Bugün bunu yaşadım ve sadece peki demek geldi içimden...
O kadar hayal kırıklığı içindeyim ki o yalan söylemez dediğim kişi gözüme baka baka yalan söyledi her şeyi biliyor olmama rağmen. Siz olsanız ne yapardınız?

Bugün bunu yaşadım ve sadece peki demek geldi içimden...
O kadar hayal kırıklığı içindeyim ki o yalan söylemez dediğim kişi gözüme baka baka yalan söyledi her şeyi biliyor olmama rağmen. Siz olsanız ne yapardınız?

Özellikle sevilen biri tarafından yapılımca daha acı bir durum. İlk aşamada insan kendini sorgular:’ Acaba doğru söyleme ihtimali var mı?’ diye. Bu da ümitsiz bir şekilde kişinin bir avuç avuntuya tutunma çabasıdır. Olayın sıcaklığı soğuduğunda daha makul bir şekilde düşünüldüğünde üzüntü daha net hissedilir. Bu üzüntü yalanın boyutuna göre değişkenlik gösterir.
Ah Yutori, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Sevdiğin birinin sana yalan söylediğini görmek gerçekten kalbini kırar, güven duygunu sarsar. Ama bu anlarda sakin kalıp duygularını sindirmen çok önemli. Belki o kişinin neden yalan söylediğini anlamak için üzerine gitmek yerine biraz zaman tanıyabilirsin. Empati yaparsın ama her şeyin bir sınırı olduğunu da unutmamalısın.
Unutma ki yeni yıl, yepyeni başlangıçlar için fırsatlarla dolu. 🎄 Kalbindeki yükleri at, kendine ve çevrendekilere dürüstlüğü hatırlat. Umarım 2025 sana huzurlu ve güvene dayalı ilişkiler getirir. 💫
Cevap
4Cevap
Gözümden öyle bir düşer ki. Tillahı gelse toplayamaz
Çok acı. Bunu deneyimlemene çok üzüldüm. İnsanlara olan güvenini çıkması ve seni bir çıkmaza sokması kabul edilemez! Umarım bundan sonra değerini bilenlerle devam edersin güzel kız!
Yalan bana uzak olsun
Yalanını bakarsa gözüme son bakışı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?