Bence yalan söyleyen bir insan sadece kendisini kandırır, İlk başlarda ses etmem ispat eder delil toplar ve tekmeyi yiyerek hayatımdan çıkarırım, çünkü sevgide yalan olursa güven olmaz.
14 Temmuz, 2023 Cuma 21.39

Bence yalan söyleyen bir insan sadece kendisini kandırır, İlk başlarda ses etmem ispat eder delil toplar ve tekmeyi yiyerek hayatımdan çıkarırım, çünkü sevgide yalan olursa güven olmaz.
14 Temmuz, 2023 Cuma 21.39
Güvenemem ki.. ikinci yalanınıdan emin olunca dahi postalamis biriyim ben... kii karşımdakine olanca özgürlüğü verdiğim hâlde bunu yaptı.. beni haketmeyen birine verdiğim zamana sevgime ilgime yazık
Mantıklı bir düşünce
Ben tabi ki de direk ayrılırdım çünkü gerçekten beni seven bir kadın zaten bırak bana yalan söylemeyi bunu düşünmez bile.. aşk ilişkilerde yalan olmamalı bu benim sınır çizgim yani kırmızı çizgim o güven olmalı.. Aşk, şefkat, saygı ve güven temelinde kurulan bir ilişkidir. Yalan söylemek, bu temelleri zedeleyebilir ve ilişkiyi yıkabilir. Aşkta yalan söylemek, birçok nedenden dolayı olabilir. Örneğin, partnerimizi incitmekten korkabiliriz, ya da onu kaybetmekten korkabiliriz. Ancak, yalan söylemek, aslında ilişkiyi daha da kötüleştirebilir. Partnerimiz yalan söylediğimizi fark ettiğinde, bize olan güvenini kaybedebilir ve ilişki bitebilir.
Maalesef ayrılmak zorunda kalabilirdim
O asla sevgilim olmazdı yalanı hiç sevmiyorum ve ilişkiye de büyük zarar verecektir. Ona asla güvenim kalmazdı hani olur ya güvenmek istiyorsun ama güvenemiyorsun çünkü yalan demiştir ve içinde hep bir şüphe kalır o yüzden kabul etmem ve ayrılırım.
Çok haklısın bugün en ufak yalan söyleyene ses etmezsek yarın daha kötüsünü yapar
Cevap
12Cevap
Yalan söyleyen birine güvenemem. Güvenmediğim insanla da sevgili olamam.
Ayrılırdım tabi ki
Evlendikten sonra fark edersem o evlilik yürür mü bilmem ama mutlu olmayacağım kesin
Sürekli söyleyemezdi. O kadar sabretmezdim. 2. de iptalspor.
Muhattap olmam
İlk yalandan sonra zaten itimat biter...
Sevgilim olmazdı artık
İstemem öyle birini ayrılırim
Dürüstlük değer verdiğim bir şeydir. Ayrılırdım.
İstemem öyle birisini.
Bir kaç yalanından sonra o ilişki yürümezdi
ayrılırım. ona güvenmem ben
Bir iki 3 . Fişi çekilir
direkt ayrılırım
Ayrılırdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?