Erkek arkadaşımla aramızda 720 km var. 1 ayda 1 kez görüşüyoruz. Son görüşmemizde 5-6 kere elimi tutmak ve sarılmak haricinde hiçbir şekilde teması olmadı. Bunu söylediğimde ise biraz ruhen ve kaliteli vakit geçirmek istedim dedi. Bu durum normal mi anlam veremedim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olabilir her ilişkinin kendi dinamikleri vardır. Ortalikta cinsellik laflari dönüyor diye her erkek cinsellik yaşıyor diye bir şey yok
Yok zaten cinsellik değil kastım yanağımı sıkardı severdi, sarılırdı, yanağımdan öperdi falan yapmadı ama akşam beni kalacağım yere bırakırken aç kalmayayım diye yemeğimden suyuma hatta rahat etmem için vantilatörüme kadar düşünmüş sağ olsun. Yani anlam veremedim sadece
Onları dusunduyse diğerlerinin bir önemi yok
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Normalde kızlar istemez erkekler ister sizde durum tam tersi gibi 😅
Siz konuyu baya yanlış anlamışsınız bence, o söylediğinizi kastetmedim.
Hmm temastan kasıt tam olarak anlayamadım?
Yanağını sıkmak sevmek, koluna dokunmak, sarılmak vb.
Ya sen çok temiz düşünüyorsun, süpersin, sevgilin de bunu bile yapmamışsa cok temiz insanlarsiniz ikinizde, ben göğüs popo vajina gibi mı diye düşünmüştüm soruyu görünce, şu an çok daha güzel oldu 🤗
ilişkimiz üç yıl falan olacak aramızda çekim yok değil ama kendimizi tutuyoruz daha özel zamanda olsun istiyoruz bu söyledikleriniz için zamanını bekliyoruz diyebilirim ilişkimizi ciddiye bağlamak için adım atmak üzereyiz. Bu konuda şanslıyım, ama kaliteli ve güzel zaman geçirmek istedim deyip beni mesela yanağımdan da olsa 2 gün içinde 2 kere falan öpmesi daha da şaşırttı sakindi ama bu kadar sakinde değildi
O an yüksek olabilir, belki ilerlersem daha fazlasını isterim, seni de üzerim diye yapmamış olabilir, böyle bir ilişki de süreye de bakacak olursak bence herhangi bir sorun yok 😉
Dürüstlüğün için teşekkür ederim. Bu olay olalı 4 gün oldu şükür sorun yok ama yine de aklıma takıldı. Uzun ilişkide olunca bazen insan görmeyebiliyor. Ama şunu söyleyebilirim ki saat başı arayıp sesini duymak istedim napıyosun nasılsın diyen birine haksızlık ediyorum sanırım. Sadece normalde sarılıp öpen en azından yanağımı seven biriyken ve bunu 30 dk da bir yapar illa ki sarılırken içine sokacak kadar sever beni. Bu sefer yapmadı ama gezdiğimiz yerlerde çok anlamlıydı mesela korcan çay bahçesi, üsküdar kız kulesi vs. ve ilk benimle gitmesi gitmek istemedi onun için çok anlamlıydı belki o yüzden olabilir siz öyle deyince aklıma şimdi bu geldi
Olabilir tabiki, günümüz ilişkilerinden çok farklı çok daha güzel bir ilişkiniz var, ufak tefek şeyleri sorun etmeyin kendinize çok gereksiz üzülürsünüz, sonra da boşuna olduğunu anlarsınız. Harikasınız gerçekten tebrik ederim sizi.
Samimi niyetiniz ve dileğiniz için teşekkür ederim. Güzel yorumunuz kalbime su oldu, teşekkür ederim sağ olun :)
Ya sende sağol çok iyisin gerçekten sana çok sıcak hissettim kendimi, umarım çok mutlu olursunuz, hiç üzülmezsin ve güzel bir de yuvanız olur, hayata hep olumlu bakmaya çalış, senin gibi insanların üzülmesini hiç istemem umarım her şey gönlünüzce olur, iyi geceler 🌹🌹🤗
Onun yasi 36 veya üzeri mi
Hayır 20-25 arası
Dindar falan değilse garip
İlk ilişkisi mi sizinle
Dindar ama yani ilk defa bu kadar temassız gördüm. Cinsel ilişki vs değil normal yürüdük ettik vs çok nadir kol olsun el olsun yanağımı sıkmak olsun bunlardan bahsediyorum teması olmadı
Libido düşük olabilir
Sakalları gür mü seyrek mi
Kıllı ve gurse sorun yok ama az ise
Libido az demek
Yok yok sakallar gür ve olabildiğince bence libidosu yüksek sadece bana çok yansıtmaz :)
Senden hoşlanmıyor olmasin
Bilmem 3 sene oldu ben de bunu düşündüm ama değer verecek şeyler yapıyor yemeğimden suyuma hatta uyurken sıcaklamayayım diye vantilatör almış ailesiyle tanıştım ve saat başı mutlaka arayıp nasılsın sesini duymak istedim der
Dindarligindan o zaman
Ama genede vif şekilde sor
Evlilikte sorun yaşarsın böyle olursa
İşte sordumda güzel vakit geçirmek, kaliteli vakit geçirmek, gezmek, anın tadını çıkarmaak falan dedi. Üsküdarda gezdik öyle el ele kız kulesi sonra çay bahçesi falan
Ya illa olacak diye bir şey yok seviyorsan bir an önce evlen başka yolu yok sanirim
:D az kaldı işe girsin kafamızdaki ilk plan evlilik, samimi cevapların için teşekkür ederim
İyi geceler
Tabanca ateş etmiyor olabilir
O söylediğinizi hiç yaşamadık şükür. şu an içinde düşünmüyoruz. Saygılar
Yaşadınız demedim tabanca sağlam olsa erkek rahat durmaz yani
Bilemeyiz kimin sağlam kimin değil. Tek sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum. Kendisiyle üç senelik ilişkim var çözemediğim için sordum
Üç senede istemeyen adamın S2 kalkmıyor demektir. Bende bir erkeğim kulağına küpe olsun bu söylediğim
Gizli olmasan birşeyler anlatmak istiyorum
Bende sana şok olacağın şeyler söylemek isterdim ama neyse her siki kalkan istekli davranmıyor nefsini tutan erkekte var şükür olsun neyse
Nefis ayrı bir şey insan sevdiğini ister yavrum. Ben ciddi anlamda şahit olduğum bir şey söyleyecektim. Neyse senin tercihin bu gidişle 88 yıl sonra gerdeğe girersiniz
Bu hızla
İlk sevgilisi sizmisiniz?
Hayır
Çekingen bir yapıya sahip kişilerde olur genellikle bu durum, ya da ilk defa sevgili olan kişilerde
Hayır, manevi ve içsel yönünü düşünelim dedi Kaliteli vakit güzel zamanı kirletmek istemedim dedi sadece
Onu zaten anladım ama ben Onu demiyorum bu yaklaşımı genelde bu kişiler sergiler diyorum
Olabilir bir sorun görmüyorum bunda
Düşüncen için teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim :)
Nerede yasiyorsun acaba
E çocuk namuslu