• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Görsele bakınca ne hissediyorsunuz?

ıforyou_06
ıforyou_06 Takip Et
Guru Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
60
Yapay Zekaya Sor

Bilinç altınız ne alemde bakın bakalım foto ne diyor bu sefer hepsi bahçıvana ;))

Fotoğraf Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Aklıma ilk gelen icimizdeki ses. Hani şu yap, yapmalisin, ne olur ki, herkes yapıyor ya da yapma, etme, hadi, neden duruyorsun, sen haklisin... Silsileri ile devam eden ses.. siz ister buna nefis, ister şeytan, ister vesvese, ister takıntı diyebilirsiniz ya da nasıl addederseniz edin, içten içe içinizi kemiren o sesin sahibi bizim ruhumuzun, kalbimizin aynadan yansıyan görüntümuzun karanlık tarafı.

O sese ne kadar kulak verirsek kendimizden o kadar uzaklaşarak, sesi daha yakından ve kuvvetli duyacagiz ve zircirlerle bağlı olduğumuzun bile farkında olmayacağız. Çünkü cok yakınız o karanlık tarafa.

O sesten uzaklaştıkça sesi daha az duyacak, kendimize yaklaşacak ve aslinda zincirlerin varlığından haberdar olacağız, kimbilir.

0
    2 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      8 ay

Güzel bir yaklaşım ama bazen iç sesin güzel şeyler söylediğini de duyarız her zaman bizi bizden uzaklaştırma görevi yoktur hatta bazen daha iyi olmaya teşfik edebiliyor... Ama foto karanlık ve soğuk olduğu için iyi bir şeye teşfik etmeyeceği aşikar.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

Dediğiniz gibi görsel bana hep olumsuzluğu ve kötüyü cagristirdi.

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Işık ve karanlığın mücadelesini ve mücadelesini harmanlayan kurgusal bir roman.
    Zorluklara göğüs geren ve dünyayı karanlığa karşı kurtaracak bir kahraman, bir krallığın prensesine göz koyan ve onu zorla ele geçirmek isteyen gölgelerin adamının dayattığı ve zorladığı bir aşk.
    İlk başlarda tek taraflı başlayan ama birçok zorluk ve acıdan sonra karanlık ve kötü bir adam olan, sevgiyi ve şefkati öğrenen ve sonunda tüm benliğiyle hayata geri dönen, lanetlenmiş bir krallığın prensi olan bir adamın hikayesi. İkisi çok zıt bir figür oluştururlar ancak aralarında bir muamma vardır ki o da Gölge Adam'ın lanetli ve fısıldayan bir yaratığa dönüşmesidir; lanetin etkisi altındaydı ve karanlığın hizmetkarı olmuştu; ancak ateş çemberinin tutulma aynasındaki yansımasının alacakaranlığında cesur ve dirençli kadının temasıyla, prenses zincirlerinden kurtulduğunda, gölgeye karşı savaşı kazandığında ve bir öpücük şekillenerek gölgeyi, bu yanlış anlaşılan canavara dönüşmeden önceki prensine geri dönüştürdüğünde büyü bozulur.😂

1
    8 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Bu yorumu beğendi foryou..
      Bir romana çevirecek olursak adı da sanırım
      Gölgelerin öpücüğü olurdu..

