En küçük iç çamaşırı dolmuyor ama yüzüm güzel belim ince hafif basenliyim üst bölgem zayıf fotoda olan kızlar gibi ne düşünüyorsunuz boyum 160 kilo 48

En küçük iç çamaşırı dolmuyor ama yüzüm güzel belim ince hafif basenliyim üst bölgem zayıf fotoda olan kızlar gibi ne düşünüyorsunuz boyum 160 kilo 48

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sohbet edebiliyorsam önce ona bakarım
Karanlıkta bir önemi yok bunların
Ama yalan yok kilolu sevmem
Yerim bile önemli olan uyumumuz ve beraberken hayattan zevk almamız
Çok seksi görünüyorsun bence küçük göğüslerin ayrı bir çekiciliği var
İnsan olmak mühim yoksa çingenedede kafam kadar
Iyi de memeye gore mi evlilikler
İkinci fotoda ki gibi olmasını çok isterdim
Benimkiler daha büyük duruyor
muhteşemsin inan zevklerin yaşanacağı en özeli
Bence ideal tabi bir erkek arkadaşına kalmış
Çok çok istiyorsan silikon yaptırabilirsin tabi göğüs yapın uygunsa canım
Silikon olmaz çok zararlı ve 10 senede bi yenilemek lazım kanser riski var ağrılı zor bi ameliyat
Canım ondan dedim zaten göğüs yapına bağlı diye her önüne gelene yapamayız zaten 10 yıl bile gitmiyor 8. Yılda yenileme öneriyorum ben dediğin gibi ağrısı var ama sen bilirsin tabiki doğal yolla da buyutebilirsin zamanla bilgin olsun eğer rahatsızsan
Siz plastik cerrahi misiniz bi sorum olacaktı yurt dışında prp denilen bir yöntemle serumu göğüse enjekte edip buyitme oluyormuş sanırım prp breast yazınca çıkıyor İngilizce olarak ülkemize neden bu tarz yöntemler gelmiyor birde dolgu aquafilling yasaklanmış sanırım o da çok zararlıymis kitle oluşumu vs bir sürü olumsuz şeyler gördüm sizce 5 10 sene sonra farklı büyütme yöntemleri gelir mi acaba yurt dışında bunun için çalışma yapılıyor mu bu dediğim prp yöntemi ile 1 2 cup büyüme ve onarım oluyormuş sanırım
Evet Avrupa'da var bu dedikleriniz ama sağlık açısından zararı olduğu için sağlık bakanlığı tarafından henüz onay verilmiyor ben sana daha pratik bir yol söylerim eğer istersen memnun değilsen
Ben instagram bi Dr a mesaj attım prp olayını bana dedi ki büyüme olmuyor dedi sadece çatlakları onarım oluyor dedi sağlık bakanlığı onay vermesi neye bağlı 5 sene falan geçerse olur mu acaba yurt dışında herkes memnun kalırsa mj onay veriliyor doğum kontrol hapı mi onericeksiniz dinliyorum
No no no
Knk bi erkeğin sevip sevmediğini nasıl anlarım peki gerçi zayıf minyonum
Boy kilo ten rengi
Yes yes yes🤣🤣
Guzel
Aynı ben
Yaş kac ki
tam istediğim gibi