😅Bana ters sporu evde yapalım filan 😅Ne gerek var boşuna spor salonuna para veriyoruz 😅Dondurma alır yeriz faturaları öderiz😂Aklıma başka bir şey gelmedi ki 😂
Şimdi para mı kıskançlık mı asıl mevzu nedir 😂
Aslında kıskançlık 😂para bahane 😂Şey spor salonunda çok erkek olur da sevmiyorum bana ters 😂
😂😂 anladım
Mükemmelsin ya Bu kadar da anlayış olmaz ki 😂
😂😂 prenses olmanın ayrıcalığı işte sjhgj 😂
Yakışır 😂bak bu soruda iyi konuştuk 😅
Ama onu rahatsız edecek bir alışkanlığım yok ki.. aklima gelmedi ya bilmiyorum var mi seven böyle sevsin
Yoktur belki ama hani olsa yani onu düşünmek lazım 😅 Diyorsun hiç kimse şak diye uyum sağlamaz karşılıklı fedakarlık tolerans şarttır şart 😅
Geçerli bir sebebi varsa evet olur ama bilmiyorum dedigim gibi beni değişmesine musade etmem
Hımm, ben ederdim şahsen ediyorum şimdiye kadar hep ettim bir boka yaramadı gerçi ama yine de ederim 😂Sebep isteyene sebep bahane isteyene de bahane çoktur 😂
Her alışkanlığım benim bir parçam. Kolayına vazgeçemem. Biraz zaman vermesi gerekli 😂
Hımm 😅ışık var kanka olacak gibi bir sanki 😅Hiç bıkkınlık geldi mi sorularımdan 😅😂aşk aşk aşk sjsjs
Seni de böyle kabullendik. Napalım. Atsan atılmaz satsan satılmaz 😂😂😂
Sağolasın kankim 😂Senin güzelliğin 😂Ben olsam mesela sevmediğim konuyu soruyu soran olursa bir zaman sonra patlarim yani 😂
Rica ederim
Anlamadığım ve hissetmediğim duygular ama yine de hatrına geliyooruz işte 😂
Sağolasın kanka 😅Yerin büyük faydan büyük 😅Allah razı olsun ve de gönlünce olsun hadi iyi akşamlar dilerim 😅
Sen de sağol
Allah'a emanet ol
iyi geceler 😂
EyvAllah kankim 😅
İnsan candan vazgeçer çok aşıksa ne alışkanlığı.. yatırım tavsiyesi değildir
Hehehe 😂Lafta sözde herkes geçer zaten ama icraatlar hep sıfır 😂İlişki tavsiyedir sjsjd
Yani evet ben sevdiğim için her şeyi yapabilirim
Bende bende bende 😅
Ne güzel diyecektim de bence güzel değil 😅
Kıymetiniz bilindi mi😅
Bilmiyorum aşık olunca bakacam
Olurrr, olursun inşaAllah 😅
Ben yaparım vazgeçerim her türlü bir tek sigarayı bilmiyorum 😂
Sigara sağlığa zararlı ama insanlar kadar değil. Sigaranın zararları, yaptıkları belli ama insanların ne yapacağı hiç değil. Sence hangisi daha zararlı 😂
Çok içiyorum 😅
Haklısın tabi ki de içiyorum işte 😅çok denedim ama bırakamadım 😅 Günaydın
EyvAllah 🫡
Yani biraz kendime çeki düzen verebilirim
Hımm, az olması iyiymiş daha kıymetli olursunuz 😅
Bende her türlü 😅
Gönlünüzce olsun 🫡
Sizinde 😄
EyvAllah 😅
cok seyden vazgectim yapmam dedigim seyleri yaptim
Bende yaptım ama olmadı 😅 sizde neler oldu şu an birlikte misiniz? Pek sayılmaz demiştiniz 🤔
konusuyoruz ama ayriyiz o sevgiliymisiz gibi davranıyor ben anlamadim hic
Belirsizlik berbat bir şey ne gerek var niye devam ediyorsun ki hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar anlamı yoktur oluruna bakmalı 😅 Ben de anlamadım
cunku onsuzken de cok mutsuzum
O varken pek fark etmiyorsa gerek yok yani 😅
o varken daha mutluyum gercektej
O zaman hayırlısı bakalım elinden geleni yap, gönlünce olsun 🫡 İyi akşamlar dilerim
Vazgeçerim eğer çok seviyorsam
Hımm azı çoğu mu var seviyorsan seviyorsundur yani 😅 azı çoğu sıkıntı değil mi yanlış değil mi aşka ve sevgiye ihanet değil mi 😅
Mesela ne gibi şeylerden 😅
Ya seviyorsundur az şu şekil az sevdiysen alışkanlıkkan vazgezmezsin ama çok aşıksan artık gözün dönmüştür mesela ben gezmeyi çok fazla sevmem ama sevdiğim insan istese bundan vazgeçebilirim
Güzelmiş, emeğine sağlık çok güzel izah etmişsin 😅Bende hemen hemen bir çok şeyden vazgeçerim aşk yoksa aşkım yoksa zaten hiçbir şeyin tadı tuzu da yok 😅
Ama az sevmeyi hiç yapmadım hep çok sevdim 😅 Benim sevgimde azı çoğu yok ya hep ha hiç sjsjdj
Hahaha haklısın tabi birini sevdinmi tam sevçeksin yarımı filan olmaz çok sevince da gidiyorlar be pikaçu mjmjjs
Aynen öyle orası da var ama olsun 😂Az sevmek de içimden gelmiyor 😂Oyun oynar gibi gidenlerin canı cehenneme 😅
Ah evet öyleleri çok tehlikeli ya bir çarp onları gitsinler pikam
Benden uzak ırak olsunlar da ben çarparsam toprak atarlar 😂
Gönlünce olsun 😅Bazen uzatmanın yolu olmuyor 😂 Şeyini çıkarmamak lazım sjdjd
Inşalah senden uzak olurlar pikam hasasın kırmasınlar zjkjki tabi *knu çıkartmamak lazım jsjmmemm
Amin amin cümlemizden 😅 Kesinlikle hadi görüşürüz hoşçakal 😅
Görüşürüz jzjkjkkj
EyvAllah djdjdjd
Hayır yok aşk için günahımı bile sildirmem
Fedakarlık yoksa uyum olur mu 😅
Bunu isteyen var mı ki... 😁
Bilmem ben istiyorum sizde ne var yok 😂
Uyumsuz olmayı zevkle tercih ederim
Hımm bende bende 😂zıt kutuplar candır 😅
Gönlünüzce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
fal baktırmak
Hımm bu güzel örnek oldu 😅
Falın canı cehenneme 😃
Gönlünüzce olsun 😅
Hayır.
Hiç mi😅
Hımm, üzüldüm, el öpenlerin çok olsun 😅Bence de vazgeçmemeli zaten 😅Beni böyle sev seveceksen sjssj
😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?