Telefonu sizin yanınızda uçak moduna alan, şarjım bitti diyip yüzde 75 şarjla telefonunu açtığınız, hayatı ile ilgili yalan söyleyen Üniversitesi hakkında , yurttaşımız diyip kütüphanede olması, gizli bir instagramı çıkan, işteyim diyip işten ayrıldığını öğrendiğinz, çıkmış olduğu iş için de yalan söyleyip yarın işe gidecek diyip saatlerce uyuyan , bir kızın sadece hoşlandığı için sevgilinize hediye alďgini ayrılık zamanı size söyleyen sizden saklayn, kızla arkadaşça muhabbetinin olduğunu söyleyen, uçak modunun sebebinin eski sevgilisinin sürekli rahatsız ettiğini söyleyen ispatla dediğimde ispatlamayan, vee en sonunda da tüm yaptıklarını sizin tepkinizi korktuğu için yaptığını bu yüzden yalan söylediğini diyen bir sevgiliniz var ne yapardınizzz
Hanım efendi hayatınızdan çıkarmayı bir kenara bırakın her türlü platformdan engelleyin böyle adamları. kendine hayrı yok size ne hayrı olacak Allah aşkına. Yazık hayatınıza, emeğinize, sevginize... kim bilir böyle bir adam yüzünden kimleri kaçırıyorsunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYalanı kabullenemiyorum. Hiçbir gerçek yaşan kadar acıtmaz canımı ki bir de sevgilinin söylediği yalanın hiç kabulu yok. Düşünsene her haliyle kabul ettiğin insan sana yalan söylüyor. Allah korusun.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim ya da sevdiğim dediğim insan bu şekilde biri olmamalı.. Kendime konduramam zaten en başta.. Yalanlar er ya da geç ortaya çıkıyor, o zaman işler daha beter bir hal alır.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
+1 yılBen böyle biriyle ısrarla sevgiliysem m*lın önde gideniyimdir ve bundan iyisi de beni bulmaz zaten. Kendinize saygınız olsun biraz, erkek kıtlığı yok gezegende.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yalanlarla dolu bir ilişki istemiyorum ama onu ne yapacağız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşünmeden ayrılır ona yol verirdim.
17 Yorumla- +1 yıl
@Cielos evet, ben ne oldu ordan bakınca mıymıy birine mi benziyorum.
- +1 yıl
@Cielos bu akşam inanmama gecesi galiba, he canım hee keyfin bilir ister inan ister inanma ben beni biliyorum.
- +1 yıl
@Cielos ne demek iyi zevkler...
+1 yılAyrılıp kendimi kurtarırdım ondan. Sevgili dediğin ona duyduğun güven ile huzurlu hissettirendir. Güvensiz birinden sevgili olmaz, eziyet çekmek isteyen olsun ben olmam
13 Yorumla
Soran+1 yılTüm olanlardan sonra karşına gelip tepkiden korktum ondan yalan söyledim dese ne dersin
- +1 yıl
Asıl şimdiki tepkimden korkmaliydin ve ne olursa olsun gerçekleri söylemeliydin o zaman beni kaybetme riskin daha az olurdu ama şimdi hiç şansın yok. Derdim
Soran+1 yılPeki sence tepkiyle alakası var mı durumun
+1 yılAslında biz kadınlar erkeklerin yalan söylediğini hemen anlarız, maalesef bizi değil kendilerini kandırırlar, ben msjlaşsam bile anlıyorum doğrumu yalanmı..
