- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi kararın tabi ki de evlenmek zorunda değilsiniz. ama avantaj olarak Bir hayat arkadaşına sahip olun. Evli olmak, hayat boyu sürecek bir arkadaşlığa sahip olmak anlamına gelir. Bir hayat arkadaşı, size destek, sevgi ve arkadaşlık sağlayabilir. Aile kurun. Evli olmak, birlikte çocuk sahibi olma şansı verir. Çocuk sahibi olmak, hayatınızın en büyük mutluluklarından biri olabilir. Geleceğinizi planlayın. Evli olmak, hayatınızdaki önemli kararları birlikte almanız anlamına gelir. Bu kararlar, kariyeriniz, finansal durumunuz ve emeklilik planlarınız gibi konularda olabilir. Birlikte büyüyün ve gelişin. Evli olmak, birlikte büyüyüp gelişebileceğiniz bir ilişkidir. Birbirinizin güçlü ve zayıf yönlerini öğrenirken, birbirinizi destekleyebilir ve birbirinizi geliştirebilirsiniz. Evlenmek, büyük bir sorumluluktur. Ancak, doğru kişiyle evlenmek, hayatınızı daha mutlu ve tatmin edici hale getirebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu size kalmış Kendi kararın tabi ki de evlenmek zorunda değilsiniz. ama avantaj olarak Bir hayat arkadaşına sahip olun. Evli olmak, hayat boyu sürecek bir arkadaşlığa sahip olmak anlamına gelir. Bir hayat arkadaşı, size destek, sevgi ve arkadaşlık sağlayabilir. Aile kurun. Evli olmak, birlikte çocuk sahibi olma şansı verir. Çocuk sahibi olmak, hayatınızın en büyük mutluluklarından biri olabilir. Geleceğinizi planlayın. Evli olmak, hayatınızdaki önemli kararları birlikte almanız anlamına gelir. Bu kararlar, kariyeriniz, finansal durumunuz ve emeklilik planlarınız gibi konularda olabilir. Birlikte büyüyün ve gelişin. Evli olmak, birlikte büyüyüp gelişebileceğiniz bir ilişkidir. Birbirinizin güçlü ve zayıf yönlerini öğrenirken, birbirinizi destekleyebilir ve birbirinizi geliştirebilirsiniz. Evlenmek, büyük bir sorumluluktur. Ancak, doğru kişiyle evlenmek, hayatınızı daha mutlu ve tatmin edici hale getirebilir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu herkes icin diyebilirsin ona kalırsa ama iste neyin ne oldugunu bilmek ben de senin gibi aileme bakiyorum dışarıya bakıyorum bu devirde zor ama neden zor insanlar iyicene bozuldu artik bozuk bir toplumdan hic bir sey olmaz zaten olmadigi icin bu halde evliligin ne oldugunu bilmezken evlenip cocuk yapip sonrada hem kendi hayatini hem de onlarin hayatini mahvetmek oluyor bu bilincsiz insanlardan oluyor bizim toplum bilinçsiz insanlar zaten sadece varsa yoksa bildikleri istediklerim olsun ama bilmiyor yine de bilmedikten sonra yasama bile zaten gerek yok evliligi bilmedikten sonra evlenmeye gerek yok ne kendi hayatini mahvet ne karsindakinin de ne de olacak cocugunun
00 Yorumla
+1 yılÖrnek aldığın, gördüğün aile biçimi seni aile kavramından uzaklaştırmış. Evliliği yük ve erkeğin kölesi olmak gibi algılamışsın. Haklısın da. Çünkü gördüğün örnekler ortada. Ama eğer istediğin gibi birini bulursan bunların tam tersi de olabilir. Tercih meselesi tabi. Herkes evlenmek zorunda da değil.🙂
36 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne düsünüyorsunuz peki?
- +1 yıl
Benim anne babam da çok iyi anlaşsa da kayınvalide vs. kötü örnek timsaliydi😄 yani aslında sırf bunları gördüğü için bile insan bir soğur ama yalnızlık Allah'a mahsus ve ben hiç sevmem. Yani nasibim çıkarsa beklemem evlenirim tabi.
