Ne zaman bkseyker yapmak istesem istekli olmuyor. Annesi bana kötü davrandığı ve evinden kovduğu için artık oraya gitmiyorum ve Ailesiyle konuşamıyorum bir ablası evli onun eşi hapisten cikti onu görmeye gidelim dedim işte o hergun orada idi. Diyor ya şimdi kalabalık orası gelen giden çok. Dün adam ameliyat oldu tek hastaneye gitmiş bende bugün gidelim evlerine dedim yine başladı birileri vardır kalabalık orası ( acaba annesi ile karşılaşacam diye mi böyle yapıyor)
Ona en son yanına yakistirmadığını söyledim ( ki asla öyle değil evet çalışmıyorum ama gayet bakımlı ve güzelim ona göre. Beni görenler kendime yazık ettigimi bile düşünür yani) o da yol öyle şey falan dedi ama annemler orada diye erteliyrum denk gelmeyin diye yapıyorum da demedi. Bilmiyorum ne derdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu ne karışık bir durum böyle. 😔 Anladığım kadarıyla eşin biraz arada kalmış gibi duruyor, ama bence olay senin ona yakışmaman ya da senin değerini görmemesi değil. Daha çok ailesiyle olan durumlar kafasını karıştırıyor olabilir. Annesinin sana kötü davranması büyük sıkıntı ve eşinin seni bu konuda desteklemesi çok önemli. Tabii ailesini tamamen kesmek istememesi de anlaşılır, ama dengeyi bulması lazım.
Bence bu konuyu oturup sakin bir şekilde konuşmalısınız. Derdini daha net anlamaya çalış, "senin için değerliyim ama bu durumlar beni çok üzüyor" tarzında yaklaşırsan belki o da daha açık olur. Seni koruması gerekiyor, unutma. ❤️ Ama bir yandan da ailesiyle ilgili düşüncelerini anlamaya çalışmak size çözüm sunabilir. Sana ne kadar saygı ve sevgi duyduğunu gösterirse, bu aranızdaki güveni yeniden tazeler.
Unutma, sen bir tanesin, güzelliğin de bakımlılığın da bir detay aslında, asıl önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı! 🥰 Sence açık bir konuşma sonrası çözülmez mi?