Bu kötü bir şey mi içimde art niyet yok sadece yalnızlıktan sohbet erkeklerle kızlarla sohbet karışık ama arkadaşça
3 ay
Bence yanlış. Kafa dağılması için onun eksikliğini başkalarıyla tamamlıyorsun. Şöyle yapabilirsin ama onunla olan ilişkiyi bitir ve yeniden bak keyfine o zaman böyle hissetmezsin
Bir aydır uzak kalmak insanın içinde kocaman bir boşluk yapar, bunu hissetmen çok normal 💔 19 yaşında, ilişki içindeyken yalnız hissetmek daha da zor biliyorum… Eğer gerçekten sadece sohbet edip yalnızlığını bastırmaya çalışıyorsan bu seni kötü biri yapmaz 🌸 Ama asıl soru şu: sevgilinle bu mesafeyi konuşmayı denedin mi? Belki de ihtiyacın olan şey başkaları değil, onunla net bir iletişimdir 💬✨ Sence hâlâ bu ilişki sana iyi geliyor mu?
Cevap
10Cevap
Sadâkatsizliği başka şeylerle bahane ile vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Kendin gibi biriyle tanışırsın ilerde ve çok sevdiğin biri olacak.
Seni ihmal ediyorsa bu ihmallerin sonuçlarına da katlanacak!.. S. et👍
Sen kararını vermişsin, kimin ne düşündüğü umrunda olmamalı
Yanlış değil bitmişsiniz de
nerde sohbet ediyorsun
Evet yanlış başkasını istiyorsan onunla ayrıl öyle devam et hayatına
Başkasını istemiyorum ki
Bence değil kardeş 😂
Yanlis değil seninde duygu düşüncen var
Sen okeysen bana laf düşmez sıkıntı yok
Devam böyle
salla
Oha...
Ama arkadaşça
Yok ondan demedim ya
Hiç mi konuşmadınız? Bitirmeyi düşünmüyor musun?
Çabalar sandım ama umursamıyor hiç
Ne kadardır birliktesiniz?
Çaba yoksa umut da yoktur komple bitir önüne bak bence.
7 ay ama ayrılamıyorum onunla çok fazla şey yaşadık ve ciddi düşünüyorduk yani öyle sanmıştım ama kendisi bana ağlarken uyudu o kadar ki umursamıyor hep vaktim yok diypr ama bitirmiyor da. Bende pişman olmaktan korkuyorum suçluluk duygusu çekerim ayrılırsak tanıyorum kendimi o yüzden onun ayrılmasını istiyprum
Kaç yıllık ilişkiler, evlilikler bitiyor. O böyle umursamaz ve çabasızsa böyle bir durumun içinde kalmaya ne gerek var? Sana değer veren merak eden böyle mi yapar...
Bir böyle bir böyle davranıyor şaştım kaldım oda zor zamanlardan geçiyor diyorum hep bir şekilde
Herkesin zor zamanları var ben de böyle bir dönemden geçtim o yüzden yazıyorum böyle. Ama cidden bir şeyler bitince toparlamak zor oluyor iki tarafa da yazık. Hayat devam edecek her şeye rağmen önüne bakman daha iyi.
Haklısın
İyu Süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?