Size gelince hak veriyorum. Başınız ağrımasın istiyorsunuz. Ekonomik olarak kimseye yük değilsiniz. Gayet normal bir düşünce. Evlenmeyebilirsiniz..
Soran+1 yılÇok incesiniz. Şu ana kadar olan en klas yorum. Tebrik ederim.
- +1 yıl
Teşekkürler siz de öylesiniz.🌷
Bizim toplum bu tarz hayallere alışık değil. Normaldir yani...
Kariyerinizde başarılar diliyorum.🌺
Soran+1 yılEİG 💕
- +1 yıl
Eig için teşekkürler🌺💮
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılEvliligi bunlar için yapmayı düşünüyorsanız tabii ki evlenmeyin. Ayrica her evlilik anne babanız gibi olacak bir diye kaidede yok.. Insan sevmek sevilmek ister değer görmek ister konuşmak anlaşılmak ister bunlar çok insanı duygular birde harama yaklaşma boyutu var hiç girmiyorum ona.
O yüzden şahsi fikrim tabii ki evlenmedende hayat devam eder ediyor ama kalbinizin ısındığı birisi olursa neden olmasın olabilir diyebilin..
Cok guzel birbirini sevenler var neden onlardan biri siz olmayasiniz🌱
416 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik başka bir olay. Aşik olup, sevip evlenirsen gerçek yüzünü evlendikten sonra göruyorsun.
- +1 yıl
Cok mutlu evliler var.. evet bazı insanların çok yüzü var ama yine de tek yüzü olan insan sayisida hayli fazla.. neden bu kadar olumsuzsunuz.. iyi tarafından baksasınız aslında..
Soran+1 yılYa aslında yönelimimle de ilgili bazı seyler var.
- +1 yıl
Yonelimle alakali bildiklerim burada okuduklarimla sinirli yanlış yönlendirme yapabilirim
Soran+1 yılHomofobik misiniz?
- +1 yıl
Anlamını bilmiyordum simdi baktim hayir degilim.. neden olayım
Soran+1 yılO zmn neden sinirli yanlıs yönlendirme yapasiniz
- +1 yıl
Sadece suna karşıyım sen gelmişsin 35 yaşına bu yaşına kadar bir şey hissetmedim farketmedin normal hayatına devam ettin sonra aaa ben şuna ilgi duyuyorum ben ona karşıyım.. içten gelen değil sonradan özenti tatmin nasil adlederseniz oyle onlara karşıyım.
- +1 yıl
Bu konular hakkında bilgim cok sınırlı o yüzden dedim yoksa elimden gelen yapabileceğim bir şey varsa her zaman yardım edebilirim
- +1 yıl
Sınırlı
Soran+1 yılGenelde çocukluk çağlarında bile sinyal veriyor. Aslinda
- +1 yıl
Anlatmak isterseniz dinleyebilirm
- +1 yıl
Iste onlara karşı değilim nefret duymuyorum anlamaya çalışıyorum kim ister içte farklı dışta farkli olmayi
Soran+1 yılIstk atarm ama xper yeterli degil.
- +1 yıl
Msklari açsam 2 dk siz mesaj atın olur mu
Soran+1 yılSizde sorun yok benim xper yetmiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. “El içine karışmak da çok zor. Kendisi yetmiyor bi de annesi, babası falan falan.” Sırf bu yüzden evlenesim gelmiyor vallahi.