Zamanın unuttuğu, güneşin ise sadece yansımasıyla selam verdiği topraklarda, bir lanet uykuda bekliyordu...
      Işığın hükmettiği krallığın prensesi hilara..
      Kaderin ince iplikleriyle örülmüş bir savaşa doğduğunu henüz bilmiyordu fakat karanlığın öte yüzünde, bir zamanlar onurlu bir krallığın veliahtı olan foryou, şimdi gölgelerin arasında bir yaratık gibi dolaşıyor, her adımda kendi benliğini kaybediyordu... diye giriş harika olabilir sanki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Peki o zaman bu hikayeyi yazmaya başlayalım 😁, resme bakınca aklıma gelenler şunlar oldu: bir aşk ve lanetli bir krallık, asil ve güçlü bir prens olan zavallı talihsiz bir adamı kurtaran kahraman bir prenses, gölgelerin yaratığı haline gelen ve onun sırtında yük taşıyan bir yaratık. Tek çaresi güzel prensesi yakalamak ve onu büyülenmiş, buzlu krallığında yanında tutmaktı.
      Onu zincire vurmak semboliktir çünkü prensesin hapsedilmesinin şiddetine rağmen, lanetli prensin yardımını ve sevgisini ondan istemesi için bir çığlıktır; çünkü prenses esirken ona aşık olmuştur ama prenses kaçırılıp kendisine getirilmeden ve bu ateş çemberinde kaçamayacağı bir şekilde zincire vurulmadan önce, krallığındaki kahin aracılığıyla onu gördüğünde onu ilk görüşte sevmiştir. Gözlerini kapatmasının sebebi, kızın ona bakamaması içindir; çünkü kızın o kadar güzel ve derin bakışları vardır ki, lanetli prens kızın yüzüne bakamaz; Eğer ona dikkatle baksaydı acı gözyaşları dökerdi ve bu ona bir prens olarak geçmişini, o zamanın güzel imajını ve içinde taşıdığı saflığı hatırlatırdı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Uyarıyorum, henüz hikayeyi anlatmıyorum, bunlar düzenli ve mantıksal bir şekilde yazılması gereken birkaç ayrıntıdır, ancak daha sonra önce girişle başlamalı ve ardından hemen gözlemlenen görüntünün hikayesine gelmelisiniz. Daha sonra prensesin kim olduğuna ve prensin kim olduğuna geri dönüş yapın ve çocukluklarından yetişkinliklerine kadar hayatlarını paralel olarak görün ve her birinin dramadan önceki krallıklarını ve kişiliklerini karşılaştırın.
      Bu romanda krallığa neden bir lanet yağdırıldığını ve prensin neden bu karanlık canavara dönüşmek zorunda kaldığını açıklamak derinlik gerektirir çünkü adaletsizlikten, zorluktan, aynı zamanda imkânsız ama mümkün olan aşktan, aşk ve kurtarıcı öpücükle kurtuluştan, dönüşümden ve yeniden kazanılan hafızadan, karanlık üzerindeki ışığın zaferinden ve başlangıçta karşılıklı değil tek taraflı olan zor, dramatik ve trajik bir bağlamda kurtarıcı aşktan bahseder. Bu sevgi sayesinde iki krallık birleşecek ve bolluk ve yitik mutluluk gelecek, ama her şeyden önce yitik kimlik yeniden canlandırılacak ve yeniden kurulacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Foryou'nun güzel ruhlu, iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Teşekkür ederim bu iyi düşüncelerin için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

🙏Rica ederim.
      Her zaman iyi düşüncelere sahip olun :) ve her şeyde olumluyu görün ve kendinize şunu söyleyin: Yaşam var olduğu ve dayanıklılık mevcut olduğu sürece, içimizde her şey mümkündür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yorumunuzu okudum ve bu sizin sorunuz olduğu için fikrinizi belirtmeniz en meşru hakkınızdır. Bu nedenle yazdıklarım hakkındaki eleştirilerinizi not alıyorum ancak biraz uzun bir taslak hazırladım ve bazı fikirler hakkında küçük bir taslak hazırladım. Resim, ilk yorumumda yazdığım jete ilham kaynağı olmuştu. Aksi takdirde neler olabileceğine daha yakından bakacağım.👍

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Kesinlikle katılıyorum, olumlu bakmak gerek.. eyvallah 👍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

3

Cevap

• Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bir erkeğe tutsak bir kadın görüyorum

1
    2 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Kulağına fısıldayan şeytani varlığı erkeğe benzetmek hımm öyle olsun bakalım

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

😂😂

Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Çılgın melankolikMelaike'nin ruh sızıntısının vücut bulmuş hali kulağına güneş kramini aldın mı diye fısıldadı.

1
    30 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Büyük ihtimalle burada fısıldayan sen oluyorsun😀

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Şu yarı cıblak olan da benim, fısıldayan da benim. Görseldeki tek bi kişinin duygusundan ibaret aslan parçası

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Ben bunu gotik bir aşk hikayesi olarak yorumladım.
      KS üzerinde tanışan iki kişinin buluşma sahnesi
      Adamın profilinde yazıyordu zaten karanlık tarafa geçmek istersen beni bul...
      Gizem ve karanlığın büyüsüne kapılmış olan kadın sadece kahve içeceğiz bahanesine inanıp buluşmaya gitmişti..
      Güneş bile tutulmuştu o gün Evren bu ikiliyi karanlığın kucağına atmıştı sanki..
      Kızın gözlerine de bağlı diyeceksin o da yorumlarda görmeden de sevebilirim şarkısını mırıldanıp duruyordu 😀
      Çevredeki atış ise aralarında yanlışlıkla tutuşmuş kor alevlerin habercisiydi
      Çıplaklık ise gerçekliğin vücut bulmuş haliydi

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

İnanıp mı orada bi durduralım okumayı. Hikayede inanmak diye bi şey yok. İstemek var. Bahaneye inanan böyle görünmez yavrum anam. İnanmak değildi o, bile isteye kanmaktı. Şimdi o zihnin diyo ki inandı işte ama bu kendine inanmaktı bahaneye değil. 🤣 Şimdi okumaya devam ed. Evet, evet doğru. Heee Güneş demek. Güneş bu ota boka tutuluyosa siyasetin böyle olması kaçınılmaz olur zaten 🤣🤣🤣 ateş zaten hep böyle tasvir edilir ondan kaçamazsın. Yanlışlıkla olan kısmına yine de inanmadım ya da kanmadım you. 🤣 Çıplaklık anadan doğma zaten onu biliyoz. Yani o kadar saf aslında onu anlatıyo 🤣 yaşamın içindeki yaşamlar saflık, masumiyet ve ölüm. Saf doğar, yitiririz. Masumiyet devam eder, alevle yitiririz. Ölürüz. Fısıldarken tutulmalara 🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Yani tabii ki oradaki inanmak aslında kahve bahanesi olacakları öngören bir kadının inanmış gibi yapması gerekiyor😀
      Çıplaklık ve gerçeklik dışında fısıldayan bizim nefsimiz oluyor zaten insanın karşı koyamadığım ya da senin bakış açın da karşı koymak istemeyip de inanmış gibi yaptığı o güçlü nefs fısıltıları... 😀

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Napcaz yani şimdi kavurmalı pilav yiyemiycek miyiz oruç mu tutuyoz 🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Kavurmalı pilava değil de sabah kahvaltıda kavurmalı yumurta çok severim bu sefer bunu yiyebiliriz.. Allah kabul etsin sabah açarız orucu;))

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Kavurmayı nerden alcaz ben et sütten aldım sırada bekledim dedelerle bi daha töbe beklemem 🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Dedelere sahip çıkan koca yürekli kadın seni tamam ben alırım:)))

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Nerden alcan ona göre gidip bekliyim 🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Dedelerin arasından sıyrılıp konum atacağım sana süperman gibi karşıla beni ;)) kavurmayı aldığımda abart unutma

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Uçmayı öğrenemedim henüz dur acele etme

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Orada süper olan bendim, dedeler arasından kavurmayı kaptım diye sen uçma zaten ayağını yerden kesmeye niyetli değilim şu an

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Bi de sonuna şu an diye eklemiş 🤣 uçurtma mevsimi ne çabuk geldi bu kadar kolay uçmak veya uçurmak istemiyom 🤣🤣🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Tam mevsimi ilkbaharda uçuşlar serin, sözler derin olur uçurtmanın terazisini doğru ayarlamazsan ama yere çakılır dikkat etmek gerekir

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Aha duygusal duygusal cümleler de geldiğine göre güneş tutulması yaşayacak gibiyiz 🤣🤣🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Güneş kremi al sen bir şeyin tutulduğu yok arife bugün ama yarın bayram değil 😀

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Belim tutuldu benim nasıl yok tutulma. bana her gün bayram diye demişlerdi doğarken

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Bende de sopa var saklarım sanma 😀
      Dedelerden ala ala bel tutulmasını mı aldın aferin sana

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Ben de diyom benim sopamı kim çaldı. Arabadan da inemiyoz artık camdan çıkarıp gösteriyodum ben onu. Ver geri

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Camdan çıkarıp gösterecek kadar da değil bu mert bu arada haydar ismini sevmedim adı Mert artık mertçe vuruşun :))

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Mert bana dert olur. Olmaz ver bana ruhimi

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Ruhospu geldi aklıma ruhi diyince 😀 vereyim al bütük büyüyü bozdun zaten güzelim yorumu ruhlar alemine getirdik :))

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Dua et beşinci boyut çektirmedim 🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Gerçekten minnettarız sana duacıyız :))

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Dünyada cenneti yaşatmak adlı cümleyi okudum biraz önce 😂

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Nerde okudun burada bunu okumuş olamazsın daha çok şeytan ve cehenneme yatkın gibi ;))

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Okumayı da bilmiyom ben uyduruyom arada böyle Ankara neden boş biliyo musun herkes nerde 🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Ben yokum diye boşaldı Ankara insanlar hayata küstü gri renge boyandı mı diyim ne diyim şimdi :))

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

He o zaman gelme bi daha buraya böyle çok güzel hava da serin oh 🤣

Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kimseye anlatmak istemediklerimi bana biri anlatıyor ve kaosun tam da yaşandığı anda bu durumu bugün rüyamda göreceğime de eminim.

1
    8 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Kimseye anlatmak istemeyecek kadar yalnız hissetmek.. Bu hissi biliyorum biraz anlattığın anda seni anlamayacak ve hatta yargılar sözler edeceklerini bilirsin... Güçlü ama karanlık bir kuyudur o çeker insanı

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      1 yıl

Empatiye asla inanmazsın anlatmak istemezsin çünkü o kadar seni anlamayacaklarını hissediyorsun ki bedenin orada ama söylediklerini duymuyorsun ve çözümü sadece kendi yalnızlığında ararsın.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Ruhunu hissedilmesi gerekir zaten yani anlatmak gerekmeden seni hisseden ve içten bir "neyin var" sorusu bazen diğer bütün süslü cümlelere bedeldir...

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      1 yıl

Bence gözler ve ses tonundan her şeyi anlayabilmek...

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

O işin en kolay boyutu ben biraz zor seviyorum sanırım...

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      1 yıl

Herkes anlayamaz içinde fırtınalar kopup normal hayata devam eden insanlar var aksi adam. sessizce yaşayan kadınlar var kendinden başka hiçkimseye zararı olmayan hüzünlerini gülümsemelerinin arkasında saklayan ve masallara inanmayan kadınlar yorgunluklarını gözlerinde taşıyan konuşmaktan bıkmış içine kapanmış hayata tecrübeleriyle sorgulayan susan ve anlaşılmayan kadınlar😊

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

İçinde fırtınalar koparken hayata devam etmeleri onları güçlü yapar, gülümseyerek kahkahalar arkasına sığınan çok hayat hikayesi biliyorum ama benim demek istediğim bu değil Gözlerine bakarak seni anlayan bulunur ama hiç bir şey demeden ruhunun hissedilmesi çok özel bir durum... Marifetli kadın 🙂

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      1 yıl

Marifetli deme hele höşş höşş😃

Yorumla
  • ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ
    ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bedeni ruhu ele geçirilmiş kafasındaki seslerle zincirlenmis kimsenin göremeyeceği karanlıkta boğulan kadın

1
    4 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Kafasındaki seslerle zincirlenmek tabirini sevdim

Yorumla
    • ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ
      ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ
      1 yıl

Teşekkürler gördüklerimden hissettiklerime yazdım

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Çok güzel ifade etmişsin, genel olarak görsele bakınca aynı olmasa bile yakın yorum yapardım...

Yorumla
    • ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ
      ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ
      1 yıl

Okadar öyle yapmadım Teşekkür ederim

Yorumla
  • Imponderabilia s
    Imponderabilia Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.

Sıcak, aynı zamanda karanlık ama korku yok daha çok merak var sanki. Cesaret de var ama bilemedim neden?

1
    2 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Bir konuda kararsız mı kaldın sen sanki öyle diyor bilinç altın

Yorumla
    • Imponderabilia s
      Imponderabilia
      1 yıl

Çok konuda kararsız kaldığım oluyor ama pek etkilemiyor beni, su akıp yolunu buluyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Herkese karşı kör olup birbirne tutsak olmus 2 kişi gördüm

1
    2 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Güzel bir bakış, değişik yorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle hak edene

Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Kadına söylediklerimi yap buradan kurtulacaksın diyor. Ruhani bi güç

1
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Hiç bir şey hissetmedim, sanatsal bir yanı yok benim için.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Sana bi orta açtım. İstersen tek hamlenle beni öldürebilirsin. Şimdi ipimi çekmek senin elinde. Ondan sonra beni öldü bilebilirsin.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Şimdi oldu işte

Yorumla
  • Babelissk
    Babelissk Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı.

Ben ve yakın arkdlım dedikodu yapıyoruz.

1
    2 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

İkram vermemek için de ağız eller bağlı anladım :))

Yorumla
    • Babelissk
      Babelissk
      1 yıl

Cimri karı 😂

Yorumla
  • Hgbcgehg
    Hgbcgehg Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 37%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Dün geceki beni görüyorum…

1
    6 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Elin kolun bağlı mı kaldın dün gece

Yorumla
    • Hgbcgehg
      Hgbcgehg
      1 yıl

Şeytan fazla fısıldadı kulağıma…

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Onun genel olarak işi bu sesi kısık ve etkili

Yorumla
    • Hgbcgehg
      Hgbcgehg
      1 yıl

Seviyo beni yapacak bir şey yok… 😬

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Şeytanın sevdiği olma sen yine de dikkat et

Yorumla
    • Hgbcgehg
      Hgbcgehg
      1 yıl

Bana bişe olmaz boşver…

Yorumla
  • şairruhlu_man
    şairruhlu_man Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

kanka bir şey hissedemedim shsjs

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Narsist bir adamla sevgili olan çıtırın hazin sonu sjwjs

1
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kocasının kredi kartını alan kadın🤣

1
    0 Yorumla
  • Lililinda
    Lililinda Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Aşka tutsak bir beden

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Şehvet, korku, kötülük

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Köle seviyorsunuz

1
    1 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Kul köle olsun tabi 😀

Yorumla
  • SerkanÇelik28
    SerkanÇelik28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Kötü bir şey

1
    2 Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Çok mu kötü

Yorumla
    • SerkanÇelik28
      SerkanÇelik28
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Acı...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Uşak nerde 😅

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Görsele bakınca ne hissediyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Görsele baktığın da ne hissediyorsun? 18 cevap verildi
Görsele bakınca ne görüp hissediyorsun? 60 cevap verildi
Aya bakınca ne hissediyorsun? 22 cevap verildi
Aynaya bakınca ne hissediyorsunuz? 20 cevap verildi
Aynaya bakarken ne hissediyorsunuz? 21 cevap verildi
Onu görunce ne hissediyorsun? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