Kocam hic dinlemez beni diye sakasina soyledim tabi dogruluk payi cok. Kaynanamda bana kaynanalar istenmiyor artik diyerek kocama destek cikti. Yani yaptigini dogruladi. Bende kocamla konusuyorum Anne ben senlik bir durum yok Neden istemeyim Sen Niye uzerine alindin dedim? Ya kocam beni dinlemedigi icin uzuluyorum kocamdan yana dertliyim kaynanamda neler diyor Bu ne arkadaslar?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim eşimde aynı benden çok ailesine kıymet veriyor
Ya kiymet versin vermesinede. Annesiyle babasi kocamin benimle ugrasiyorlar Ya. 2 yasli bana kafayi takmis. Kocama gitme gelme dedim. Kaynanam milletin icinde kaynanalar artik istenmiyor diyor. Bana laf sokuyor. Boyle birsey var mi Ya. Kocamla evliligini yasiyamaz oldum.
Ben bu yüzden konuşmuyorum kayınvalidemle doğru düzgün telefonlara çıkmam eşim görüşürken bile hep mesafeliyim dediğim de bir şey yok ama kıskanç
Neden ama Ya? Ben kiskanmiyorum kesinlikle yasli basli Kadin. Kocamin tutumu yuzunden sinir oluyorum kocama. Ben kocama diyorum kaynanam “bizi istemiyor kaynanalar diyor” bende direkt bozdum sabir kalmadi artik Sen Niye ustune aliniyorsun kocama konusuyorum dedim. Tik cikmadi.
Valla kıskanıuor benimki eşimdi diyor bunu ve eşimde ona karşı kızıyor zaten bende muhattap olmuyor ne yapsam batıyor başıma gelen bir olaydan dolayı arabada bana küsmüştü
Neden boyleler Ya. Benim derdim kendi hayatimi yasamak kocamla. Neden boyle yapiyorlar. Kocamda annesini dinler beni dinlemez
Valla seninkisi pısırık belli benimkisi brnden önce pısırıktı şimdi gördü gerçekleri döndü
Bilmiyorum erkek evlat işte kıskanıyor demekki
Ne gibi gercekleri gordu? Ne gordude döndü? Evet hemde Nasil pIsirik
Eşimi yıllarca maddi açıdan sönürdüklerini gördü şu an eşime ne ev ne araba verdiler bizim birşeyimiz yok ama onlara almış eşim annesinin durmadan kıskançlıklarını gördü ya daha beler varda anlatamıyorum işte birisi görüd diye
Nasil bir kiskanclik sergiliyordu kaynananiz? Örnekler verir misiniz
Eşimle yanyana oturamam misal hemen armaıza girer iki sohbet edemem onun yanında lafa girer hemen eşimle o konuşur yaşlı olmasına rağmen giyimimi kıskanır tesettürlü olmama rağmen
Daha çok var
Birgün benim özel kıyafetlerimi gördü beler dedi neler düşün
Allahim. Benim kocamda koltukta yatiyor sirf annesine karisma dedigim icin. Kizim sütünü icmiyor bende sinirleniyorum kendimce icsin diye. Kaynanam birsey dedi bende karismaa dedim biraz sesimi yukselterek. Kocam yataklari agirdi Şu an koltukta yatiyor.
Valla saçmalamış kocan seninde sen annesin otoriten sarsılmamalı benimkisi o yönden bana hak veriyor hep
Boyle bir erkekle evliyim.
Valla bacım ne deyim allah yardımcın olsun yani saçmalıyor iyice karından ayrı yatmak nedir daha benimkisi bir kere yatmadı yatmazda işte bak şunuda söyleyim benim annemde onlara gidince kendş yatak odalarını verirler bize rahat edelim diye düşün anneden anneye fark var
Ben sana anlatayım annemim bize düğünden sonra yaptığını ve kaynananmın yaptığını vaktin varsa
Ordamısınız
Eşinle konuştun mu gel yanıma diye
Burdayim. Konustum gelmiyor…..
Valla pes kocana yani
Kaç yıllık evlisinix
Cok Yeni 1 yil
Hadi ya daha yeni ama bu halde çocuğunuz kaç aylık baya erken olmuş bebiş
Evet istedik hemen. Ne yapacagim Bilmiyorum artik
Anladım keşke çocuk olmadan böyle yapsaydı senin ailen nasıl ona karşı
Gayet anlayisli, saygili, yanlisi bile olsa saygilarini bozmuyorlar aramiz bozulmasin diye. Fakat kocamin ailesi yapiyor Bunu hemde bilerek
Anladım valla bacım allah yardımcın olsun ben ne deyim sana daha
Neyapmam lazim Bilmiyorum. Kocamda onlari tutuyor…
Balla işin zor yani öyle kocayla ömür geçmez
Yatak Bu ya… resmen yataklari ayiriyor. Hayatimda boyle birsey duymadim, gormedim. Bu kadar mi Ya Senin evliligin Bu kadar mi Senin karin. Gel yanima dememe ragmen gelmiyor….
Sirf annesine oyle dedim diye. Kufur yok, birsey yok.
Valla karısını bırakan yatakta neyse şimdi beişey derdim de
Evet resmen birakiyor…. Napim ben boyle kocayla… kaynanamda bilerek yine bizi istemiyor diyor laf duyurarak. Benimle ugrasiyorlar…..
Eğer bir koca kadını yanlız bırakırsa o yatakta o yatağa başkası girer ilerde
Kocam hic takmiyor bile. 3 kere gittim yanina Yeni. Gercekten sorguluyorum kendimi hayatinda yerim var mi diye. Seven erkek boyle yapmaz.
Kadınlığı kullan git birde belki bir şey olur
Kadinligimi kullaniyorum. Yanima gel bekliyorum diyorum buna ragmen koltukta yatmaya seciyor
Kaynanan kocanı senden soğutmak istiyor
Nasil yani?
İşte senden soğutmaya çalışıyor yani yazdıklarından bunu çıkardım
Neden ama Neden boyle birsey istesin
Yani bende bilemedim o anki ortam nasıl gelişti böyle ama belkide bi hatani görüp geçici olarak sogumustjr senden
Epeydir boyleyiz. Sürekli kocama bizi istemiyor diyor. Sogutmaya calisiyor Evet basariyorda.
E evliliğiniz nasıl gidecek böyle
Bilmiyorum. Kocam yataklari bile ayiriyor annesini tutuyor. Ama farkinda degil.
E sende bidaha gelirese yatağa sen tavır koy bi süre
Kocama yanima gel dememe ragmen gelmiyor….
şu an yanlizmi birakti yani seni yataklta
Evet
Aptalmi bu adam ya
Anneme Neden sesini yukselttin diye ayri yatiyor
Eğer kafa dagitmak istersen özele gecelimmi kötü bi niyetim yok bunu bil yeter 🙏
Selam abi. Kaynanam Neden peki boyle diyor kocama, kocamin duygusal oldugunu biliyor kendiside bilerek Neden aklina bunlari sokuyor. Kocamda hata biliyorum o annesi ama anneci bir oglu oldugunu biliyor kaynanam bilerek boyle konusuyor
Yani kaynana ya sana kırgın ya da seni oğlundan kıskanıyor bu iki sebepten ötürü böyle şeyler yapar ancak bir insan
Bilmiyorum kirgin olsa bana soyler gibime geldi. Kiskandigini dusunuyorum. Gözü súrekli uzerimizde. Bazende gezin disarda cocugu bana birakin der. Yani… anlamiyorum Sizce?
Seninde dediğin gibi kiskaniyor ama çocuğu bana bırakın gezin derkende kendi oglunun gönlünü etmeye calisiyor
Hmm. Susuyorum birsey demiyor Hatta yok sayiyorum bulasmasinlar diye. Oyle bir laf sokmaya devam ediyorlar ki hem kaynanam hem kayinpeder. Benimle ugrasiyorlar. Neden Ya nedennn
İşte hasetlik fesatlık ne olacak
Iyy annes hayatta olan adamla evlenmeyin
Kaynana gelin kavgası
Ya ben kavga etmiyorum. Benim derdim kocamla. Beni hic dinlemiyor. Annesini dinler hep. Bende diyorum ki kocama beni dinle hem annene hem bana yetisemezsin artik karin var Senin diyorum. Annesi resmen daha Yeni kocama sakasina birsey diyorum ustune aliniyor. Artik dedim kocamla konusuyorum senlik bir durum yok Niye ustune aldindin dedim
Ana kuzusu desene kocan
Evet ama anneside az degil yaptiklarini dogruluyor kocamin farkindayim
Ama Neden Ya nedennn
Nasibine düşen bu
Klasik anadolu