Arkadaşım biz de kalıyor ama ben istemiyorum ne yapicam?

Arkadaşım annesi ve kardeşi ile kalıyordu ve annesi evlendi adamdan 2 tane de çocuğu oldu çocukluk arkadaşım ayı zamanda üvey babası bizde kalmasına izin vermiyordu dışarda 6 ya kadar durabiliyordu en fazla bir gün bize gelmişti annesinin izni ile ve rica ettik üvey babasından kalması için hayır dedi sinirlendik arkadaşım da gitmek istemiyordu annesi gel diye aradı gelmeyecem dedi telefonu da yok bu arada bizden arıyor sonra en sonunda eniştesine demiş annesi eniştesi götürdü eve sonra çok kızmışlar arkadaşıma sonra evden kaçmak istedi biz de bize gel dedik alalım mı dedik tamam dedi gece taksiyle almaya gittik annesinden üvey babasından habersiz çıktı ve bize geçtik sonra aradan yarım saat geçti geçmedi annesi aradı falan sonra annem konuştu arkadaşım biz de kalmak istediğini söyledi annem de istiyorsa kalabilir zorla götüremezsin dedi sonra annesi ağladı falan ama arkadaşım gitmek istemedi dedesi aradı eniştesi aradı ananesi aradı eve gitmesi için ama kimse ikna edemedi sonra öyle oldu hafta da bir kere falan annesini görmeye gidiyor ve erkeklerle para karşılığında bir şeyler yapmaya başladı para falan aldı 20 bin TL den fazla almıştır tahmini 1 sene için de 1 senedir bizde zaten ne ev işi yaptığı var gecelere kadar dışarda anneme falan haber etmeden çıkıyor 17 yaşında bu arada sonra bir şeyleri para ile veriyor bize mesela annem peçete istiyordu arkadaşım ben de var ama parayla diyor sonra kendine mentollü sigara almış annem de merak etti tadını anneme para ile satıyor ve daha bir çok şey ve odamı paylaşıyorum onunla sevgilimle konuşuyorum odada git başka yerde konuş falan diyor çok sinirmi bozmaya başladı artık gerçekten ayıp yaptığı burayı otel falan sanıyor herhalde ve hiç sevmiyorum artık o kadar pişmanım ki başta burada kalmasını istediğim için gitmesini dört gözle bekliyorum bir boka yaradığı yok böyle biri olduğunu bilseydim gerçekten hiç istemezdim bencil biri ne yapicam ben ya sinirden kafayı yiyorum gerçekten
Arkadaşım biz de kalıyor ama ben istemiyorum ne yapicam?