Arkadaşım eski sevgilimin nişanlandığı kız için tesettürlü diye evlenilecek kız olarak bakıyor dedi (benimle çok istedi ama ben geçmişinden dolayı korkuyordum evlenmeye) neyse ben gerçekten tam bir aile kızıyım normalde dile getirmem ama gerçekten bir bakanın bir daha baktığı yüzüm ve fiziğim var erkek arkadaşı bırakın kasiyerler dışında diyalog kurduğum erkek bile yok alkol sigara eğlence hayatı hiç biri yok bende ama dışarıdan görseniz bu kız manyak hayat yaşıyor dersiniz oysa ki hep evdeyim neyse sorum şu yanınızda böyle güzel bir kadını taşıyıp onunla evlenip her şeyi onunla eğlenerek yapmak mı yoksa yanıma yakışmasa da tesettürlü mantığıyla bakmak mı size uygun
(Tesettürlü kızlara aşığım yemin ederim hepsi çok güzel kokuyormuş hissi veriyo bana jajdjs ve gerçekten çooook güzeller) ama bu kız annesi gibi duruyo yemin ederim ki linçlemeyin
(Tesettürlü kızlara aşığım yemin ederim hepsi çok güzel kokuyormuş hissi veriyo bana jajdjs ve gerçekten çooook güzeller) ama bu kız annesi gibi duruyo yemin ederim ki linçlemeyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer