Sözde çok seviyor huzur veriyormuşum. Mesajlarima neden gec cevap veriyosun dediğim icin 1 saat sonra ayrılmak istedi. Aşk bu değilmiş huzur vermiuor muşum. Normalde pesinden koşar ağlardım ama artık o kadar sıkıldım ki. Istemiyorum aşk her şey yalan. Biraz yüz verince snesiz yapamam deyince adam düşünmeden gitti. Artık inancım kalmadi. Her yerden engelledi. Whatsapp instagram tüm durumları sildi. Sizce ne yapmalıyım bu saatten sonra. Geri dönerse ne yapmalıyım
Yani mesajları okudum. Karşındaki kişi belli ki seni sevmiyor. Ama sen de cidden toxic şekilde bağlanmışsın ve sürekli baskı yapıyorsun. Biraz kendine gelip kendi değerini bilmen lazım. Gelirse de geri kabul etme. Kendini düzeltmeye bak çünkü psikolojin hiç normal görünmüyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürekli baski yapmis gibi duruyorum ama zatrn normalde tüm gün konusmadik. Sonra mesaj attı trip attı aramadigim icin bende ailemin yanındayım arayamadm dedim baya soğuk yaptı. Sonra mesajlasiuoduk kendisi konusmak istiyordu ben yazarken baska seylerle ilgileniyordu en son ya konus ya da vaktimi bosa harcama dedim. Ve ayrilma noktasina geldik engelledi
İyi yapmışız Türk kızları gerçekten böyle niye geç yazdın Niye şuradasın sanki sizden başka hiçbir hayatı yok karşındaki insanın çok bayıyorsunuz gerçekten bir de dönmeye kalksa hala kabul edeceksin Ne yapmayı düşünüyorum diyorsunuz nasıl bu kadar cıvık olabiliyorsunuz
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bütün gün hic konuşmadık. Akşam konuşmak icin ikimizde anlaştık. Ben ona mesaj ararken o cevrim içi başka kisilerle konuşuyordu. Bana gec yaziyordu durup onu beklemem zorunda kaldim. Ustelik 1saatte isim var dedi donunce hemen uyucam dedi. Üstelik bugün telden aramadığım icin bana soğuk davrandi biseu demedim
Gerçek sevgiyi tatmayan insanlar bunu ayırt etmekte zorlanır, evet bunun sevgiyle ilgisi yok, o sadece hayatındaki boşluğu ve yanlızlığını seninle gideriyor senin ona olan ilginle hepsi bu