Güncellemeler
+1 yıl
Bizde kaldı kız. Bütün akşam yemeğinde gözlerimin içine bakarak konuştu. Sonra ben sizi yalnız bırakim dediğimde bence bizle otur benim için sorun değil dedi eşimde bizle takıl dedi. Ben biraz daha muhabbete katıldım. onları bıraktım içerdeki o da da sonra bir 20 dk geçmeden yanıma geldiler orası sıkıcı dedi o kız tv falan için geldik dedi. karşımda bacağını ayırdı ve oturdu. Ben uyuyacağım diyip yatak odasına gidip uyudum. Sabah kalktığımda oda uyanmıştı ve ben evden çıkarken öptü yanağımdan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızla basbasa kalma eşinle ilgilenmeye çalış boyle bir durumdan Allah korusun umarım başıma gelmez
@melikenilayy ben kolay kimseyi evime almam kimsede bende kalmaz kültürümüz böyle ben kabul etsem karşımdaki kalmaz ve beyefendi açıklama yaptı kadininda ilgisi varmış bilerek kalıyor
Soruma cevap verememissin. Ne oldu? Hakli mi geldim? 🙂
@melikenilayy yok orada ki o kiz varya onu engelledim sizlik bisi yok o yüzden oraya yorum yapamadim
Ee cevabin ne? 🙂 Cevap vermemek icin laf dolandirmaya devam mi? 😅
@melikenilayy cevabimi yukarda verdim
Sorumun cevabi bu değil ama belli ki kacamak cevaba devam edeceksin. O halde laf olsun diye yazmana da gerek yok. Konuyu kapatiyorum iyi geceler.
Karın adına çok üzüldüm cidden
Neden
Bir de neden diyor saka gibi.. Sizin eve gelen erkek misafire, karinin içi erise hosuna mi gider?
Cidden erkekler kapatılsın😂aşırı miğde bulandırıcı
Allahim yaa bir de bu durumlarda niye ki neden ki ne alaka ki noldu kiii demiyorlar mi wlxdhdmdhdnd
Acıyorum
@melikenilayy sizce nikah düşen yaban birinin başka evde ne işi var tabi mecbur degilse caiz degil dinen bosuna mi? Nikah var mecbur değil ise kalmamali her suçu erkekte bulmayin ben erkek oldugum halde arkadaşım bekar ya da evli olsun evinde kalmayı uygun görmuyorum mecbur olmayana kadar Allah mecbur etmesin
Durumlarini bilmiyorum. Belki kiz mecbur kaldi geldi vs ama fark etmez… Ne demek erkekte sucu bulmayalim? Sen evliyken evine erkek gelse ve karin onu arzulasa “eve soktuysam benim sucum. Esimde suc arayamam” diyecek misin yoksa bu tarifen tek cinsiyete mi ozgu?
Siz erkekler tek açıdan bakarak yorumluyorsunuz ama farkında mısınız dinimizde caiz olmayan tek şey o değil sanki karına sadık olsan cennetlik olursun duygularını ilerletmesende ben olsam onun yerinde güvenip boşa çıkmasından ötürü üzülürdüm
@melikenilayy yahu seytan O Anda birakmaz tabi insan kendini tutmalı adam demekki güvenemiyor ilgimi cekiyor diyo mecbursa kalmaya bisi diyemem tabi durum ne bilmiyoruz soru sahibide susmus biz birimizi burada yiyoruz
Beyler kendinizi akilsiz ve bir avuc organa sahip cikamayacak kadar aciz gormeyin. Elimde tuttugum telefonu bile erkek icat etti. Lutfen ustunuze kadin atlasa bile akıl edip de itemeyecek kadar beyninizin olmadigini dusunmeyin 💜 gayet akilli canlilarsiniz. Biz yonlendirmesek de isteyince dogru yolu bulabilirsiniz.
Bu nefis nasıl anlatayım seytan işte gunaha yöneltiyor dinimizde 4 tane kadinla evlenebilir eger yetinemiyorsaniz diyo Ama Allah'ın Rasulü Bir tane Tavsiye ediyor bizde Allah'ın Rasülüne uyuyoruz onun izindeyiz demem o ki nefis caiz degil başka birinin evde olması mecbur olmadikça Tabi erkekte Oturken aynı ortamda oturmayacak bakmayacak arkadaşina
@melikenilayy Allah O erekler Gibi Olmayı Nasip Etmesin Kardeşim
Nefis hepimizde var inan bana 🙂 erkege 4 kadin durumu da erkek eve para getiriyor vs diye zor durumda kalan kadina sahip cikmak adina getirilmis bir sey ki zaten dinimizde de 1 tanesi uygun denmis.
bir şey sorabilirmiyim beyefendi eşlerini hayatına nasıl aldığını da araştırınız mı bu erkeklerin4eş helal tabirini anlıyorum ama sebeblerine ıymamalarını anlamıyorum sen eşininde rızasını almadan asla bu işe girişemeyeceğin gibi diğer eşleride sevenlerden ötürü alabilirsiniz cinsiyetçilik değil mantık ihtiyacıdır bu
@melikenilayy zaten peygamberimiz 1 tane tavsiye etmis diye belirttim
Elbette 🙂
Rıza olmadan yazmıyor ama o dönemler erkek Azdı bide 1 erkek birtane ile yetinmiyorsa 4 tane ile sınırlanmıştır evet tr de belkide dunyada 4 tane isteyen vardır ama Allah'ın resulü Koskocaman peygamber 1 tane tavsiye etmişse vardir bir bildigi süphesiz
4 kadina hem maddi hem sevgisel hem cinsel hem sohbetsel yetme ihtimali neredeyse 0 ve o zaman da kul hakki olur 🙂
@melikenilayy tabi ki Allah'ın Rasülü Bosuna 1 tavsiye etmez kardeşim
@melikenilayy zorunlu bir sebeple kalmıyor tamamen keyfi tutup saçma sapan önüme gelen biriyle oluyorum ya da etkileniyorum demedim onunla tanıştığımızda bir etkileşim oldu o kızda farkında hep uzak durdum ama şimdi bizde kalacak olması beni rahatsız ediyor çünkü eşimi seviyorum o kıza ilgi duymak ya da ilgi duymak istemezdim
Abi rica ediyorum ben anlattim herkes hesabina geldigi gibi anliyor sen kendini hiç yorma degmiyor hic uzatma
@soran tek suclu sen degilsin o halde. O kadin da bile bile kaliyorsa o da hatali. Elinden geldigince kendini bastir ve ilgilenme. Bile bile gelmesi bile karinin gercek dostu olmadiginin gostergesi.
@melikenilayy iste bu öm yargınız var ya 10 köyü birbirine koyar bilmeden atıp tutunuz utaniuorum sizden kadinlardan
Sana dmden c vap vermeyip tanışma isteğini reddettim diye 10köyü birbirine katan asıl sensin kardeşim cidden susmak istiyorsan sen sus konuşanlara yorum yapma hakkon yok özellikle de benim yorumunda!
Size demedim kendi üstüne alma tamam mı ilk yorumda size demedim burada ki diger kardese dedim bu kadar cirkinlesmeyin
Kişisel hakka saygı duyan biri olsaydınız red cevabıyla kasılmazdınız.
@melikenilayy zaten eşime bana sormadan neden kabul etti diye tartıştım :(
En son bu yorumda sizinle konusmadım bastan beri yaziyorum buraya yeni aglamaya başladıniz dm ile alakası yok öncesinde yazdim siz normal degilsiniz Ben oldigum yoldan pisman olmam
Bu yüzden mi. size yaptığım yorumu sildiniz😂😂😂siz sağlıklı biri değilsiniz beyefendi kabul edin
Kasilmadım siz neyin pesindesiniz konuyu niye bu yoruma getirdiniz belli ki siz kasıldınız
Ya mevzu ne biliyormusun bence susmalısın bu benim yorumum kwndine bir yorum aç ve orada tartış.
Ya gençler biraz sakin mi olsanız
Peki ne yapayım silmesem siz gizleneceksiniz bende kendimi o seviyeye getirmem merak etmeyin asıl siz saglikli degisiniz dm kutunuzu kapatın dedim isteseniz size kötü niyetten yazarlar dedim ustüne takinlı biri yaptınız ne diyim size Allah fikir versin
Bence de bu arada kusura bakmayın cidden sizden bir konuda özür dilemek istiyorum beterin beteri vardır derler siz en azından vicdan yapıp sadaktli kalmak istediniz ama neyse başkalarına laf çarpmaya giderse iş büyür diğer yorumum içimde kalsın.
Bastan beri burada yorum yapiyorum konu kapandı siz olayı başka yere cekiyorsunuz beyefendi açıklama yapti bitti olayı cirkinlestirdiniz alakasiz yere geldi sizin caniniz sıkiliyor
Toksik birisiniz gizlenmemin korkusu varsa gizlendiği de silerdiniz 4eşlilikte mutluluklar beyefendi
Evet canım sıkıldı ciddiye almasaydınız kötü olduğuna kalırdım demekki problemli olan tek kişi değilim🙃🥴
Ah ne üzüldüiüüm lütfen beni suçlu bulsun herkes bu bana hiç bir zarar vermeyecek gereksiz insanları ciddiye almıyorum çünkiyi geceler
@mhmtkrds633 Tek bir sorum var ama laf dolandirmadan bir cevap vermeni istiyorum. Ayni duygulari karın hissetseydi de anlayisli olur muydun? 20 cumlelik cevap degil de net bir cevap verirsen sevinirim