Aşk İlişkileri Buradan birisiyle evlencek olsaniz bu kisi kim olurdu? aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor benim aklima gelmiyo gelirse guncellerimm Güncellemeler+1 yıl valla cok secenek var secemedim ama eski sevgilimle adas diye bu kisiyi seciyorum @ouzben Buradan birisiyle evlencek olsaniz bu kisi kim olurdu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Bu kişi olurdu tabi ki de @Barış_LonelyForever bir de KS var da şimdi etiket şey yapmayayım :D 1 0 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne kadar görüşlerimi kaldırsa da yapay zekayı tercih ederim. @KizlarSoruyor-Sistem 1 2 Yorumla aznue +1 yıl yaaa 😅😅 Yorumla carsngirls +1 yıl Yapay zeka değil. ;P Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl burdanı geç hiçbi yerden kimseyle evlenmem. ama sevgili desen bir cavabım vardı… 2 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Buradan biri ile evlenecek olsam onun sen olmasını isterdim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burdan bir çok kızla tanıştım ama Demet benim için daha değerli bir kız. Kendisiyle buluştum da ve burdan birisiyle evlenecek olsam bu Demet olurdu. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evlilik mi sözleşmeli mi bari birisi var ama hem rezil olmak istemem söylemem birde kurtlar sofrası malum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenmek değil de hsfif bir hoşlantı var ve uzun zamandır uygun zamanı bekliyorum bir yorumda karşılaşmayı vs 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel yürüme taktiği Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ahaha bu sitede düzgün mü var 1 5 Yorumla aznue +1 yıl istisnalar var Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Evet milyarda 1 Yorumla aznue +1 yıl yoo bana iki uc kisi denk gekdi kekxkekdk Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Peki evlenir mutlu olursun umarım Yorumla aznue +1 yıl ya ne alaka KWKKSKKX Yorumla
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tc kızı biye böylesin beee 1 1 Yorumla aznue +1 yıl KAKZKSKKXKS Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En zengin kadın kim burada 1 6 Yorumla aznue +1 yıl bilemiyorum Yorumla Pipetpipet +1 yıl Memur da olur Yorumla aznue +1 yıl wmdkwkxk Yorumla Pipetpipet +1 yıl 27+27 54bin₺ iyiPara Yorumla aznue +1 yıl evet Yorumla Pipetpipet +1 yıl Memur bekar gacılar beni bulsun 😂😂 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Çok zor buradan evlenmek 1 8 Yorumla aznue +1 yıl zaten oyle olsaydi kim olurdu diye sordum Yorumla özgürkahraman +1 yıl Sen desem kabul eder misin Yorumla aznue +1 yıl bilmeeeem Yorumla özgürkahraman +1 yıl Öpüyorüm Yorumla aznue +1 yıl mwah Yorumla özgürkahraman +1 yıl Kızdınız mı Yorumla aznue +1 yıl hayir Yorumla özgürkahraman +1 yıl Tekrar öpüyorum Yorumla
qookhann Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. @subenimsu olurdu.. 1 0 Yorumla
eniştegtnteşte Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl @thedad @mur_aaat34 ikisinden biri😄😄 1 4 Yorumla mur_aaat34 +1 yıl aaa. ikisinden biri derken, sanki beni yedeğe atmış gibisin Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl @mur_aaat34 Ya deme öyle ne alakası var 2nizinde karakterinizi seviyorum ondan yazdm Yorumla mur_aaat34 +1 yıl teşekkür ederim tatlım. Şaka yaptım takıldım sadece. Ben de seni çok seviyorum🤗 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl @mur_aaat34 ♥️♥️rica ederim. Memleketlim 🥰 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Burdan kimseyle evlenmem ödödşeödş 1 0 Yorumla
GENETİKKIYAMETTTt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl senı burdan biri niye alsın ya :) 0 1 Yorumla aznue +1 yıl soruyu dogru okuduna emin misin? Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. burada ne kadar tanışıcaksın ki biriyle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen olurdun 1 4 Yorumla aznue +1 yıl 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsteyini kabul ettim Yorumla aznue +1 yıl ne istegi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek atmışsınya Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Aznue olurdu 1 2 Yorumla aznue +1 yıl yaaa🫶🫶 Yorumla Culdesac +1 yıl Şapşik 🙈 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. @ashleyww 2 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Kiz ben ne alakaa Yorumla djfurkan13 +1 yıl @ashleyww Yalan yok. Aynı şehirde yaşıyor olsa idim, o zaman tanışmak isterdim. Mesela yani. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bu kişi olurdu tabi ki de @Barış_LonelyForever bir de KS var da şimdi etiket şey yapmayayım :D
Ne kadar görüşlerimi kaldırsa da yapay zekayı tercih ederim. @KizlarSoruyor-Sistem
yaaa 😅😅
Yapay zeka değil. ;P
burdanı geç hiçbi yerden kimseyle evlenmem. ama sevgili desen bir cavabım vardı…
Buradan biri ile evlenecek olsam onun sen olmasını isterdim.
Burdan bir çok kızla tanıştım ama Demet benim için daha değerli bir kız. Kendisiyle buluştum da ve burdan birisiyle evlenecek olsam bu Demet olurdu.
Evlilik mi sözleşmeli mi bari birisi var ama hem rezil olmak istemem söylemem birde kurtlar sofrası malum
Evlenmek değil de hsfif bir hoşlantı var ve uzun zamandır uygun zamanı bekliyorum bir yorumda karşılaşmayı vs
Güzel yürüme taktiği
Ahaha bu sitede düzgün mü var
istisnalar var
Evet milyarda 1
yoo bana iki uc kisi denk gekdi kekxkekdk
Peki evlenir mutlu olursun umarım
ya ne alaka KWKKSKKX
Tc kızı biye böylesin beee
KAKZKSKKXKS
En zengin kadın kim burada
bilemiyorum
Memur da olur
wmdkwkxk
27+27 54bin₺ iyi
Para
evet
Memur bekar gacılar beni bulsun 😂😂
Çok zor buradan evlenmek
zaten oyle olsaydi kim olurdu diye sordum
Sen desem kabul eder misin
bilmeeeem
Öpüyorüm
mwah
Kızdınız mı
hayir
Tekrar öpüyorum
@Quenn4 'ü alıp kaçıyom uzaklara. :P
Şu an aklımda birisi yok gibi.
@subenimsu olurdu..
@thedad @mur_aaat34 ikisinden biri😄😄
aaa. ikisinden biri derken, sanki beni yedeğe atmış gibisin
@mur_aaat34 Ya deme öyle ne alakası var 2nizinde karakterinizi seviyorum ondan yazdm
teşekkür ederim tatlım. Şaka yaptım takıldım sadece. Ben de seni çok seviyorum🤗
@mur_aaat34 ♥️♥️rica ederim. Memleketlim 🥰
Burdan kimseyle evlenmem ödödşeödş
Herkes sahte kimse olmaz
senı burdan biri niye alsın ya :)
soruyu dogru okuduna emin misin?
burada ne kadar tanışıcaksın ki biriyle
Sen olurdun
😋
İsteyini kabul ettim
ne istegi
İstek atmışsınya
Aznue olurdu
yaaa🫶🫶
Şapşik 🙈
Sevgilim
O kendini biliyor
Kimseyle.
Evlenmem
Evliliğe uzağım
Hesap yeni ya bilemedim
Sen olurdun aşkım
Kimse olmazdı ki
@ashleyww
Kiz ben ne alakaa
@ashleyww Yalan yok. Aynı şehirde yaşıyor olsa idim, o zaman tanışmak isterdim. Mesela yani.
Hani ben 🤧🥰
Evliyim 😏
Tabii ki ben