12 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama. Bu gerçegi yatsıyamiyoruz
- +1 yıl
Aynı fikirdeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse evlenmek zorund değil. Artık anneme bile bunu kabullendirdim. Eğer evlenmek istersen evlenirsin ama asla toplum baskısından dolayı evlenme. Hayatının geri kalanını mahvedersin. Bu senin hayatın. Başkasınla bölüşmek zorunda değilsin. İstersen yaparsan ama evlilik asla bir zorunluluk olmamalı. Bir seçenek olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Film bile en az iki kişi ile oynanılır. Hayat tek başına çekilmez. Yağmurda ıslanmak istersin, denizde yüzmek, yastığını alıp vurmak istersin. Para kazanılır, ev alınır, araba da alınır. Ancak bir insanı almak farklıdır. 50 yaşınıza geldiğinde cafe de oturabilir misiniz? Ya da tiyatroya nasıl gideceksiniz veya sizi davet ettiklerinde?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Bence evlenme boş ver. Kafana göre biri çıkarsa hayat arkadaşı olarak merhametli biri o zaman evlenirsin. Onun dışında hiç değmez. Evlijlerin yüzde 90 problemli
23 Yorumla- +1 yıl
Kaliteli bir iliski olmali
- +1 yıl
👏👏💜💜
Yani birine ihtiyaç duymuyorsan evlenmeyebilirsin. Herkes evlenecek diye bir kaide yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar üzerinde çok baskı var ama.
Evliliğin amacı biriyle evlenip onun ekonomik gücünü kullanıp onu aracılığyla ev araba sahibi olmak mı? Kendin bunları sağladın diye nasıl evliliğe gerek kalmiyor acaba , böyle düşündüğünüz için insanlar evlilikten soğuyor
16 Yorumla
Soran+1 yılKendim bunlara sahipsem yani birininkine sahip olmak degil
Soran+1 yılEvet o maalesef
Soran+1 yılO da var bide başımda koca olsun diye.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sana kalmış. ama kaçınılmaz bir şey. 60 yaşında bile dayanamayıp en sonunda evlenen insanlar gördüm tanıdım. kesinlikle insanın fikirleri değişiyor. bende böyle düşünüyordum. zamanla kendiliğinden değişmeye başladı fikirlerim
05 Yorumla
Soran+1 yılYaş önemli değil doğru insan diyelim o zaman
Soran+1 yılSizin düşünceleriniz neydi ne oldu
- +1 yıl
yani evlenmem diyordum hem ailemin topluma çıkartılabilecek kalitede insanlar olmamasından kaynaklı bir utancım vardı. ona bir çözümüm var mesela şu an. ailemle hiç tanıştırmamak :) para konusunda sıkıntım vardı. başkasının başını yakamam diyordum. para konusu da az buçuk çözüldü gibi. çok utanıyordum bir kaç kızla flört ettim. sevgililiğe taşıdığım oldu. hoşuma da gitti bunca zamandır neden yapmamışım dedim. gerçi onun da sebepleri vardı da neyse :D hayatta hep engeller aşmak üzerine kurulu bir düzenim vardı. artık bir engelim yok askerlikten başka. e şimdi yapacak bir şey de bulamıyorum. spora başlayım dedim arkadaşlarla. şu an için biraz geziyorum tozuyorum. kafa dinliyorum. ama bu böyle gitmez bu hep içimde bir his olarak duruyor.
- +1 yıl
önceleri hep şunu derdim, masraflarını nasıl karşılıcam gibi. bugünlerde istediğim kişiye istediğim şeyi ısmarlayabildiğimi fark ettim xD peki o kişi neden sevgilim eşim olmasın. birlikte sağa sola gideriz boşta olsa fark etmez yani ben yanımda biri olunca mutlu olurum. mutlu olacağımı hissediyorum yani. önceden böyle bir şeyleri tek başına yapmaktan yana hiçbir problemim yoktu. bi yalnızlık hissi var içimde hep. gece yatarken neden tek başıma uyuyorum aq diyorum xD dediğim gibi hormonal şeyler bunlar. insan değişiyor.. benim naçizane tavsiyem, zararlı olmadığına emin olduğunuz herhangi birisiyle evlenmeniz yönünde. bir de kendinizi kullandırtmayın yeterli. yani işi için evinizi arabanızı satmak istemesi gibi şeyler söz konusu olabilir. bunlara müsade etmeyin :)
+1 yılÇünkü insanın doğasında evlenmek vardır. Tabi bu tercih meselesi. Yaşın ilerledikçe pisman olabilirsin neden daha önce evlenip yuva kurmadım diye. Çevremde çok tanıdığım var evlenmeyip pisman olan. Kısacası yalnızlık Allah'a mahsustur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde çevrem evlenip pişman olanlarla dolu.