10 YorumlaÖyle bir sevgilim olamaz. Öyle birisiyle bir hayatta kurulmaz. Ha öyle biriydi öğrendim artık sevgilim olamaz.
17 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını düşünürmüsün
+1 yılBenım karsıma bıyle bırı cıktı tabı yanyana gelmedık soz verıyo yapmıyo sonra sıldım dedıgı hesabı sılmemıs ınstgram kullanmayan hesap acmıs bana dıyo erkeklerle tanısma kendısı evlı kadınla arkadas bırde bana hakaret edıyo haksız kotu dusuncelı o asıl oyle karakterlı erkekten uzak dur hayatın kayar
01 Yorumla- +1 yıl
Senı duygusal olarak manıpule etmesıne ızın verme
+1 yılO kisiden uzak dururum sevgili olmayı bırak yanıma yaklaşmasın. Eger ki guven vermiyosa o guvensizligin üstüne iliski inşa edilmez..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal konuşmasına bakma seni kekliyor ula siz kızlarda lafa söze ne güveniyorsunuz dilin kemiği yok herkes herşeyi der icraat önemli oda seninkinde yok. şu an sadece zamanını pç ediyorsun zaman para ile bile alınamıyor uzak durmazsan hayatın kayar ben sana soyliyim. Ne kadar çok konuşursan o kadar çok baglanirsin ve gözün gerçekleri görmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatma ihtimali kaç
Cevap sahibi+1 yıl😂😅🤣😂😂😅😅 sakamısın sen aldatıyor zaten. Yazdıkların herşeyi açıklıyor zaten, bu tür adamlara fazla güvenme derhal ayrılmanı öneririm. Hayatın kayar bak. Senin aklın karışık iyice, yaz özelden detaylı anlatayım. Sadece Allah razı olsun demen yeterli yardımcısı olduğumda
+1 yılSürekli yalan söylemesine olanak tanımam oturup hiç kimsenin yalanını dinlemem bir kere görürsem yol veririm.
00 Yorumla
+1 yılBenim için yalan söyleyen sevgili ; yatsı oldu mu mumu sönen bir de bunun üstüne dokuz köyden kovulan bedbah sevgilidir 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrıl boş iş zaten
Rahmetli Kemal Sunal'ın dediği gibi arkadaşlar tünelin ucu ***a çıkıyor yani o misal
Bak tünelin yolun sonu belli00 YorumlaYalanını yakaladigimda artık öyle bir sevgilim olmazdı herhalde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğzının üstüne terlikle vurarım 🤣 aklı başına gelir 🤣
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılyalan benim güvenimi kırar bi daha hiç bişeye inanmazdım oyuzden noo
00 Yorumla
+1 yılYalan söyleyenle arkadaş bile olmam, ne diyosun sen sevgili ya sevgili olmaz tabi
00 Yorumla
+1 yılgülüp geçtim
yalanalrıdnan çok arkamdan gizli saklı çevrilenler çok daha kötü hissettirmişti00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. İki cümleyi okudum cevap veriyorum. Kıçına başardım tekmeyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrılırım ilk kısımda ayrılırım hatta sen geç bile kalmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirincide neyse ikinciyi affedeim üçüncüde silerim.
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım ne yapıcam rezil karakterine mi katlanıcam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRintintini defet. Üstünde fazla durmaya değmeyeceklerden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç düşünme bile uzak kal hep sürekli yalan söyleyen biriyle hayat kurulmaz
121 Yorumla
Soran+1 yılTepkiyle alakası var mı sence bu kadar yalanın
Cevap sahibi+1 yılKi zaten sevgili olmamak gerek insan seviyosa iki kişi gerçekten bir birini seviyosa evlenmeli sevdiğiyle hayatını paylaşmalı bunun dışında en asıl konu olan sevgili olmak zina yapılmış oluyo zinaya yol açıyo zinada en büyük günahlardan biri ahirette azabı çok kötü istersen elini ateşe tut ne kadar dayanabiliyosan beklet çok kötü olur değilmi işte ahirette bundan çok daha kötü ve şimdi burada dünyada nasıl kendimizi hissediyosak ve irademiz varsa ahirettede öyle olucak
Soran+1 yılDogru
Soran+1 yılTepkiyle alakası var mı peki sorumu görmedin sanırım
Cevap sahibi+1 yılGördüm ama başta düşündüm sorunu tekrar okuyup cevaplicaktım sonra kardeşimle az konuştum bi dakka
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılVericeğin tepkilerden korktuğu için hep sürekli yalan söyledi deme
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom ama aklı başında biri niye bu kadar vericeğin tepkilerden korksun hani sadece 1 konuda olsa o konuda yalan söylese tamamda bu kaç tane şeyde yalan söylemiş oyüzden bence iyi değil yani bence uzak dur
Soran+1 yılBana öyle diyor tepkiden korktum diyor inandırıcı geliyor mu sana bunca şey
Cevap sahibi+1 yılYa kendisi az farklı biri ve farklı düşünen biriyse oyüzden her şeyde kaç şeyde yalan söyledi hani biraz safta olabilir korkak olabilir oyüzden tepkilerinden korkmuş olabilir dicem ama bence ne bilim gereksiz yere yalan söylemiş kolay basit boş yere yalan söyledi sencede öyle değilmi peki?
Soran+1 yılTepkiyle alakası yok diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılYani sanırım öyle evet niye tepkinden korktu diye hep yalan söylerki bi insan bilmiyom ama tam olarak seçim senin
Soran+1 yılAldattığını düşünürmüsün uçak modu falan
Cevap sahibi+1 yılUçak modunu kullanan çok kişi yokmu cebin cihazın şarjını taha yavaş bitiyo uçak modu açık olunca ama hani tablet olsa tamam cep telefonundan kaç kişi arayabilir insanı e uçak modunu açıncada kimse arayamaz çağrı gelmez belki belirli bi kişi arayamasın diye yapmışta olabilir ama seninleyken aramasını istemediği kişi arasa bile bakıp açmayabilir sanada yok ya bi arkadaşım sonra konuşurum onunla boş ver diyebilir değilmi oyğzden sanki şüpheli bilmiyom
Soran+1 yılEski kız arkadaşı rahatsız ediyormuş güya kanıtla dedim kanıtlayamadı
Cevap sahibi+1 yılAnladım evet
Cevap sahibi+1 yılBence ayrıl dicem benim düşüncem bu ama tabi karar senin
Cevap sahibi+1 yılEğer başka sevdiğin olursa sevgili olarak takılmayın evlenin
Cevap sahibi+1 yılEvlenilcek kişiyle ortak yönleriniz olmalı iki kişininde yapmayı sevdiği şeyler olmalı yani ilgi alanları ortak yönleri olmalıki mutlu bi evlilik yaşansın tabi bütün her şey ortak anlamında değil demek istediğim ortak yönler ilgi alanları olsun 2-3 ya da 3-5 tane
Cevap sahibi+1 yılVe en başından dürüst olunmalı her konuda ve sorulmalı evlenmedeki amacın ne mutlubi hayat sürdürmekmi çocuk istiyonmu istemiyonmu çünkü bunlar konuşulmayıp evlenince sonra iki taraftan biri o şeyi istiyo diğeri istemiyo sonra tartışma ve kötü geçime neden oluyo tabi boşanmaya kadar gidenlerde oluyo maalesef oyüzden en başından her şey konuşumalı
+1 yılOyle birini neden hayatımda tutayım?
10 Yorumla
+1 yılYani aldatma ihtimali %100000000 bu anlamamak için kör kütük aşık olmak gerek aşırı iyi profesyonel galiba
15 Yorumla
Soran+1 yılTepkiden korkmakla alakası var mı olayın
- +1 yıl
Senin tepkinden korksa ne olur diyelim eski sevgilisi rahatsız ediyor şahsen bence öyle bişey yok ne ne yapıcakdın sanki en fazla trip darılma vs abartmışta abartmış artık bırak hayatı yalan olan insan yanındakini sevebilir mi?
- +1 yıl
Sen sakın kimseye bakma kendi mantığınla hareket et sen olsan onun yanında onun sana davrandığı gibi davransan yalanlar vs o bir dakika bile durmaz seninle seni avucuna almış olarak görüyor bence resti çekmenin tam zamanı lütfen mantığınla hareket et
Soran+1 yılDoğru. En fazla Trip darılma vs... bence de dediği gibi birsey yok başka işler karışıyor birileriyle falan konuşuyor olabilir mi
- +1 yıl
Tabikide bu kadar yalana artık daha fazla saf kalpli olma lütfen HERŞEYİ yalan yani senin sevdiğin kişi olamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılırdım bu yaptıkları insanı yorar o nasıl yorulmamış ya
00 Yorumla
+1 yılEngeli başardım. Daha agirini yaşadım ve engelleyip hayatıma odaklanmadigim için pismanim.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşadın
- +1 yıl
Narsist ya sizofreni olduğunu iddia eden biriydi.
- +1 yıl
Ama*
+1 yılyalan çok kötü bir şey insan kendine yakışanı yapar nedim
00 Yorumla
+1 yılTekmeyi basardim. başka soru?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnında tekmeyi basarım jsjsj
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Artık sevgilim olmazdı
00 Yorumla
+1 yılAyrılırdım bu kadar basit,
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun dayanmışsın. Ben o kadar sabırlı olamam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatim psikolog değilsen sal ipini man yak mısın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. İlk yalanda ayrılırdım
00 YorumlaKarşılamazdım 😅
00 YorumlaBenim hayatımda yalancı olmasın isterdim
00 Yorumla
+1 yılTahammül edemezdim ayrılırdım
00 YorumlaBir tane yol var çok güzel orayı gösterirdim.
00 Yorumla
+1 yılNe işim var bırak gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalanın mazereti olmaz derim
00 Yorumla
+1 yılBaska kapıya gitsin lütfen yalana ne gerek var
00 Yorumla
+1 yılAnında şutlarım.
17 Yorumla
Soran+1 yılSürekli peşinde koşsa seni aldatmadım dese duygusal konuşsa ve. Yine de şutlarmısın
- +1 yıl
Evet. Sen düşünüp yıpranacağına o düşünsünn. Madem peşinde koşyor madem kaybetme korkusu var neden bunlari yapıyor.
Soran+1 yılÇok haklısın. Teşekkurler
Soran+1 yılPeki tepkiden korktum dese ne dersin bunca şeye
- +1 yıl
Bu şekilde daha çok şüpheye sokuyor. Madem seninle bi iliski yasiyorsa sana guven vermeli. Senden hicbisey saklamamali.
Soran+1 yılTepkiyle alakası yok diyorsun
- +1 yıl
Seni ceptw görüyor. Çünkü ona inandığını gösteriyorsun. Böyle insanlar yüzünden herkese şüpheyle bakiyorsun. Ben bunlari yaşadım çünkü
ayrılırım katlanamam
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatma yüzdesi kaç
Soran+1 yılYüzde 1 i neden kırdın djdjr
Ayrılırdım direkt
04 Yorumla
Soran+1 yılTüm yaptıklarından sonra tepkiden korktum yalan söyledim dese ne dersin inandırıcı geliyor mu
Soran+1 yılNeden değil
Gizli Üye(30-35)+1 yıldirek ayrılırdım veya aldatırdım
00 Yorumla
+1 yılYalan olmaz ya bitsin yalan söylüyorsa
00 Yorumla
+1 yılsevgilim olamaz el aleme rezil ederim onu
00 Yorumla
+1 yılArtık sevgilim olmazdı
00 Yorumla
+1 yıls1k1ni koparırdım
00 YorumlaKapıdan dışarı karşılarım
00 Yorumla
+1 yılAyrıldım ki
00 Yorumlaİlk yalanında tekmeyi vururdum zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım direk
00 Yorumla Manyak mısın kızım ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılboş ver ederdm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılırım yeter yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatma yüzdesi kac
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardı sktr ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgo tu ne tekmeyi korum
00 YorumlaBırakırdım