Bir adam var bu adamla evlensemmi sizce?

Adamin 3 kizi var. 50 yasinda, ben 36 yasindayim. Ben 24 yasindayken o 38 iken tanismistik, danimarkada yasiyor ama bildigin zengin biri, şirketi var, yürümüş adam. O yillarda adamla bulusmustuk , harika bir yerde yemek ismarlamisti, guzel bir gun gecirmistik. Ama sonrasinda evli oldugunu ogrenmistim, konusmadan uzaklasmistim. Adam 1 sene sonra resmi olarak bosandi. Bana soyledi, evlenmek ist3digini ama o sirada hayatima birini almistim. Ona soyledim hayatomda biri var diye, sonra da o kisiyle evlendim benim de cocugum oldu. ama cocugun dogumundan sonra bosandim. Bahsettigim adam zqten hep onemli gunlerde yazardi hic atlamazdi, bosandigimi soyleyince evlenelim mi dedi. Ama ben cocuguma uvey baba dusunmedigim icin hayir dedim. Bunca sene hep aradi konustuk, hayatina bir kadin girdi, ama bunca sene onunla gecirdi ama yine ayrilmis. Bana evlenelim seninle yasamak istiyorum dedi. Adam hayatina soktugu kisilere deger veriyor ve kopamiyor ben bunu gordum. Ne yapmaliyim wizce. Oglum 11 yasindq babasiyla yasiyor
Bir adam var bu adamla evlensemmi sizce?