Kocamin annesiyle kavga ettim dün bende inat ettim barismicam diye bidaha ama kocami cok seviyorum kocamda eger annemle barismazsan bende seninle yatmam deyip kanepeye gitti yani ben annesiyle barismadigim surece yanimda yatmicak napmam lazim? barisin demeyin hayatta barismam o cadiyla
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Kocani seviyorsun ama anasina cadiyla barismam diye bahsediyorsun... Kusura bakma sen kocani sevmiyorsun... Kocasini seven insan kocasinin ailesine hürmette eksiklik saygida kusur yapmaz... Ailesini sevmek zorunda degilsin... Ama kocami seviyorum diyorsan saygi duymak zorundasin... Hürmet etmek zorundasin... Ailesini üzdügünde bilmelisin ki kocani üzmüs olacaksin... Eee kocani üzmeyi göze alabildigine göre demek ki kocani da sevmiyorsun... Bu kadin milleti hep böyle arkadas yaa sanki kendileri sonra kaynana olmayacak... Misal ben simdi tek basima yapayalniz ne zorluklarla 2 erkek evlat yetistiriyorum... Cocuklarim verdigim emekleri cektigim zorluklari sahit onlarda yasiyorken sonra byüyünce elin kizi gelecek... Anasina saygisizlikta bulunacak cadi madi diyecek sonra kocam beni yataga almiyor diye mizmizlanacak ne güzel demi dünyaa... Herneyse kaynanan kötü veya iyi olabilir boynuna atla öp kokla sev diyen yok... Ama kocami seviyorum diyorsan saygida kusur etme.. Bu daha kocana aranin acilmasina senden sogumasina sebep olur... Kocanin annesini üzdün mü kocani da üzmüs oluyorsun... Onun icin cadi madi diyecegine git bir cicek al elini öp baris... Kocami seviyorum diyorsan göz yum artik her ne yapiyorsaa tamam tamam deyip geciver.
52 Yorumla- +1 yıl
Bravo..
- +1 yıl
Kesinlikle unutmayın kimse kimseye durup dururken salça olmaz. neysen osun sen kadına iyi davranir canım cicim olursan oda sana öyle olur her ne kadar kötü olursa olsun o. bir ANNE hiçbir. anne bu kadar kötü olamaz...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılGeçen gün bende sevgilimin annesiyle yanlış anlaşılma yaşadım kalbim kırıldı haklı olduğum halde annesinden özür diyeip alttan alıp tatlıya bağladım ki o benim sadece sevgilimin annesi olduğu halde ! Kocam olsaydı ve kocam bunu isteseydi bir saniye tereddüt etmezdim haklı olsam dahi alttan alırdım yaşını başını almış insanlar onlar kuşak farkı var kocanın annesi o saygı göstereceksin kocanda bunu görecek sen kazanırsın bir yerinden eksilme olmaz samimi söylüyorum bunu. Beni dinle alttan al evlilik bu değil idare etceksiniz
30 Yorumla
Merhaba arkadaşım. herkez bişeyler yazmış ileri geri amma doğru amma yanlış
Öncelikle şunu belirteyim.
kimse ağaç kavuğundan çıkmadı ve şunuda unutma bu dünya ölümlü dünya her nekdar haklıda olsan yarın birgün anne babası öldüğünde sen benim anama böyle yaptın şöyle yaptın o yokluk ve yaptıgın söylediğin sözler kocanın içine balyoz gibi iner olan yuvana olur birde aynanın diğer tarafından bak aynı şeyi kocan senin annene yapmış olsa yarın birgün annen vefaat ettiğinde oda senin içine balyoz gibi oturur ne olursa olsun anne ve babalarınızı kaynana ve kayın pederlerinizi üzmeyin hürmet gösterin onların büyütüp yetiştirdiği insan size karılık kocalık ediyor onlara gösterdiğiniz saygısızlık o an karınızın ya da kocanızın pek büyütmeyip kulak arkadası etmiş olduğu şey onlar vefaat edince yuvanızın yıkılmasına huzursuzlukların kavgaların başlangıcına neden olur saygı ve hürmet bize sünnetdir.22 Yorumla
+1 yılKime neyi ispatlamaya çalışıyorsun sen? Bir erkeğin annesi en hassas noktasıdır, onu kazanman kocanı kazanmandır. Yanlış kişiye trip atıyorsun...