- +1 yıl
O zaman doğru kişiyi bulduğunu düşündüğünde evlenebilirsin.
Soran+1 yılOndan nasil emin olabiliriz
- +1 yıl
Yeni insanlarla tanış. Biraz zaman geçir anlarsın zaten sana uygun olup olmadığını. Bu biraz da nasip işi. Dua da edebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmek zaten zorla olucak bir şey değil. yani “evlenmem lazım” diye kendini kodlamak hem erkek hem kadın için çok yanlış bence. ileri de doğacak çocuğa da yazık yani. haricinde gerçekten birine aşık olursan zaten ikinizde evlenmek ve ömür boyu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. o yüzden doğru aşkı bekle bence ve evlenmiş olmak için evlenme.
00 Yorumla
+1 yılÇook fazla haklısın anne babaya akrabada ekle sırf birini seviyorsun diye akrabaları kötüyse birde onları çekiceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkede sadece onunla değil dolayısıyla sülalesiyle de evleniliyor bu yüzden doğru tespit. Ev araba da çalıştığın sürece sorun değil, bunlar için zaten evlenilmez...
13 Yorumla
Soran+1 yılAma maddiyat da önemli. Şu ulke ekonomisinde, çocuğum olursa nasıl bakicam ona gücüm yetmezse
- +1 yıl
Evlilik istemiyorsan çocuk değil ki konu. Evlenirsen düşünürsun bunu ki kimse aç açık kalmaz merak etme...
Soran+1 yılHiç yoksulluk cekmediniz sanırım.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılMal mülk edinmek için evlenilmez zaten. Bir gün hayatına çok sevdiğin sürekli beraber zaman geçirmek istediğin birisi çıkarsa evlenirsin. Onun dışında bir şart yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAma mal mülk olmadan da evlilik olmuyir
- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılİlerisi için mecbur evleniyorsun bende evlenmedim zerre hevesim yok soğudum hayattanda insanlardanda ama ilerde yaşlılık hayat çok çabuk geçiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmediniz
- +1 yıl
Benden sonra gelecek olan benim gibi çekmesin diye gerçekten insanlar çok yordu beni dikkat edin... hayat çok acimasiz
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Bende senin fibi dusunuyoeum sevdifim icin evlenirsem evlenirim ama hem kendi isin hem onun isi yani 1 kase sqlqtayla doyuyorum ama o onu yemek istemez bana is cikarticak bilmiyorum ya
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece o değil ki daha neler neler.
Soran+1 yılBizim icin ne albenisi var bu evliligin.
Soran+1 yılSadece mantık icin olsa?
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evlenmekten tek anladigin sey karsi tarsfi maddi kaynak olarak görmek degilde yinede evlenirsin. Ev, araba icin degil, Aile kurmak, yol Arkadasi edinmek icin.
01 Yorumla
Soran+1 yılLafla peynir gemisi de yürumuyor ama.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşte sorun tam olarak bu erkekler kadınlar için iyi bir meslek istiyor ailesi için cocukları için kadınlar da sadece kendilerine bu bencillik değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an kadinlar hem çalısip, hem eve hemde çocuga bakıyor asil bu haksızlik değil mi?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Git Kore'ye yerleş ne yapacan evlenip. Kendisi yetmiyor bi de annesi, babası falan falan zor iş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekten duymak da.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonucta onlar için de bir erkege sirtini dayamak zorundasin. İster nikahin olsun ister olmasin disiligini kullanadan ev araba alamazsin. Doktor olsan belki norlam yollarla almia sayilirsin onun disindakiler heo ayni kapiya cikar
04 Yorumla
Soran+1 yılBabadan annadan kalamaz mi birseyler?
Cevap sahibi+1 yılOyle bisey varsa sakin evlenme. Para avcisi erkekler hemen buluyor parali kadinlari. En fazla 1 yıl icinde tum parasini alip birakiyorlar. Cok ornegini duydum.
Soran+1 yılKendimden güçlu erkek istiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılOnlar basta kendini guclu gosterir zaten. Kandiriyorlar. Mersinde bu arsa zengini miras kalan kizlarin hikayelerini bi duysan. Hepsine dadanmislar. Mersinli yasli amcalar dua edermis kizim olmasinda damatlara yem olmasin malimiz diye🙂 guclu adam kendini guclu olarak tanitmaz. Uzun sure tanimadan arabasinin evini tapusunu gormeden kimseye guvenme derim.
+1 yılHersey ev araba amaddiyat olmadığını, arkadaşların çocuklarıyla gezip post attığı zaman anlayacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat olmadan da olmuyor ama
- +1 yıl
Orası ayrı ama hersey de maddiyat degil
Soran+1 yılHiç bir sey degil de degil ama.
- +1 yıl
Tabi canim dengeli olmali
+1 yılEvlilik bunlar için yapılmaz ki ! Gerçekten mutlu olabileceğin birini bulduysan onunla hayatını paylaşmak için evlenirsin yani
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat hiç sorun degil mi? Cocuk olduktan sonra ne olacak bu sartkarda bu ulkede.
- +1 yıl
İyi de sorduğun soruda çocuğu hiç hesaba katmamışsın. Evim ve arabam var o yüzden kocaya ihtiyacım yok demişsin. Demekki bunlar olmasaydı kocandan beklentilerin ev ve araba olucakmış. Ben sorduğun sorudan bu anlamı çıkarttım. Ayrıca direkt git sokaktan biriyle evlen demiyorum elbet işi gücü vardır beraber çalışır eder bir şekilde çocuğunuza bir gelecek verirsiniz ama bence ilk sırada maddiyat olmamalı. Sırf maddi durumu iyi diye ömür. boyu sevmediğim bir insana katlanamam. Geçici şeyler bunlar bir gün o çok güvendiğin ev , para pul elinden gider ne olduğunu bile anlayamazsın.
Düzenli bir hayat, çocuklar bir kadını anne yapıyor ve çocuk etrafında büyümesini görmek çok güzel
04 Yorumla
Soran+1 yılBu dünyaya cocuk getirmeye korkuyorun
Soran+1 yılAnac bir yapim yok desem
+1 yılhayat arkadaşın olsun diye jnkj evet evlenmeyi bende mantıklı bir iş olarak görmüyorum ama şöyle bir düşününce yanında bir hayat arkadaşı olmalı insanın
00 YorumlaYaslaninca huzur evinde araba fircasiyla yikanmamak icin evlenmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvladın bakacagın garantisi ne
Harika bir soru. Ben olsam yerinizde evlenmezdim. Karşınızda değer bilen biri yoksa hayatınızın her günü ayrı bir kabus.. hele çocuk da varsa..
00 Yorumla
+1 yılBilmem bende de bunlar var ben para yedirmemek için.
07 Yorumla
Soran+1 yılErkekler genelde verici, bonkör olup cimri olanı da sensin bi galiba.
- +1 yıl
Evlilik zaten istemiyprum o yüzden gerek yok.
Soran+1 yılBir süru kadınla olmak varken enden tek kadinla yetinesin dimi?
- +1 yıl
Onlara hiç yedirmem para 😂
Soran+1 yılEe napıyosun nasil geciyor hayat
- +1 yıl
Hayat kadınsız çok güzel geçiyor kadın olsa kangren olursun ne gerek var buna 😂
Soran+1 yılCinsellik?
