İki psikopat ruh hastası oldu hem de KS de şimdi ikisi de bana yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödeyecekleri vakit gelmeden önce biraz eğleniyorlar.. 🖤🖤
Benim oldu alt komşumuzun kızı vardı bende 3 yaş büyük bana zavallısın sen kız kardeşlerinden dayak yiyom herkes seni ezer bu sebeble diyince bende saçından tutup bi tane tokat attım ha güçlü bi kız değilim kız benden 3 yaş büyük kız bide voleybolcu ben balık etli olsam bile fayda etmedi beni bi dövdü ama kız kardeşlerimden canimi 2 kat daha çok ayıyı öyle bi acıdan bağırıp agliyodumki ama bende 2 3 kez vurdum ha benim vurmam sinek ısırığı gibi geldi tabi dayak yesemde ezik olmadığımı kanıtladım kendi de dedi zaten ezik bi kiz degılsın diye kız kardeşlerine niye karşı gelemiyon dedi kız kardeşlerim gerçekten iyi dövüyorlar o yuzden bisey yapamiyom annemin babamın gelip ayırmasını ya da kız kardeslerimin dayak atıp bırakmasını bekliyom kiz kardeşlerimden korkuyom ama ezik değilim dayak yesem bile sesimi çıkarırım dışarıya karşı kendimi savunurum ama kız kardeşlerime asla el kaldıramiyom çünkü acıdan 4 5 en üst 6 7 saniye katılarak ağlarken olduğum yerde sekiyom
Evet Ama Azının payını Aldı Hayat işte veriyor Haksız Olanın dersini işyerinde En Sevilen kız güngeliyor ben ile oynamaya çalışıyor ben herşeyin farkına varıyorum yaptığı planı suya düşürüyorum ve süpriz 2 yıl sonra En sevilen kız İşyerinde en Nefret edilen bir kız olarak kalıyor ve tüm haberler Bana geliyor ve bende ilahi Adalet diyorum nokta. :). ;)
Evet eski Sevgilim Evli bir Bayanla ( daha önce Kankardeşlerdi) flört ettiklerini yakaladığımda ikisininde asıl suclu ben olduğumu bana inandırmaya çalışırken... benim aslında neler cektigimi hice sayarken farkettim duygularimla oynandıgını sonucta erkek arkadaşım "Bunda ne var ki? cok geri kafalısın Cahil büyü artik !" diyerek yüzüme vurdu. Erkek Arkadasimla ayrildik ve halen yaptıklarından utanmıyorlar. Kadın tabi kocasından ayrılmadı.. eski sevgilimde beni sucluyor sacımı sarıya neden boyamadım diye... erkekmiş ben onu bu günaha itikledigiki inandirmak istedi... neredeyse başarıyordu. lahnet olsun ikisinede o kadının kocasına bir ulaşabilsem benden ağası olmayacak
İste bak bu gercekten igrenclik. Sozlerimi bile sarfedemem. Yapanin yaptigini odemeden gittigi nerede gorulmus.. onun odeyip odemedigini sadece bazen biz goremeyiz..
Aslında tam olarak duygularimla oynamak sayılmaz çünkü benim ona karşı bir hissiyatim yoktu sadece beni sevdiğini , hoşlandığını söylüyordu halbuki unutamadığı biri varmış )))