Evet açtım. Bu benim için dünyadaki ilk hayal kırıklıklarından biri oldu. Sanırım 20'li yaşlarımın başındaydım. Hoşuma giden ve beğendiğim bir kız vardı mahallemizde. Onu da bana karşı hisleri olduğunu düşünmüştüm o dönem. Aslında böyle konularda çok cesaretli bir insan değildim ama o zamanlar cesaret edip duygularımı açmıştım kendisine. Onda bunu karşılığını olmadığını duyunca benim için çok büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. O zamandan sonra bu tür şeylere daha temkinli yaklaşır oldum.
Tek bir kişiyi açtım bugüne kadar bir çok kişiden hoşlandım aşık olduklarım oldu ama tek bir kişiye söyledim duygularımı bu arada galiba aşk ilişkileri fenomenliği almak istiyorsun tebrik ederim
Evet söyledim. Yüzüne açık açık söyleyemedim ama mesaj yazarak bende ne varsa anlattım. Hoşlanıyorsam veya seviyorsam saklamam, söylerim. Ben hiç bir şey kaybetmem. Söylerim kenara çekilirim.
Şimdiye kadar ilk açılan taraf olmadım. Yani öyle bir şartlanmam yok tabiki ama hiç de başıma gelmedi. Bana aşkımı ilan ettirecek ilk adımı attıracak kadar etkileyen aklımı başımdan alan birisi olmadı. Ama olursa ve onun da ilgisi olduğunu farkedersem açılırım. O ilk adımı atsın diye beklemem.
Evet kaçamak kaçamak flortlesiyorduk bı görünüp bı kayboluyor bı yaklaşıyor bı uzaklaşiyordu dedim başlarım senin manevrana seni seviyorum dedim benim sevgilim var dedi tabi mal gibi kaldım dedim güzel kendine iyi bak ee dedi arkadaşlığımız bitti mi ya kızı oyun mu oynuyoruz burada 🤣🤣🤣