Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır çıkamaz. Karşı cins ile arkadaşlık dahi kuramaz ben izin vermiyorum. Erkeklerle istediği kadar arkadaş olsun niye özellikle karşı cins. Ben karşı cinse açıkçası fazla güvenmiyorum sevgilime güvensem bile karşı cinse bu konuda pek bir güvenim yok. O yüzden ya ortama beraber birlikte gideriz ya da otursun evinde işi yok...
Bu soruya annenizi bi adam evden alsa veya babanız, annenizi bırakıp bir kadınla baş başa bir yere gitse durumunu göze alıp empati yapabilirsiniz teşekkürler.
Cevap
23Cevap
Tabikide böyle bir şeyin mümkünatı yok..
Hayır çıkamaz tabi ki de.. bunun için ilk önce ayrılması gerekiyor bende ayrılıyorsa o zaman çıkabilir neden olmasın kendi kararı.
Zaten ortalık çok kötü insanlar ne evli dinliyor ne yaşlı ne çocuk herkesin önüne gelene hallendigi bir dönemde maalesef hemcinsine bile güvenemiyorum. Bunlar hayallerde güzel gerçekler hiç masum değil çünkü
Sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olabileceğini kim söyledi de?
Gündüz kahve içmeye falan gidebilir tabi benimde arkadaşlarım var ve bazen kahve içip konuşabiliyoruz. Ben öyle kısıtlamalarda bulunan biri değilim meşrebinde hafiflik olanı penceresiz odaya kapatsan yapacağını yapar.
Her konuda anlayisliyimdir. Özel alan, zaman vs.. ne isterse veririm ama bu olmaz. Bir haftalık tatile bile gitsin. İster 1 aylık. Alemlere aksın istediği yerde ama karşı cinsle olmaz. Nokta.
Sizin hiç karşı cins arkadaşınız olmadı mı mk bütün karşı cinsleri potansiyel sevgili adayı diye mi kodluyorsunuz da bunu sorun ediyorsunuz?
Tabi çıkabilir ohoho sen ne diyorsun aynı evde bile yatabilirler 🤦♂️ böyle bir şey olursa eski sevgilim olur kendisi yani tanımadığım bir insan
Hayır işaretledim ama çocukluk arkadaşı falansa zaten benden öncede görüştüğü için bir mahsur görmem. Bende tanışırım öyle buluşuruz 😁
Sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olmasına müsadere etmem kimseye güvenmiyorum çünkü Bu yüzden de dışarıya çıkamaz
yok kardeşin öyle bir şey o halde ben de çıkarım
hem bu soru kaçıncı defadır soruluyor yahu az yaratıcı olun
çıksın da görelim başbaşa hem de çıkacak hadi kalabalık topluluk anladık ya da 3/4 kişi ama başbaşa direkt soğumam için sebep
karsi cinsten arkadasi falan olamaz eger onun bir olursa benim bin olur keyfi bilir
ben acik acik soylemem empati yapmasini saglarim 😊😊😊😊😊😊
Ben böyle bir şey yaparsa ağzının üstüne terlikle vurarım 😂😂
Hayır başbaşa dışarı çıkamaz. Ben de aynı şekilde çıkmam zaten.
Dışarıda görüşecekse çıkabilir. Bunda ne var?
Benden ayrıldıktan sonra çıkabilir tabi ki.
O kadar çıkmak istiyorsa deneyebilir. Anında eski sevgilim olur.
Tabii ki de. Eğer partnerim olarak kabul etmişsem onun sadıklığı ve güveninden şüphem yoktur. Sonuç itibari istediği ile çıkabilir, neden olmasın?
Bi ilişkide en önemli etken güvendir. En azından bence öyle.
Yorumlara inanamıyorum buradaki herkes genişti hangi ara yobaz oldunuz
Cıkabilir gidecegi yere kadar ben bırakırım emanet ederim.
Evet neden şaşırdın medeniyet denir buna
Sevgilin var mı
Çıkamaz erkek arkadaşım neden beni bırakıp benimle değilde karşı cinsle yemeğe çıksın
O çıkarsa artık sevgili degildir mk nasıl soru bu :)
Tabikide ayrıldıktan sonra buluşabilir
@Sweetdreams1950 doğru olması gereken sanırım
Öyle tabi biz o buluşmaları biliyoruz yemezler
Neden başbaşa bir yere gidiyorlar
Ölmeyi bayılmak sanıyorsa gidebilir..
Demekki varmış iste
Hayır çıkamaz
Hayır o kadar gevşek değilim.
Alnımda güzel kardeşim yazmıyor benim 😃
inançlarıma ayrıca egoma uymuyor o yüzden.
Hayatımdan çıkmak istiyorsa çıkabilir dışarı
Sevgilimin karsı cinsten arkadası olamaz.
Evet çıkabilir güvenmiyorsam sevgilim değildir...
Döverim onu o yetmez tekmeyi basarım
@Afrodit429067 bu tam benlik dövmem ama benden habersiz yapıyorsa onu öyle bırakırım
Hayir olamas
Çıkamaz efendim. Anca beraber gideriz 😄
Hayırdır ya hayır ne alaka
Evet sonuçta ben karşı cinsim
parasini vermeden olmaz.
Evet dışarı da çıka bilir evde eğlence de yapariz
Hayır tabikide
Çıkamaz
Ayrladim bugün bunun için
Hayır çıkamaz
Çıkamaz
Çıkamaz