386 Yorumla- +1 yıl
Helal kardeş bizde yaşadık bunları öğüt verioruz ama dinleyene. Erkekler annelerini önemser ben geçen gün ufak bir anlaşmazlık yaşadım sevgilimi çok seviyorum çok aşığım annesine karşı alttan aldım. Bu kıza biri desin bence yoksa kapının önünde yeri var diye
Soran+1 yılDogru dedin ama yinede...
- +1 yıl
Ananın elini, kocanın dizini öp barışın... Büyüklerle, üstelik kocanın anasıyla küslük olmaz...
Soran+1 yılTek çarem bu herhalde..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
105Cevap
Şimdi burdakiler oda senin annen demişler birincisi bu bir YALAN. Evliliğin yıkılmasın soğukluk olmasın diye kaynanla barışacakmışmışın bak sen kaynanan oğlumun yuvası yıkılmasın diye gayret ediyor mu yoksa senin üzerinden sürekli bu evliliği baltalıyor mu? Sevdiğin kocan anasıyla tartıştın diye yatagını ayıran bir adamsa sen ne kadar alttan alsan da bir boka yaramaz o adam anasını atsın demiyorum ama anayı tutacam diye bir ömür geçireceği kadıynı atıyor sevmek zorunda değilsin kaynananı saygı duy ama kimseye ezdirme kendini haklıysan arkasında dur unutma senden değerli kimse yok.
10 Yorumla
+1 yılSu sitede aklı basında insan sayısı ne kadar azalmıs. s
Kadına doğruları söyleyeceğinize, sexi giyin dayanamaz gelir demiş kızlarımız, Kocan icin sabret diyeceğinize ya da o senınde annendır dıyeceğinize, aklınız fıkrınız yatak olmus.
Allah'a büyük konusmayayım ama sizin gibi düsünen bir kızı bırakın nıkahıma almayı, ortamıma alıp sevındırmem bile.61 Yorumla- +1 yıl
Realist ol biraz
Kocası için neye sabretsin kadıncağız?
Kocası onun için sabrediyor mu?
Gercek ilişkiyi bilmiyoruz üçlü arasında. Kimse kimseye sabretmek zorunda degil
Kaldı ki KOCA olan şahıs evi idare etmek zorunda. Trip atmaktan vakti kalırsa...
adalet olacak.
Koca adil olacak çünkü kadınlar duygusaldır
Haksız karar alabilirler.
Kocalar dengeler
+1 yılEşiniz annesinden tabi ki vazgeçmez bu da normal bir durum. Ama şöyle bir noktası var - annesiyle aranızdaki sevgi olmayabilir, fakat saygı şart. Kesinikle bu herşey kabul anlamına gelmez. Eğer eşiniz annesine ve size eş olarak aynı saygı ve değer vermiyorsa, o erkek evlenmeye hazır değildir. Kadına saygı sadece anneye saygı demek değildir. Kaynana - gelin ilişkisi zaten zor birşey. İki taraflı saygı ve anlayış olmalı. Olmadığı zaman, biraz mesafeli olmaktan fayda var, fakat saygılı bir şekilde, küs olmuş gibi değil... Eşler arasındaki ilişki bambaşka, kavgadan etkilenmemeli.
10 Yorumla
+1 yılEmpati kur. Kendini kocanın yerine koy. Sen anlaşamıyor olabilirsin, sevmiyor olabilirsin, arkasından "cadı" diyor olabilirsin ama en nihayetinde o bir anne ve çok sevdiğin kocanın annesi. Kocanı karnında taşıyıp, doğurup seninle tanışana kadar o hale getiren kişi. Eşinin varlığı önce Allah'a sonra annesine borçlusun. Anne olduğunda o kadar emek verdiğin, o yaşa getirdiğin oğlunun karısının sana "cadı" dediğini de düşün tabi. Eşinin, yuvanın hatırına bazı şeyleri görmezden gelip alttan alacaksın. Emek vermeden olmuyor malesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkek arkadaşımın ailesiyle problemlıydım aılenı ıstemıyorum senınle evlenırsem aılenle gorus ama benı mecbur bırakma dedım ama bbana cok saygısızlık yapmıslardı yoksa sevdıgım ınsanın aılesı benım aılemdir saygıda sevgıde kusur etmem ama baktım bu sekılde erkek arkadasım endıselenmeye basladı yalan solıyordu aılesıyle ılgılı benle arada kalmamak için bende gururumu kınımı ıcıme attım aılesının yanına gıttım kendımı sevdırdım herseyı bılmıyormus gıbı yapıp şu an erkek arkadasım evlenelım dıye benden nısan gunu almak ıcın ugrasıyor yani bunun meyvesinı yedim sende içine at kendı sevdırmeye bak. Atalarımız ne güzel demiş ya bu diyardan gidicen ya bu deveyi güdücen seçim senin Annelerimiz bizim kalbimizin en hassas yeri ne kocanı üz kafasını karıstır secıme gelırse yatagı ayıran senınle de ayrılır aklını kullan onu daha cok kazanma fırsatı elinde.
00 Yorumlaasil ben seni yatağıma almıyorum de :D hmm ben valla haksızlığa gelemem genelde de tarafimda kişileri her türlü ikna ederim ama alttan alsam da iki gün sonra bir haksızlık varsa yine bir şekilde patlarım zaten, birine haksızlık da yapmam her zaman ozur dilemesini bilirim ama kabahatini bilmeyen insanlar da gözümde kredilerini çok çabuk tüketirler sanırım aynı kişilikteyiz ondan kendim üstümden gittim :) bilemiyorum evlisin de ama eğer haklı olan kişi sen isen kocan sana ayıp ediyor
10 Yorumla
+1 yılHerkes sana laf söylemiş ama kadın fesat fenaysa insanın bir noktaya kadar sabrı dayanır. Çok kışkırtıyorsa seni konuş eşinle haklı olan sensen annesiyle kibarca konuşur o kadar da değil. Ama konuyu bilmediğim için şunu diyebilirim ancak barış gitsin eşinin gönlü olsun yakın olmak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin en hassa olduğu nokta annesidir ona ne olursa olsun bulaşmaman gerekiyor bende enişte yerinde olsam aynısını yapardım hatta biraz daha ağırını yapardım konuşmama ve beraber yatmama gibi git annesiyle yalancıktan barış eşinde bunu görsün düzelir aranız sen gene annesini sevme yalancıktan barış
00 Yorumla
+1 yılBence git baris inadi birak kadin nekadar kötü olursa olsun sevdigin adamin annesi ve sevdigin senden barismani dilemis kadinla konusmaya calis o adim atmazsa esin de görür ki sen sozunu dinledin.. elinden geleni yaptin sonucta esin yani onu dinlemelisin. birak adamin drdigi olsun yoksa duzen bozulur idareci ol birazcik :) benim tavsiyemm...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAnne hayattaki en değerli varlık. Senin annene aynısını yapsa eminim sen bırak yatağı aynı ortamda hava bile almazdın. Otur konuş kaynananın negatif yanlarını anlat. Öyle tahrik etmekle kandırıp yatağa geri koyamazsın. Hep aynı numaralarla başbaşa kalırsın çünkü yine yapacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılkocan seni yatağa mı almıyor yoksa yanına yatmaya mı gelmiyor!!!
artık kaynananla aranda ne geçmişse kimin suçlu olduğunu bilemeyiz.. şimdi sen böyle yazdın cadı kaynananla barışmam kadının günahını almayalım boş yere
kocan bir süre sonra tıpış tıpış dönecek merak etme ateşi çıktığı zaman :D00 Yorumla Kocamı seviyorum deme boşuna sadece dilde kalmış. Neler yaşadığınızı bilemem. Ancak ne kadar zor bir insan olursa olsun eşin için kabullenebilirdin. Kayınvaliden ayrı sen ayrı dik başlılıkettikçe ortada kocan kalıcak. Onun için ikinizde fedakarlık yapamıyorsunuz demektir. Sizin için kıymeti bu kadarmış. Yatağı ayırsa ne değişir ki adamı kendinden uzaklaştırdıktan sonra ha yanında yattığı ha yatmadığı fark yok..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Eyer gerçekten haklıysan alttan felan alma kocamda bokunu öıkartması ama haklıysan ezerler yoksa seni haklı oldugun konuda arkanda o durmıcaksa kim durucak pardonda şahsen ben eşim haklı olsun düşünemden alırım karşıma anne babamı ezdirme m ama yani konuya baglı
00 Yorumla
+1 yılUkala simarik kizlar sevgililerinizin ve kocanizin ananelerine saygi duymayi hic ogrenemicekler anlasilan. Kocan seninle ayni yatağa gitmiyorsa araniza soğukluk girer. İhtiyacini karşılamak içinde bir başka kadina giderse gocunma. Aldatilinca zoruna gitmesin. Ya bariscan ya o boynuzu yicen :)))
10 YorumlaYani kimin haklı olup olmadığını sorgulamak lazım önce. Kaynananla olan sorun ne onu bilmek ve suçluyu ona göre yargılamak şart... Ama eşinin bu konuda bir hayli hassas olduğu kesin. O yüzden yapıcı bir tavırla kaynananın suyuna gitmen gerekir.. Aski durumda işin zor.
00 Yorumlaerkek cocugu babaya düşman anaya Hasrettir yani annesi en hasas ilk noktasıdır kötü yere gitmişin sen ama aranızda ne var ne yok hic bir fikrim yok Zamana bırak kocan 2 gün sonra beli tutulunca usul usul yataga gelir zamanlada annesiyle aranızdaki gerginlik kaybolur gider. :) ilk defa duyuyorum böyle birşey karısını almayan bir koca
kocasını almayan Kadını bilirimde vaybee :D00 YorumlaSen kaynananla barış eğer haklıysan haklı olduğun er ya da geç ortaya çıkacaktır ak g*t kara g*t ortaya çıkınca kocan seni anlayacaktır ve ondan sonra annesinin her dedigine kulak asmayacak sadece senin herzaman doğru olduğunu bilecektir... sen çok sabırlı olmalısın fevri davranırsan hiçbirseyi ıspat edemez suçlu kişi sen olursun kardeşim davanda başarılı olursun işallah evliliğinizin kıymetini bilin insan birkere dünyaya geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hakliysan hic bir sey yapma derim ama bu seferde araya sogukluk girer evliligini toparliyamazsin ! Iyi düsün kocani seviyorsan annesiyle kocanin hatiri icin iyi davranmalisin olan bak yine sana oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılcok dirdir yapiyor
+1 yılEşinin annesi ile kavga ediyorsun, ona cadı diye hitap ediyorsun, hayatta barışmam diyorsun !!!
Kardeş soruyu sorarken ne içtiysen bir daha asla içme. Adam şimdilik yatağını ayırmış, seni kafasında bitirmeden git barış bitsin bu iş. Evlilikte sakın ha saygıyı zedelemeye kalkma sonrası dikiş tutmaz benden söylemesi ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayılıyorum o kadına içime sokasım geliyo annemden hiç bir farkı yok kaynanamın benim için kusura bakmada sen onu sevsen zaten dedikleri zoruna gitmez yeri geliyo eşimin ablaları annesi de beni kırıcak laf söylüyor ama sağolsun eşim beni hemen savunur birgün bile asla kırmadım onları ALLAHIM da nasip etmesin böyle bişeyi yanlış anlamada kocanı gerçekten çok sevsen sineye çekersin bazı şeyleri aklını başına al git özür dile kadından
00 Yorumla
+1 yılOnu doğuran kisiye saygi duymalisin. Sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasn. En azndan eşini seviyorsan fedakarlik yapıp alttan almalisin.. mutlu evlilik istiyorsan tabi :)
10 YorumlaAnnesiyle tartıştı diye karısını yatağına almayan adam... Eğer elin yüzün düzgünse boşan derim ben, çünkü sizin evliliği adamın annesi yönetiyor bence...
11 Yorumla- +1 yıl
soruda bir hata var:)) kocam beni yatağa almıyor demiş ama kocam yatağa gelmiyor diyecekti.. kocası kanepede uyuyan:))))))))
Inat yapma.. gurur lu da olma
Eşinin annesi o.. O seninle evli ama annesine de saygisini yiteremez
Bence haksiz olsa da kaynani kendini duşunme de kocan nasil mutlu oluyosa onu yap10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkek ıcın anne cok onemlıdır canım kendı erkek kardesımden bılıyorum. annesı ıle ıyı gecınmeye bak sevmeye bılırsın ama en azından esının hatrı ıcın saygı duy ;)
10 Yorumla
+1 yılBana göre her iki tarafin annesi ve babasi herseye burnunu sokmamali!
Cogu sorun zaten ailelerin her sey´e burnunu soktugundan kaynaklaniyor.
Kisacasi Egitim sart.00 YorumlaBarışma o zaman, özellikle haklıysan geri adım atma. Ayrıca sorun ne olursa olsun, ne kadar büyük olursa olsun yatağı ayırmak çok yanlış, aklı sıra cezalandırıyor seni öyle paşam..
20 Yorumla
+1 yılmaalesef eğitimsiz ülkelerde kaktüsgiller familyasından böyle kaynanalar çok var. bana göre; anne geçmişindir, kocan geleceğindir. ne yazık ki yöntemi kendin bulmalısın.
00 YorumlaGit yanina saril op yatağa götürmeye calis vaktin olmuo madem ole sen kanepede yatmaya devam et ben gidiorum de üstünü giy kapiya yönel zaten gelecektir konuşmaya baslarsiniz otur konya gözü korkssun biraz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılAnasıyla karısını idare edemeyen erkek ne anasını ne karısını mutlu edebilir.
Evli değilim ama her iki tarafında haklarını birbirine karşı savunmak ve adaletli olmak erkeği daha şerefli kılar kanımca :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen mutlu edemezsen mutlulugu baskalarinda ariycak.. kayinvaliden bu durumdan memnunsa sadece oglun icin senden Özür diliyorum dersin gercekten size uzuluyosa annedir sonucta erkege giden yol anasindan geçer git elini öp derim kendini strese sokmaya gerek yok.. karar senin tabi
00 YorumlaBence özür dile bu konularda alttan almak en doğrusu.. büyüklük sende kalsın ne kavga ettiyseniz ettiniz.
00 YorumlaAnneden bahsediyorsun farkındamısın? o kadının gönlünü almaman senin ayıbın olur zaten. Diğer yönden kocan özür dilemediğin sürece gelmez yanına haberin olsun gurur daha ağır basar
00 Yorumla
+1 yılbarışmış gibi yap görüşmezsin sadece, ya da bekle adam eninde sonunda gelcek sana el mahkum dayanamaz yani erkek neticede
00 Yorumla
+1 yılo zaman kocanla yatma tek başına yat ya da onu kandırmanın bir yolunu bul bence bulabilirsin sonuçta kadınsın kadınsı özelliklerini kullan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 hafta yokluk görsün gelir yanına boyun eğme her yer direniş :D
20 YorumlaBayılma numarası yap 5 dk falan kendine gelme ona o korku yeter kardeşim bidaha böyle şaçmalıklar yapmaz
10 Yorumla
+1 yılBence barış sonrada kocanı yatağa alma veya sen kanepede yat. Sen nasıl bana şantaj yaparsın de!!! Burnu sürtsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kadın-erkek, kendi yuvasına aile problemlerini taşımamalı bence;esin yeri ayrı, ana-babanın yeri ayrı. oturup kaliteli diyalog kurmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılminik kurlar yaparak barışabilirsn :) kadınlığını kullan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ne kadar küs, dargın olunsa da yatak ayırma olmamalı.. bu yapılacak en son şeyken ilk yapılır oldu..
10 YorumlaDaha kucuksunuz anlaşılan asınızın annesine cadı kelimesi kullanmanız hoş degil. Hayatta barışmam dediginiz için barışmak zorunlu kalırsınız et tırnaktan ayrılmaz.
00 Yorumla
+1 yılsenin kaynanan öz annen kadar olmasada annendir senin yanlış kişiye küssün sen valla aynısı benim başıma gelse ben bide çok inatcıyım barışana kadar selam bile vermezdim yanlış kişiye küsüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic alttan alma. Herkesin annesi kendine kiymetli. !!! Hata yaptiysa annesi kusura bakmasin kocan. Eger 1
Kere alttan alirsan butun evliligin ezilmekle gecer10 YorumlaIşid duymasın :) şaka bir yana illa da barışmak istemiyorsan kocan kanepeye gittiyse git yanına sen de. Sen nereye ben oraya ama diyerek konuyu kendi çerçevebden anlat. Kavgaya taradsız bak haksızsan özür dile deilsen inada dewam
00 YorumlaBen sırf annen bidaha seni bnim yanımda aramasın diyen kişiyle 3 yıllk ilişkyi bitirdim sen dha dewam et bak neler olucak...
10 Yorumla
+1 yılsen hayatta barışmam diyorsun ya hani o cadı ile... kocam dediğin adamı yetiştiren büyüten kadın o işte.
10 Yorumla
+1 yıleşin için fedakarlık yap barış ama muhattap olma mesela saygıda da kusur etme ama arana mesafe koy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. erkeğin annesine yamuk yapmayacaksın. ben böyle bir durumda karımı pencereden atardım o az bile yapmış. Anne erkeğin en hassas noktasıdır
10 YorumlaAnne doğruan büyütendir ama sonrasını eş devralır. Kocanın sana tavır alması hoş olmamış. Tabi mevzuda kim haklı oda önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilibik erkek iyyh. Annesi hakliysa tamam ama sen hakliysan ve böyle yapıyorsa sen alma yatağına zaten iki güne azdimi çalar kapıyı
01 YorumlaBence kocanla iyi olmak. icin annesiyle oyle boyke iyi koti sen iyi olmaya bakcan mecbur yuzyuze bakcan onla. Kocana da biraz nazlan oda anlasin. annesiyle karisinin. yerinin aayri oldugunu. Ikinizede. esit davranmali
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. sen ufak olaraktan barısıcan iyi yapmış kocan dua et babanın evine yollamadı.
00 Yorumlabekle bir hafta. o hormonlar tavan olunca dizlerinin üstünde sürüne sürüne gelir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahh dünya tersine dönmüş :D bırak o san gelir o sana daha muhtaç
21 Yorumla
+1 yılAdamin asabinibozma hatri icin konus yalandanda olsa yarin sorarım ben o kariya gelin le ugrasmak ne demek gosteririrm merak etme 😁😁😁
00 YorumlaKarıya bak dağdan gelmiş bağdakini beğenmiyor. Sen kimsin l*n tabiki annesini tutacak artist artist hareketler. Kapıya koyması yakındır seni.
00 Yorumla
+1 yılMutlu olmak istiyorsan eşinin ailesiyle iyi geçinmek zorundasın yoksa eşin uzaklaşır soğutursun kendinden
10 Yorumlaöpe öpe barışıcaksın :)
91 Yorumla- +1 yıl
katli vaciptir, kıyamet bugündür ya ümmeti muhammed
+1 yılben olsam kalk gıt kanepede yat derdim. ınsaflı adammış
00 Yorumla
+1 yılgit arkasından sarıl seni seviyorum de sonra cinsel organını ele ne anne si ya der merak etme :D
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem