Selam ♾️ Hayatınızda daha önce duygularınızla oynayan ve artık sizi hissizleştiren bir insan oldu mu hiç? gif sadece örnek amaçlıdır.

Selam ♾️ Hayatınızda daha önce duygularınızla oynayan ve artık sizi hissizleştiren bir insan oldu mu hiç? gif sadece örnek amaçlıdır.

Beni benden çalmak isteyen çakallar oldu, gülüşüme tahammül edemeyen, ben de bir güzellik olmasını istemeyen, iplerimi almak isteyen kişiler oldu. Ben de onları iyi sandım aslında hissediyordum içten içe iyi olmadıklarını. Fırsatını buldukları vakit düşmanca hamlelerini sergileyenler, sinsi sinsi laf sokanlar, kendimi ifade edemeyişimden ötürü haddini aşanlar oldu, sınırlarımı ihlal edenler oldu, o vakitler herkesi iyi sanan birisi olduğumdan yenildim lakin bir sözde de geçtiği gibi; "seni sen yapan kazandığın savaşlar değil, kaybettiğin savaşlardır, insan kazanarak değil kaybederek öğrenir"Sözde de geçtiği gibi; ben de hayrın ardındaki şerri gördükçe yenilgilerimin bana zaferi öğrettiğini gördüm. Gülücüklerimi alanlar oldu, huzurumu alanlar, iyi niyetimi, bana öyle geliyor diye savunmalarımı, kendilerine duyduğum güveni lakin ben yine gülüyorum, yine huzurluyum, olur olmaz kişileri de adam yurduna koymuyorum artık. Bana düşman olanlardan, kullanmak isteyenlerden iyilik beklemek gibi bir gaflete düşmüyorum, çok şükür yetiyorum kendime, sahte sevgi gösterişlerini istemem. Benden çaldıkları, kıskandıkları ne varsa kökü ben de olduğu için tekrar geldi bana, şimdi gülüşümü ve huzurumu kimseye vermeyecek kadar sahip çıkıyorum onlara. İnsan küçük insanlara büyük anlamlar yüklememeli ve her daim önceliği kendine vermeli , işte o vakit kendini harcamaz lakin iyi ki gereksiz iyi niyetimi de almışlar benden, iyi ki o gitmiş.
🤗🤗
Evet oldu. Sadece aşka değil her şeye olan inancımı kaybetmiştim. Fazla uzun sürmeden kendimi toparladım. Bu konuda karakterimi seviyorum. Kötü akışa sürüklenmeden kendimi bir şekilde tamir etmesini biliyorum ve devam edebiliyorum. Bu yüzden kimse benden bir şey çalamaz kolay kolay.
Bu gif bana bir yerden tanıdık geldi 😂 olmuştu duygumu çalan biri.
Evet bende bir yerden tanıyorum gifi :D
Duygularım çok gizli yerlerde o nedenle çalmak kolay değil..
Teşekkürler Barış ✨️🥂
Rica ederim ne demek ✨🥂
Cevap
16Cevap
Oldu tabi olmaz olasıca desem günahın adı günah olur...😄
Onlar kaybeder abla :D
Olmaz olur mu hepsi biraz biraz çaldı.
Duygu kotamı doldurmama sebep olanlar oldu..
Allah'ım fotoğraf Gerçekten çok şirin 😇 Yani bazen aşk duygusu veya başka bir yüzsüz konusu olduğu zaman ister istemez olumsuzluklar yaşayabiliyoruz. Yani beni de hayatında üzen değer verdiğin ve beni hayal kırıklığına uğratan insanlar söz konusu oldu, Ama hayatta her şeyi bir tecrübe demek değil midir
Yani hayatım boyunca bir sürü insan tanıdım tabii ki bunların arasında beni hayal kırıklığına uğratanlar oldu
Görsel çok tatlı olmuş😄Duygularımı sömüren olmuştur
Rakunları çok seviyorum :D
😂Niye acaba
Şirinler başka neden olabilir 😂
Kendinemi benzetiyorsun🤭
Evet kendime benzetiyorum komikler :D 🤭
Benim de yakın zaman da duygularım ile oynandı. Umut verildi. Sonra beni tanımıyormuş gibi davrandı. Bir hiç kimse gibi. Aldatıldığımdan uzun zamandır şüpheleniyordum ve haklı çıktım.
Evet, oldu. Ama duygularımın çalınmasına/hissizleşmeme sebep olan sadece bir kişi değildi, yaşadığım birçok olayın birleşimiyle oldu bu. 🦝💕
Selam.. olmaz olur mu hiç.. hemde konu bensem 😬
Evet ailem ve okul “arkadaslarim” cok zorbaliga ugradim bazen hala devam ediyor
Her ne kadar görmezden gelsem de sanırım oldu. Bu yüzden kimseye güvenemiyorum.
Duygularımı sömürenler çok oldu ve fazlasıyla yaşadım.
Olmadı o kadar ileri gidilmesine izin vermem
Evet, tam olarak bunu yaşadım. Bir daha asla eskisi gibi olamadım, olamıyorum, olamayacağım
Evt olur ona çok teşekkür ediyorum hiç sevmedi benijjj sevmiş gibi böyle yapmadı gelip benle çıktı insan bunu düşmanına yapmaz hiç bir zamn affetmeyeceğim insan
Ohoho çok oldu sayamazsın bile
Hizsizleştirmenin eşiğinde bırakıp güven duygumu çalmaya çalışanlar oldu ama gayet iyi durumdayım
Gidi görünce aklıma tayfun yılmaz geldi vay be 😂
yüzüklerin efendisi :D
Yussükk 😂😂
Adanaya götüreceğiz yüssüğü tanıdığım çok iyi bir kuyumcu var yüzüğü bir günde yok eder :D :D
Hayır olmadı.. Gif ne tatlı be😄
Rakunlar çok şirin ya seviyrum :D
Birde bundan önce de kedilere su veriyordu :D
Aynı ben :D
🌺🤗 :D
Olmadı çok şükür
Duygularım kalmışsa çalmıştır sadakam olsun
İyi manada mı kötü manadamı 😅
Oldu ve cezasını yalnız kalarak ödüyor
Hayır olmadı. Umarım ilerde de olmaz.
Hayır hiç olmadı .
Maalesef oldu