+1 yılYani onlarin içinde onlarla birlikte sana eşlik edecek bir çift göz ister insan
02 Yorumla
Soran+1 yılHizmetinin edilmesi gereken bir çift göz olmasın o
- +1 yıl
Yok yok benöyle düşünmüyorum en azından
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen evliliği sermaye olarak görüyorsan evlenme zaten karşındaki adama da yazık etme
04 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olsana. Evin araban meslegin yokken evlenemeye cesaret edebilir musun
- +1 yıl
Erkek olarak evet cesaret edemem ama evim arabam param var diye de evlenmek istememezlik yapmam durumum iyiyse daha fazla evliliği isterim
Soran+1 yılBir kadin olarak peki?
- +1 yıl
Paranın olması birini sevmene aşık olup değer vermene engel mi yani senle evlenecek kişi paran sermayen var diye evlenmez sevdiği için olur
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılNiye sadece annenden örnek veriyorsun ki? Belki senin evliliğin öyle olmayacak?
06 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye de yapi genelde boyle ama
- +1 yıl
Sen farklı bir eş bul? Sözünü tutmazsa boşanırsın? İlla para pul araba için mi evleyorsunuz? Annen de mi öyle yapmış. Arkadaşlar evlilik ticaret değil. Kocamın evi var diye bi anlayış yok. Huzur yoksa milyon doların anlamı kalmıyor.
Soran+1 yılAnnem aza kanaat etti hep önemsedi parayi
- +1 yıl
Aza kanaat etti, parayı önemsemedi diyecektin galiba. Başınızı sokacağınız kiralık da olsa bir eviniz yok mu şu anda?
Soran+1 yılÖnemsemedi olucakti evet.
- +1 yıl
Tamam, bul birini kafana göre evlen. Baştan şartlarını koy, sözünü tutmazsa boşanırsın. Niye bahane arıyorsun ki belki de mutlu olacaksın? İyi biri çıkacak karşına..
+1 yılZina etmeden cinsellik yasayabilmek, yeri gelince sarılmak, hasta olduğunda destek olması için.
01 Yorumla
Soran+1 yılZinadan Allah korusun da hiç yaşamadan da ölmem yani
+1 yılevlenmek zorunda degilsin eğer deddiğin gibi herşeyin varsa git gez dünayayı dolaş gör kendin eglen daha güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon sana yeterse çocukta sevmiyosan evlenme
05 Yorumla
Soran+1 yılSana yetmiyor ama.
Cevap sahibi+1 yılevet bildin ben bekarım ilerde bakalim ne olur
Cevap sahibi+1 yıltamam sen evlenme
Soran+1 yılBizde o kd ihtiyac degil.
Cevap sahibi+1 yılanladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız yaşamamak için , sevmek sevilmek bebeğinin olması falan hani?
08 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum dünyaya çocuk getirmeye. Incineceginden, zarar göreceğinden.
Cevap sahibi+1 yılÇok ince düşünme
Soran+1 yılElde degil.
Cevap sahibi+1 yılSal bıraz akışına bırak. Ailenn böyle diye sende olmak zorunda değilsn
Soran+1 yılPeki herkesin yaptığı seyi yapmak zorunda miyim
Cevap sahibi+1 yılDeğilsinn kedilerinle yaşa tek başına
Soran+1 yılKedim yok.
Cevap sahibi+1 yılAlırsın yakında merak etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesini karıştırmayacak erkekle evlenilir. Benim de hepsi var ve nişanlıyım
04 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıniz doğru insan mi
Cevap sahibi+1 yılÖyle olduğunu düşünüyorum. Böyle kalacağının tabii ki garantisi yok. Ama benim hiç bir şeyim yokken de benimleydi. Şimdi iki para kazandım bi ev araba aldım diye onu görmezden gelmek nankörlük olur. Biz 6 yıldır birlikteyiz. Ailesi beni istemedi, ailesiyle beni 5 yıldır muhatap bile etmiyor. Benim her başarımda başarısızlığımda her sıkıntımda ailemden önce o yanımdaydı.
Soran+1 yılHayatım hiçbirseyin olmasa kaç yazar ki? Malli mulku olma sarti kadının değildir ki.
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle demek istemedim yani benim bunları yapabilmemde onun payı büyük. Yeri geldi üniversitede beş parasız kaldım kitap lazım oldu annemden babamdan abimden isteyemedim ondan istedim mesela bana güvenen veya yanımda olan beni düşünen hiç kimse yoktu. O hep vardı. Yani başım sıkıştığı zaman orada birinin olduğunu, beni herşeyimle seven birinin olduğunu bilmek çok güzel. O olmasaydı ben de bugün olduğum konumda olamazdım belki de
Gizli Üye(18-24)+1 yılDogru dioon o ldr her şeyin varsa ne gerek var erkekler ztn sevmez boylr maddiyatı iyi kendi ayaklarında duran kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliliği yanlış anlamışsın bence. Doğadaki tüm erkek ve dişiler tek başına yarımdır.
07 Yorumla
Soran+1 yılErkekler tek eşli değiller ki
Cevap sahibi+1 yılO başka bir durum. Bazen kadınlar da tek eşli değil. Hatta günümüzde batı dünyasında özellikle onlar tek eşli değil.
Soran+1 yılHangi ülkeleri kasdetiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBatı ve Kuzey Avrupa, ABD vs.
Cevap sahibi+1 yılDoğanın yasası bu bence. Uyarsin, uymazsin ya da uyunca mı mutlu olursun yoksa uymayinca mı mutlu olursun ayrı mevzular.
Evliliği bunlarla kıyaslaman yanlış hayatında yanlış kişilerin olması onları örnek alabileceğin anlamına gelmez umarım doğru dürüst insanlarla karşılaşırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki kimse mutlu değil evli olarak
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılAynı şeyleri bende düşünüyorum. Mantıklı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak neden tek kadinla yetinesin ki
- +1 yıl
O açıdan düşünmemiştim ama o da mantıklı gibi :D gerçi uzun zamandır yalnızım. Haa bir de böyle dedim diye yanlış anlaşılmak istemem. Keşke düzgün biri olsa da tek olsa. Ama çok ama çok zor artık umdum da yok arayışımda halim de yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar çok şeye sahipsin ki seni göremiyorum. Üzüldüm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Zinaya düşmemek için ailen olsun diye çocuğun ile mutlu bir aile olmak için
04 Yorumla- +1 yıl
Aslinda haklisin yani evlenmenin en buyuk sebepleri biri de bunlar ama cnsl hayati olmayan biri evlenmek zorunda degil bence sirf zinaya dusmemek icin
- +1 yıl
@ezcaanrijwaaa mutlu aile iyi oluyor hayat arkadaşı lazım kafa dengi güvenebilceğin yasal olarakta devlet güvencen var daha ne olsun
- +1 yıl
Elbette oyle bir yuva bir aile guzel olur
- +1 yıl
@ezcaanrijwaaa ondan lazım herkese tabi belli bir güvence olması lazım maddi o olmadan sefl olursun ondanda toplum yapısı bozuldu ahlaki çöküş var taylanddan beteriz şu an
Ev araba için mi evlenilir ki, bazen insan sevdiği birinin yanında her zaman olmasını ister
010 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öyle yanında olmakla biten bir sey değil. Cok daha büyük bir sorumluluk.
Soran+1 yılKokulu çoraplariyla yatağa gelirse huzurun kacar ama.
Soran+1 yılValla elli kere süpur evi, domestosla sil cıkmiyor
Soran+1 yılAlınsa yapmasa mesela
Soran+1 yılBoğa
+1 yılHerseyini yaptiysan ve yalnizlikdanda memnunsan skntı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılMemnunum valla
Evlenmeyin ne yapcak yalnız gerçi sen kadınsın illa ki her günün dolu gecer
00 YorumlaEvlenmek zorunda değilsin ama insan sevmek sevilmek değer görmek ister
00 Yorumla
+1 yılDinimize göre evlilik sünnet mi ne. Ve farz olmadığından dolayı bence evlenme xksjsksj
00 Yorumla
+1 yılGerçekten zor kendi düzenini kurduysan
11 Yorumla
Soran+1 yılHicbir albenisi yok yani bu saaten sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAllah Allah o erkek için geçerli degilmiydi ya
06 Yorumla
Soran+1 yılArtık kızlar için de geçerli demek ki
- +1 yıl
Vay arkadaş... Da anlamadığım evlilik böyle bişey değil ki... Kız erkek farketmez bunları dusunenlerle değil evlilik birliktelik bile yasanmaz
Soran+1 yılSen düsünmüyor musun
- +1 yıl
Ben asla düşünmem.. bırak evi arabayıi aldığın nefes ortak kullandığın WC ortak hersey ortak kullanilacakken bı tarafın bu benim demesi çok bencilce degilmi... Bu insana huzur getirmez dertten başka bir şey yasamazsin
Soran+1 yılO aşamaya geldikten sonra düsünmüyorsun. Öncesinde düsünüyorsun
- +1 yıl
İşte önündeki örnekler sende belirli korkular oluşturmuş. Bu yüzden temkinli davranayim istiyorsun ama sana bunların olup olmayacağını karşındaki insan belli eder. Bunun temelinde de saygı yatar..
+1 yılÇocuk için evlenmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum dünyanın, insanların ona vereceği zarardan.
- +1 yıl
Sen koruyacaksın
Soran+1 yılSen peki babasi olsaydin
- +1 yıl
Canımdan öte sever ve korurdum
+1 yılKadınlar böyle arkadaşlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Mesleği evi arabası varsa evlenmeye gerek yok. Bencil ve çıkarcı sınız
+1 yılİster evlen ister evlenme keyfin bilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBaski yapiyorlar
- +1 yıl
Kim yapıyor
Soran+1 yılCevremdeki aile büyukleri
- +1 yıl
Kafana göre takıl
+1 yılAl benden de o kadar bir çocuk için kalkisamam
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi cocuk benim elin oglunun kahrıni cekmeye ne gerek var.
Herkesi babanla kıyaslama
01 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak ataerkil bir yapi hakim ama
+1 yılEvlenmek zorunda değilsin ki zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılBaski dayatıliyor ama
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki şu an?
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Bende 23, 24’de gireceğim 3 gün sonra. Erken evlendim ama maalesef pişman oldum azıcık. Bence 25-27 de evlenmelisin. Banada erken evlenmişsin 21’de dediler haklı çıktılar... 23’te erkenmiş evlenmek için, arkadaşımdan duydum bu lafı ama yinede mutluyum evlenme bence çünkü biraz mutsuz ediyor evlilik:(.
Soran+1 yılEn ideali 30-40 arası aslinda.
+1 yılBunlarin hepsi bnde vr. Evlenmek istiyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Tek bir kadınla olmak istiyorsunuz ki
- +1 yıl
Artik bi yerden sonra duzene girmek lazim takil takil nereye kadar bi fark kac insanla yedin ictin eglendin tatile gittin nereye kadar
Soran+1 yılIste evliliğin sizin icin artisi bu zaten. Hayatınizı düzene giriyor komple. Bizim icin öyle degil işte. Biz tamamen kısıtlaniyoruz
- +1 yıl
Bn kimseyi kisitlaman.
Soran+1 yılAnnen baban onlar laflarini geçirmeye çalışırlar ama
- +1 yıl
Oyle bise yok
+1 yılEvlenmeye gerek yok zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılElin oglu sana bir yrrktan baska sey vermez
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni fikirdeyim
Çocuk için belki.. yoksa mantıklı değil evlilik.
10 YorumlaAynen ya takıl geç s et
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek hayat müşterektir
00 YorumlaDüzgün birini bulmadıktan sonra evlenme zaten.
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat