Arkadaşım annesi ve kardeşi ile kalıyordu ve annesi evlendi adamdan 2 tane de çocuğu oldu çocukluk arkadaşım ayı zamanda üvey babası bizde kalmasına izin vermiyordu dışarda 6 ya kadar durabiliyordu en fazla bir gün bize gelmişti annesinin izni ile ve rica ettik üvey babasından kalması için hayır dedi sinirlendik arkadaşım da gitmek istemiyordu annesi gel diye aradı gelmeyecem dedi telefonu da yok bu arada bizden arıyor sonra en sonunda eniştesine demiş annesi eniştesi götürdü eve sonra çok kızmışlar arkadaşıma sonra evden kaçmak istedi biz de bize gel dedik alalım mı dedik tamam dedi gece taksiyle almaya gittik annesinden üvey babasından habersiz çıktı ve bize geçtik sonra aradan yarım saat geçti geçmedi annesi aradı falan sonra annem konuştu arkadaşım biz de kalmak istediğini söyledi annem de istiyorsa kalabilir zorla götüremezsin dedi sonra annesi ağladı falan ama arkadaşım gitmek istemedi dedesi aradı eniştesi aradı ananesi aradı eve gitmesi için ama kimse ikna edemedi sonra öyle oldu hafta da bir kere falan annesini görmeye gidiyor ve erkeklerle para karşılığında bir şeyler yapmaya başladı para falan aldı 20 bin TL den fazla almıştır tahmini 1 sene için de 1 senedir bizde zaten ne ev işi yaptığı var gecelere kadar dışarda anneme falan haber etmeden çıkıyor 17 yaşında bu arada sonra bir şeyleri para ile veriyor bize mesela annem peçete istiyordu arkadaşım ben de var ama parayla diyor sonra kendine mentollü sigara almış annem de merak etti tadını anneme para ile satıyor ve daha bir çok şey ve odamı paylaşıyorum onunla sevgilimle konuşuyorum odada git başka yerde konuş falan diyor çok sinirmi bozmaya başladı artık gerçekten ayıp yaptığı burayı otel falan sanıyor herhalde ve hiç sevmiyorum artık o kadar pişmanım ki başta burada kalmasını istediğim için gitmesini dört gözle bekliyorum bir boka yaradığı yok böyle biri olduğunu bilseydim gerçekten hiç istemezdim bencil biri ne yapicam ben ya sinirden kafayı yiyorum gerçekten
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
size parayla biseyler veriyosa sende evinizin kirasini iste ondan bundan sonra böyle de😂 odam ve evimiz kiralik artik isine geliyosa de
Çok mantıklı ahhshshdhshshs bir daha öyle bir şey derse diyeceğim
Güldüm buna bak iyi geldi😂
Gercekten bak sonucta sizinde evde gideriniz oluyo de yani isine gelirse de isine gelmiyosa otele gider zaten cksmdldmdld ya da baska beles bir yer bulur kurtulursunuz ya da illa sizde yemek falan yiyodur ya da biseylerini kullanıyodue parayla de sende o yüzsüzse sende yüzsüzlük yap hicbisi olmaz
@CaddeB3Y11 bence cok mantikli abi hayatta gelemem böyle sacma tiplere 😂 ben olsam öyle yaparim alayim günlük ödemeyi ev oda bizim sonucta allah allah
Doğru söylüyorsun gerçekten bundan sonra böyle yapicam iyi davrandıkça başımıza kalktı bir an önce gitse kurtulucam gerçekten başımıza bela gibi bir şey almışız resmen hcmsncksmlx
Acımaaaa yetimeeeeeeeee😂
Ya çocukluk arkadaşım bir de böyle birine dönüşmesine üzüldüm açıkçası
Benim için eğlence olurdu
Öyle olmuyor işte lsncsndksk
Hikaye gibi okudum lan cok heyecanliydi
Olayın içinde olsan hiç heyecanlı değil gerçekten shhxjsvxnsbx
Ne zamandir gıcık olmaya basladin?
Kardeşlerime uyuz uyuz davranıyor ayak işlerini yaptırtıyor kolyesini buldum yerde bu senin değil mi dedim gidiyor kardeşimin kafasına vuruyor sen koydun demi diye o koymadı ben koymadım dedi ağlayacaktı ben ona vurdum ne vuruyorsun diye birbirimize girecektik az daha o zamandan beni sevmiyorum yaklaşık 6 aydır sevmiyorum bir de bize geldiği günden beri telefonumu bile paylaştım onunla 7 aydır benim telefonumu kullandı ikimiz kullandık hiç sesimi bile çıkarmadım zor dayandım vallahi ya
İnşallah kendi isteğiyle gider gerçekten tek isteğim bu
İyi katlaniyorsun valla ben hayatta katlanamam
Demi ya
Ya katlaniyorsun yasa kullanilmaya meilli bir kişisin
Yok katlanıyorum ya takmıyorum yanlış bir şeyini gördüğüm de kızıyorum ama beni pek umursamıyor
Anladım bir an once cozmelisin bu problemi yoksa kanser olursun
İnşallah kanser olmadan çözülür sjxsmmxskx
İnşallah 🙂
İlginç gerçekten Allah sabır versin
Bana değil mi amin gerçekten sabrım taşacak bütün eşyalarını atacam diye korkuyorum ksncksnxks
😂😂 sende onu çildırt o zaman sen işini bilmiyorsun
Nasıl çıldırtacam skjxkskd
Bak bilmiyorsun işte onun gibi davran binevi görümce ol ota b. ka konuş ona karşı 😂
Öyle yapmayı denerim shdhhshdhsb
Hadi bakalım
Gitmesini soyle
Üvey babası annesine o gelirse sizi evden atarım demiş ve annesini aradı annem gitmesi için sonra annesi konuştu yurda vermeye kalktı o yüzden ona da üzülüyorum ama gitmesini de istiyorum okuyup yani evlenene kadar bizde kalır büyük ihtimalle
hainnnnn
Kimmm
Sıkıntı yaaa
Harbiden ya
Niye istemiyon
Eskortluk yapıyor bize yukardan bakıyor ev temizlerken hiç yardım etmiyor kardeşlerime kötü davranıyor ayıp denen bir şey var ya sen de yaşıyorsun bu evde gecelere kadar dışarda kiminle olduğu belli değil oysaki annesi bize emanet etti bizim sözümüzü dinlediği de yok
Özele gelsene bir şey soracam modlar şikayet etmesin
+18 bir şey soracak gibisin o yüzden almayayım
Ne alaka
Ay çok pardon yanlış kişiye yazmışım
Neyi
Nasıl geliniyor özele
İstek yolla bana