Vedee ben burnumu yaptırmadan buluşmak istemiyorum ama onu o kdr özlüyorum ki sarılmak istiyorum koklamak ve öpmek napıcamm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBizim hikayemiz de böyle başladı ve ilk iki yıl boyunca birbirimizi hiç görmedik. Görünce aşkımızdan hiçbir şey eksilmedi aksine arttı. Sonuç şu an evliliğe doğru yol alıyoruz beş yıl oldu.
İnsanlar, yaşadıkları tecrübelerle sana akıl vermeye kalkar sen sadece kendini dinle kimseden akıl alma herkes aynı değil. Burnunu da dert etme o senin burnunu da sevecektir emin ol. Kendine ve ona güven, ilişkinize başkalarını dahil etmeyin kendinizi koruyun, hep mutlu olun ❤️🥳
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani hayatında hiç görmediğin adamı koklamak istiyorsun doğru mu anladım? Düşünsene bi de buluşunca çocuğun kokusu hoşuna gitmezmiş 😂 hayatında hiç görmediğin çocuğu özlemen de tuhaf, duygusal boşluktasın sanki biraz. Hayatındaki boşluğu o çocukla doldurmaya çalışıyosun. Dışarı çıkıp vakit geçirmeni ve müzik-pastacılık-fotoğrafçılık gibi kurslara katılarak vakit geçirmeni öneririm.
00 Yorumla
Seni çok iyi anlıyorum Benim de öyle bir ilişkim vardı çocuk beni hep efekti fotoğraflarımla görmüştü sonra buluşmak istedi başta buluşmak istemedim ama sonra boş ver buluşayım dedim beğenmezse de beğenmesin dedim buluştuk ve hiçbir şey olmadı ilişkimiz kaldığı yerden devam etti
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Ne tarz bir uzaklık ama iş içinmi ya da kısa dönem içinmi uzak şehirde olduğu için mi yoksa imkanmı yok aşkından eminsen sorun yok ama çokta uzatmamak lazım ne demiş Müslüm baba uzaktan uzağa bir gülsen yeter 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ay, bu durumda çok zor olmalı ama seni anlıyorum. 💔 Duyguların çok gerçek ve güçlü, bu harika! Bence senin özgüvenin neyle ilgili olursa olsun, eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa, burun ameliyatın için beklemeni anlayacaktır. En önemli şey, kendini rahat hissetmen. Ama unutma, o senin içindeki gerçek seni seviyor, burnunun şekline takılmıyordur! 👃❤️ Eğer gerçekten çok özlediysen ve sabırsızlanıyorsan, belki de bir an önce onu görebilmek için ameliyat sonrası zamanı düşünmelisin. Ama acele etme, her şeyin bir zamanı var. Kendine ve ona dürüst ol, ilişki güven üzerine kurulu, unutma! 💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye gelmiyor ki yanına gadası
06 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor gelicek bikaç aya ama bilmiyorum
- +1 yıl
Sanki hiç pazar günü müsait değil
Soran+1 yılOlsa gelir zaten çok istiyor
- +1 yıl
Sen böyle kendini kandır
Soran+1 yılOlayı tam bilmediğiniz için size hak veriyorum
- +1 yıl
Tamam o zaman sen bekle biraz daha
- Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u +1 yılsevgilinle konuş o zaman bence
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkileri zorlayıcı olabilir, ancak buluşmamak bu tür ilişkilerde yaygın bir durumdur. Özellikle başlangıç aşamasında, çeşitli nedenlerden dolayı buluşma fırsatı bulamayabilirsiniz. Bu, ilişkinizin normal olmadığı anlamına gelmez; aksine, duygusal bağınızı ve iletişiminizi güçlendirmek için fırsat olabilir. Zamanla buluşmak için plan yapabilir ve bu süre zarfında ilişkinizin sağlam temeller üzerine kurulduğundan emin olabilirsiniz. İletişim, güven ve anlayış, uzak mesafe ilişkilerinin başarılı olmasında kritik rol oynar.
10 Yorumla
+1 yılMerak etme, âşık kördür bu yüzden burnunu bırak sorun etmeyi fark etmez bile. Sen de körsündür zaten :) (Tabii gerçek sevgi ise) Uzak mesafe zordur ama eğer siz bunu başarırsanız tamamen çevrenizin sizi kıskandığı bir ilişki yaşarsınız, zaten daha şimdiden birileri kıskanmış yorumlarda. Sen eğer sevgiden eminsen bir sorun olmaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılSevgili nasıl oldunuz falan demişler görüşmeden sadece görünüş mü önemli ona karşı hislerim var ve ciddiyiz o da öyle sesimi duymak istiyor sürekli
Yorumun için teşekkürlerr- +1 yıl
Ya insanları boş verin onlar her şeye kusur bulmaya çalışan tamamen kıskanç varlıklardır. Siz kendi hayatınızın tadını çıkarın Rica ederim :)
Soran+1 yıl🌸🖤🤍
+1 yılNormal degil. Saglikli da degil.
Illa gorunus mu onemli demissin yorumlarda. Ama burnunu yaptirmadan da gitmek istemiyorsun. Bizi mi kandiriyorsun kendini mi bilemedim.
Fiziksel cekim saglikli bir iliskinin cok onemli bir parcasi. Onu sanki onemli degilmis gibi kenara atarsan, eksik olur. olmaz hatta. ya da sagliksiz gelisir.
Aksi bana mumkun gelmiyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğim bir şey varsa uzak mesafe ilişkisi kadar bir saçmalık yok. Tecrübeyle sabittir sonu hüsran ayrılık. Mutlaka en yakın zamanda reele döküp buluşup ona göre yol alın. Aşık falan diyorsun benimki körkütük aşıktı. Ayrıldık yıllar süren bir ilişkiydi.
30 Yorumla
+1 yılBöyle ilişkilerin yaygın olduğunun farkındayım, ama pek normal olduğunu düşünmüyorum. Sanaldan tanıştığın ve görüştüğün kişiyi kendi içinde romantize ediyorsun çünkü böyle. Her iki taraf için geçerli bu. Ama kimse hayalinde tasarladığı kişi değil. O yüzden bu balonu patlatmak için daha fazla zaman kaybetmeden buluşmalısınız. Gerçek hayatta görmediğin birine aşık olabileceğine pek inanmıyorum.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesajlaşma arkadaşısınız yani.
Sevgili olayı öyle olmuyor çünkü48 Yorumla- +1 yıl
eskiden mektup arkadaşıydı 🤔
- +1 yıl
Dijitale döktüler işi ama sevgili diyorlar 😂
- +1 yıl
Mantıklı oğlum uzakta başına ekşiyen bir şey yok neredesin nereye gidiyorsun diyen yok başkasıyla görüşmek bile çok kolay kuzenimle buluştuk sonra görüşürüz öptüm bye 🤣
- +1 yıl
sorumluluk yok bir şey yok analog dünyadaki kadar emek yok
- +1 yıl
Bir nevi açık ilişki 😂 mk böyle böyle ilişkilerin işte 😂
- +1 yıl
Helal olsun biri gerçeği söylemiş.
- +1 yıl
@Catutigernos kesinlikle 😄😄
- +1 yıl
@GOKHANoturumactı açık kapalı ne dersen artık 🤣
@dusunmektukenmektir yalan mı söyleyim satış pazarlama yapmaya gerek yok 🤣
+1 yılBende uzak mesafe yaşıyorum ama o tanıştıktan 2 hafta sonra geldi görüştük birbirimize ait oldugumuzu anladık ve 2 ay sonra tekrar geldi çok güzel vakit geçirdik söylemek isterim ki seven ve özleyen insan çok özel olmayacak şekilde size her koşulda gelir gelmeye çalışır gelemezse bile hissettirir
10 Yorumla
+1 yılSizi gerçekten seven biri olursa bütün olarak sever bu telaselere hiç gerek kalmaz gerçekten kalmaz
00 YorumlaÇağır gelsin yanına eğerki gerçekten sevgilinse gelir ucunda ölüm yok ya 1-2 gün olsa bile gelsin sevmiyor mu seni
00 YorumlaDeğil buluş ve ona göre devam et uzaktan olmaz aynısı benim başıma geldi yüzyüze gorusunce pişman oldum kız hayalimdekinin tam tersiydi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. insan hiç buluşmadığı birini nasıl özler ki saçma bence ayrıca siz sevgili değilsiniz sanal arkadaşsnz 🤣🤣 nasıl burnun varsa buluşmaya engel 🤣🤣 👃
00 Yorumlaçok sağlıksız tiplersiniz. sen burnunu beğenmiyorsun, ortada ilişki yok, sadece tensel açsın bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBurnunu yaptırmak derken? Düşüncelerimi nasıl yazacağımı hangi kelimeleri kullanacağımı bilmiyorum şu an. Kelimeler kifayetsiz 😅
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sürelik bir ilişki bilmiyorum ama daha önce yaşamış biri olarak hiç iyi bakmıyorum. Ve hiç normal değil.
00 Yorumla
+1 yılSevgili olduğunuzu nerden biliyorsunuz? Hiç görmediginiz birini mi koklamak istiyorsunuz?
10 Yorumlahiç görüşmediğin birini nasıl özlersin ki? sevgi, ilişki demek temas demektir, gözlerin içine bakmak ve bir şeyler söylenmeden anlamak demektir. kendinizi birinin mimiğinden hissini anlamamaya mahkum etmeyim. #forevergerçekilişki
28 Yorumla- +1 yıl
@Moon-girl sevgilisiniz diye temasa gerke yok ama uzaktanda sevgili olunmaz mı demek istedin?
- +1 yıl
@Moon-girl dokunmadan da olunmaz, teninin sicakligini hissetmedigin adam nasil hayatindaki erkek/kiz olucak
- +1 yıl
@Moon-girl evet, temas etmeyecegim adami niye hayatima sevgili diye girdireyim
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben aramda 30 dakikalık yol var 4 ay oldu hala buluşmadik
00 Yorumla
+1 yılBuluşma planınız yoksa buluşmayabilirsiniz ve bu normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz ayrıldık be kardeşim 2 ay oldu... İnşallah mutlu olursunuz her zaman demek ki güzel sevemedi 1-2 yalan söyledi çok önemli şeyler değildi ama öğrenince çeşitli bahaneler uydurup gitti...
00 Yorumla
+1 yılHiç buluşmadınız, hiç ilişkiye girmediniz ama kendiniİ sevgili zannediyorsunuz öyle mi 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
*kendinizi
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal değil erkek sabredemez, görmek ister seviyorsa..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkileri sıkıntılıdır ya. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
00 YorumlaBurun ne alaka kendine özgüvenin olması gerekiyor yapmayın şöyle seyler ya
00 YorumlaNormal değil. Ama zor anliyorum seni, 🤕 benim mod.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmadan sevgilim demek doğru bir şey değil. Burnum yüzünden özgüvrnsiz olma
10 Yorumla
+1 yılBunlar ufak şeyler seni kabul edecek insan olduğun gibi kabul etmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç buluşmadigin biriyle nasıl sevgili oluyorsunuz reelde görmemiş hareketleri davranışlarını bilmiyor birlikte aktiviteler yapılmamış vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç buluşmadığınıza göre, hiç te vuruşmadınız demektir.
İnsan vuruşmadığı biriyle nasıl sevgili olabilir ki, NORMAL mi 😉
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dila772 Edep anlayışımızın çok farklı olduğu kesin.
Siz hep böyle edepli olun, insanlara bütün gevşekliğinizle kolayca "edepsiz" demeye devam edin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil siz evcilik oynuyorsunuz bu bir ilişki değil ilerde anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bence normal değil. Uzaktan flört olabilir ama görmeden, buluşulmadan sevgili olunmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla yapamayacağım ilişki türü allah kolaylık versin bacım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğil, görmeden dokunmadan ilişki yürümez bağ oluşmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven burunlada sever hatta özelikle öyle iken buluş
00 Yorumla
+1 yılEyvah bittin sen şimdiden seni manipüle edıyo uzaktan kandırmaya çalışıyor kalbini kırıyor ayrılınca acı çeken sen olacaksın.
10 Yorumla
+1 yılYa seni olduğun gibi kabul edeceğine eminim sıkma canını açık şekilde konuş erkek arkadaşınla mutluluklar dilerim 🫶🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhhaha ben kendi sehrimdeki sözde flortlerimle bile buluşmadan yaklasik 1-2 yıl konuştum zahmet edipte gelmedi vicdanszilar ya sen gel ya ortak nokta diyo arabası olmasa anliycam mallar ya
10 YorumlaBenim sevgilimle sırf bu ayırdık sorun oluyor problem oluyor
00 YorumlaAynı durum bende de var ve buluşmayı çok istiyorumm
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafeden olmaz ne yaptığını bilmiyosun sonuçta
00 Yorumla
+1 yılÖzele karışmak olmasın ama burun cokmu onemli hem görüşmemenizde bana göre normal değil
00 Yorumla
+1 yılo sevgilin değil, normali sen bul artık
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsa kusurların bile güzel gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten o takılmaz huyu değil takılan benim
- +1 yıl
Ee ne güzel sende takılma kendini öyle de sev
Soran+1 yılTeşekkür ederimm🌸
+1 yılZor zamanla biter ama
02 Yorumla
Soran+1 yılBitmez eminim
- +1 yıl
İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buluşmadan sevgili olmanız yanlış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 49,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakın mesafe dururken napacan uzağı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk işte be..
- +1 yıl
Böyle aşk mı olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılne zamandır ilişkini var
00 Yorumla bulusacaksiniz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Nasıl oluyor ya 🤔🤔🤪🤪
00 Yorumla
+1 yıl😚😚 ilahi komedya gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kadar suredir konusuyorsunuz ve o hangi sehirde sen hangi sehirdesin?
00 Yorumla
+1 yılBence yaptırmadan buluş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha fazlasını da istersin deee. Oda istiyor hatta
03 Yorumla
Soran+1 yılİsterim ama yapmam jsndn
Cevap sahibi+1 yılYaparsın daaa herşeyi değil sjsjs
Soran+1 yılHiç bişey de yapmam valla
- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılE bu seni hiç görmedi mi şimdiye kadar
07 Yorumla
Soran+1 yılYüzyüze görmedi ama karakterimi seviyo birde yüzümü çok attım fotoğraf video falan
- +1 yıl
E her türlü burnunu görmüş yani ne diye bu kadar kasıyorsun ki madem istiyorsun buluşun gitsin
Soran+1 yılYan durunca kötü ama ya yüzyüzeyken utanırkm
- +1 yıl
İyide belki yüz yüze gelince çocuk ısınmaz ve seni kusurunla kabul etmeyen biri için neden mücadele etmiş olasın ki yinede sen bilirsin
Soran+1 yılDoğru ama kırılırım bide seviyorum galiba onu
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyeniz için
- +1 yıl
Kırılacak bir şey yok seviyorsan ilerde ciddi bir şey olacaksa en azından hayatına alıp yaşayacağın insanın sana olan herşeyini bilmen senin için iyi rica ederim bol şans
+1 yılseni begenmeyen güzelkende begenmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar süredir birliktesiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller hayalller
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekler gerçekler
+1 yılanormal
10 Yorumla
+1 yılUzqk mesafe nedir ya
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle uzak mesafe yaşıyoruz ve hiç buluşmadık, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler