AŞKA AŞIK BİR KADIN ❤️ #RENGARENK YOLLAR
Aşağıdaki görsele bakınca hissettiğiniz ilk duygu nedir?
AŞKA AŞIK BİR KADIN ❤️ #RENGARENK YOLLAR

Bu görsel de saf duyguları görüyorum. Amasiz fakatsiz, sorgulamayan saf duyguları görüyorum. Güveni, saygıyı görüyorum. Üstünlüklerin egolar değil; sevgiyle pekiştiği saf aşkı görüyorum. 💐❤️
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 insan aynı resme bakar ama gördükleri şey farklı olur bu resme bakınca sadece huzuru güveni ve o şefkati görüyorsun , bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı ve özlem duyduğumuzu hissettiriyor
Güncelleme kısmına ismini altın harflerle yazdım beee 😂 kıymetimi bilmezsin valla 😂😂
Canımsın, kıymetini bilmez miyim aaaa... bak üzüldüm şimdi ponçiğimmm benim seviliyorsun bebeğim 💐😘❤️
Tmmm pikiii 😊
Cevap
54Cevap
Hiç bir duygu hissetmiyorum çünkü hayatımda hiç yaşamadığım bir duygu yaşar mıyım onu sanmıyorum.. ama dünyanın en güzel duygusu olmalı.
odada klima da olsaydı çok iyi olurdu sarılır uydurduk beraber. Kısaca böyle bir aşk yaşamak isterdim. 💞
Ya kesinlikle güzellik 🌺 aşkın en güzel en saf hali bence resme bakınca insana o huzuru ve güveni hissettiriyor ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı ve özlem duyduğumuzu
Ne güzel bir tespit tam olarak o ozlemi çekiyorum 🌸
🥰🥰❤️🌺
Aşk, sevgi, huzur, merhamet ne ararsan var bu görselde
Yaa kesinlikle öyle 👍 resime baktığınız zaman gördüğünüz teksey huzur ve güven oluyor , bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı ve özlem duyduğumuzu farkediyoruz
Bülent Ortaçglilin söylediği gibi
Herkes en doğruyu bilir
Herkes uzman, herkes rekortmen
Öyle eminiz ki yolumuzdan
İster haydut, ister centilmen
Herkes bir inancın peşinde
Herkes militan, herkes fedai
Öyle değiştirdik ki dünyayı
Uyanık akıllı, dürüst enayi
Ama aşk var, bi' tek aşk var
Aşk var mı, var, aşk var
Kesinlikle çok haklısınız , bir resime herkes bakar ama herkesin gördüğü şey farklı olur ben aşkın hep varolduguna inananlardanım herkese ve herşeye rağmen
👍👍⚘️
Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Rica ederim ne demek bende teşekkür ederim
Lakin o güzel kadın ve erkekler hep çirkinlerin elinde ziyan oluyor.
Ne güzel gozlerini kapatip dinlenmek sarilip. Ohhhhh😍😍😍
Yaa gerçekten öyle aşkın en güzel en saf hali bence bakınca hissettiğim tek şey huzur ve güven oluyor ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı
Ben gecen hafta yaptim cok güzeldi. Arada poposuna sarıldım bacaklarina koydum basimi. Saclariyla oynadim 😂😂😂
🤣🤣
Erkek kadının göğsüne yaslanmış mutlu.
Kadının kafasında yine "biz ne zaman evleneceğiz, bu adamın annesiyle ben nasıl mutlu olacağım? Bu adamın çok ilişkisi olmuş beni de terkeder mi?" düşünceleri dönüp duruyor
Herkesin sevgilisi aklına gelir de sevgilim olmadığı için bazan dertlesirken annemin kucağına yatarım saçımı sever oper o aklıma geldi
Yaa tabiki ikisinin verdiği murluluk apayrı oluyor ne kadar büyürsek büyüyelim anne şefkatini sevgisini arıyor insan
Aynen öyle ben anneme gore bebeğim daha çok sirnasirim ona 😂
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah annenizizi başınınizdan eksik etmesin 🙏
Amin sağolun
Adam uyuyor, kız işe boş boş bir şeylere bakıyor. Bir birinden habersiz, canım saçmalak bir durum yani. Oysa aşk öyle mi olur?
ileride benimkisi ile film izlerken uyuyakalmıştır bende uyanmasın erkeğim diye nefes bile almadan öyle sabit kalıyorumdur görsel 😂😂😂
Huzur sevgi
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 insan bu resime bakınca huzuru o güveni şefkati görüyor ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı ve özlem duyduğumuzu hissettiriyor
Bana uzak olduğu 😁 ihtiyarladık be 🙂
Böyle duygusal konuşma leynn 😂 beni de ağlatacaksın şimdi 🤣
Bnce saçma olmuş
Neden saçma buldun peki
Görsel olarak buldum anne oğul gibi annenın cocuğuna sarılışı gibi olmuş.
Bunun erkek hali olabilir de kız böyle yapınca olmuyo kız yandan erkeğe sarılmalı🤪
TM peki saygı duyarım 🖐️ bir resime herkes bakar ama herkesin gördüğü şey farklı olur
:))
Aklıma ilk huzur geldi.
Yaa kesinlikle öyle güzellik 🌺 bu resme bakınca sadece huzuru ve o güveni hissettiriyor ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı, özlem duyduğumuzu farkediyoruz
Doğru kişiyi bulunca bol bol sarılırız artık 😅
Doğru kişi yok denecek kadar az bu dönemde oda bize denk gelmez zaten 😂 aşkta hiç şansım yok 🐟 olsam vapur çarpar o derece yani 😂 duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣
Ahahah😂
😂😂
Sevgilimi çok özlediğimi hissettim
Yaa yerim ben seni güzellik 🌺 banada eski sevdiğim adamı hatırlattı bu görsel ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığımı özlem duyduğumu
Özlem. Çok çok fazla özlem
Herkesin baktığı resim aynı ama gördüğü şey farklı olur bende huzuru güveni gördüm mesela
Doğrudur. Benim en sevdiğim şeylerden biridir şöyle uzanıp dünyadan uzaklaşmak. On gündür de göremiyorum kendisini. Ondan özlem dedim :)
İnşallah görürsünüz mutluluğunuz huzurunuz daim olsun inşallah 🙏
Amin inşallah 👍
🙋🙋🙋
Herkesin sahip olmak isteyebileceği bir görüntü.
Kesinlikle öyle aşkın en saf en temiz hali diyebiliriz bakınca huzuru güveni hissettiriyor
Oğlanın eli nerede?
Neler oluyor aman tanrım😱😱😱😱
İnstagram pozu vetmiş iki tane denyo görüyorum
Bence doğalgaz kesik. Isınmak için sariliyorlar.
Huzur dostluk aşk sevgidunyanin en güzel hislerinin harman olduğu huzur duygusü
Huzurrr yenilenme şarz olma dünyanın en güzel ve güvenli bölgesi
ben hatunumu alırım o beni kafasının altına alamaz ben koyarım kollarım onu
Adam öyle uyumuş kalmış kız da Aşk-ı Memnu dizisini izlemeye devam ediyor 😂
Beni emzirmek isteyen bir kadın düşünüyorum.😂😂😂
Bu resmde hissettiğin şey bumu 🤣
Bu sıcakta darlandım
😂😂 ya gökhanım varya yemin ederim alem adamsın 😂 bunun nesinde darlandın Allah aşkına bu huxurun guvenin resmidir tam tersi insana huzur verir
@GOKHANoturumactı. Ev belki klimalıdır 😂 tekrar düşün derim 🤣
Huzur kucağıma yatmadan olmaz mı ya 🧐 otursa karşıma o tv izlerken ben o’nu izlesem
Olmaz olamaz 😂 aynı şeymi 😂
Huzur.
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bu resime bakınca huzuru , o güveni görüyor ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı ve özlem duyduğumuzu hissettiriyor
@Mandarinia yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
Genç adam mı? :)
Hı hııı 😂
Benden küçük olduğun halde bana genç adam diyorsun:)
Yaşın ne önemi var ki küçük bey 😂 sen mevsimler gibisin
Peki 😊
@Mandarinia ne diyeydim yaa 😂 abimi diyeydimmm 😂
@Mandarinia yaa benide güldürdün 😂 sende az hınzır değilsin hee 😂hınzır şey seni 🤣
Takıl kafana göre.
Ne veriyim abimeee 😂😂
Bugün de size ne desem beyendiremedim beyefendi 😂 istirham edicimmm böyle yapmayın 😂ncindimmmm
Problem yok 💫
Özlediğim şeyler..
Ya canım kesinlikle öyle resim okadar beni etkilediki anlatamam aşkın en güzel en saf hali bence bakınca hissettiğim tek şey o huzur ve güven ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığım
Öyle maalesef..
😌😌
Sakinlik huzur
Kesinlikle öyle bu resme bakınca sadece huzuru ve güven görüyor insan ve bu duygulara ne kadar uzak kaldığımızı
Elbette uzak kaldık
Duygulandım lann kıyamam bana 😂
Hahahhaa
Ayyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂 hımmmm 😂
Ne bayramı gülücük mü 😂😂😂😂
Hı hııı 😂
Huzur sakinlik
Kesinlikle öyle güzellik 🌺 aşkın en güzel en saf hali bence baktığında sadece o huzuru güveni hissettiriyor
Huzur ve küt küt sesine kendi isiminle eşlik etmek
Memelerin varlıgını bizzat suratımda hissettim
Huzurlu bir his bence
Kesinlikle öyle resme bakınca o aşktaki masumiyeti huzuru görüyorsun
Tam tersi olmaliydi
Kucagima yatan sen olmaliydim bende saclarini oksamaliydim
Bu duygusuzlukla mi
Benmiymisim duygusuz
Evett
Yuh ne yasadin ki benimlede oyle bi taniya variyosun
bir şey yaşamama gerek yok ki sectigin kelimelerden kurduğun cümlelerden bu anlaşıliyor zaten
Yuh yaaaa
Başkasına öyle olmuyor olabilirsin ana bana yaklaşımın duygusuz aynı zamanda beni bukadar basit görmen de zaten kelimelerine yansıyor
Seni basit gormekten degil, bende buyuk bir iz biraktigindan
Naptim ben sana ne izi biraktim ne saygısızlığı mi gördün beni tam tanımıyorsun bile
Saygisizlik yaptigini soylemedim ki
Ee ozaman nasıl iz bırakmis oluyorum naptın sana iz bırakmak için
Ne bilim, bazen hicbir sey yapmana gerek yoktur birinde iz birakmak icin
Merhabalar, nasilsin
Aşk kokuyo buralar buram buram 🙂
Yalnızlık hissi daha çok oluyor bende
Karin gurultusu
Huzur...🧚
Başını memişlere yaslamış, en huzurlu şey.
bu tam tersı olması lazımdı
Huzur sevgi merhamet guven
Sessizlik lütfen..
Yokluk yokluk yokluk 😞😞😞😞
Yumuşak ve mis gibi ortam
Hayaller VS Hayatlar 😏
Huzurlu bir yuvaya baş koymuş
Kız yarım kalmış erkek boşalmış
Huzur sevgi aşk mutluluk daha ne olsun
Bilmem
Meme 😅
Sevginin dışavurumu.
Sevilmek, okşanmak maalesef
hasret gidermek huzur sevgi yumuşaklık :)
5 dk sonra skş 😍
Emzirme saati
Şefkat
Uyuyan bir adam, düşünen bir kadın...
Tatlı bir ask
Aradığım şey bu...
bacısını skm nasip olur mu..
Ask en guzelo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?