Selamsss herkese...
Alışkanlık derken illa alkol ve sigara gelmesin. Bu oyun olur, maç olur, arkadaşlarla buluşmalar vs vs.

Selamsss herkese...
Alışkanlık derken illa alkol ve sigara gelmesin. Bu oyun olur, maç olur, arkadaşlarla buluşmalar vs vs.

Arkadaşlardan tamamen alıkoyan aşk olmaz bana göre. Arkadaş ile ilişki farkını anlayacak kapasitedeki insanları seçersek kendimiz için sıkıntı kalmaz. Aşk için alışkanlıklarımdan vazgeçer miyim? Kötü alışkanlıklardan bir ihtimal.
Aşk delice bir şey sanirim Kendinden vazgeçmek gibi bir şey... ben Aşk uğruna büyük konuşmak istemiyorum her istediğini yapamam onun için benimde kirmizi cizglerim var bana saçma gelir Aşk değil bu ozm bildiğin takinti hale gelmiş bir şey kötü alişkanliklar olur sevdiği için iyiliğini istemek o başka yardimci olmak ister o başka... ama git mesleğini birak Aileni birak sevdiğin Oynunu birak yok beni gercekten seviyorsan bu sacma sapan hikayeler bana çoçukça gibime geliyor
Aynen ya çok saçma 🤦🏻♀️
Vaxgeçilmez. Kendine olan saygını kaybetmemek için önemli. Daha sonrasında vazgeçtigin alışkanlıklar için ya onu suçlarsın ya da o ne derse tamam demeye başlarsın. Kendine uygun birini bulup, seni o alışkanlımlarınla kabul edebilecek biri lazım.
Vazgeçmem gereken bir alışkanlığım olduğunu düşünmüyorum. Mesela sigaramdan veya arada sırada içtiğim alkolden rahatsız oluyorsa, sevdiğimden kıymetli değil. Denerim vazgeçmeye çalışırım
Cevap
3Cevap
Eğer alışkanlıklarım bana zarar veriyorsa elbette vazgeçerim. Onun dışındakilerden neden, niye vazgeçeyim geçmem.
Törpüleyebilirim ama vazgeçmem...
abi ki aşk için her şeyden vaz geçerim
''Tabi''
Aliskanligimin ne olduguna bagli. Mesela pazar aile toplanmalarimizdan vazgec dese ondan vazgecerim. Onceligim ailem cunku. Ask icin vazgecilecek seyler sinirli olmali.
Vazgeçerim ya da vazgeçmem diyemem. Desem de boş laf olur. Büyük konuşuruz sonra gelir el kızı o lafları yutturur. O yüzden susup buraya görüşümü bırakıp gidiyorum 😅
Beni öyle tanıyıp sevdiyse ve en başta belirtmediyse vazgeçmem. Ama en başta belirttiyse vazgeçmek zorundayım ya da adamdan geçmek zorundayım.
Aşk geçici bir şey olduğu için bir süre sonra vazgeçilen alışkanlıklar özlenir 😅
Yüzde yüz geçmem ama tolere edebileceğim bir şeyse ederim
Hangi alışkanlıklarmış o
Arkadaş çevremi istemezse kabul ederdim zaten yalnızlığa alışkınım
Nayır, vazgeçemem diyenler ilk vazgeçenler olur genelde. Aşk meşk konularında peşin hüküm veremem, yapmam derim yaparım hiç belli olmaz
Vazgeçirebildilerde biz mi vaz geçmedik 😂
Seve seve vazgeçerim aşk kırmızı çizgimizdir💓
Hayır ben vazgeçmem
alışkanlık mı 🙄 belki törpülenir
Geçebilirim
O bana ayak uydursun😂
Geçmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?