Bilinç altınız ne alemde bakın bakalım foto ne diyor bu sefer hepsi bahçıvana ;))

Bilinç altınız ne alemde bakın bakalım foto ne diyor bu sefer hepsi bahçıvana ;))
Aklıma ilk gelen icimizdeki ses. Hani şu yap, yapmalisin, ne olur ki, herkes yapıyor ya da yapma, etme, hadi, neden duruyorsun, sen haklisin... Silsileri ile devam eden ses.. siz ister buna nefis, ister şeytan, ister vesvese, ister takıntı diyebilirsiniz ya da nasıl addederseniz edin, içten içe içinizi kemiren o sesin sahibi bizim ruhumuzun, kalbimizin aynadan yansıyan görüntümuzun karanlık tarafı.
O sese ne kadar kulak verirsek kendimizden o kadar uzaklaşarak, sesi daha yakından ve kuvvetli duyacagiz ve zircirlerle bağlı olduğumuzun bile farkında olmayacağız. Çünkü cok yakınız o karanlık tarafa.
O sesten uzaklaştıkça sesi daha az duyacak, kendimize yaklaşacak ve aslinda zincirlerin varlığından haberdar olacağız, kimbilir.
Güzel bir yaklaşım ama bazen iç sesin güzel şeyler söylediğini de duyarız her zaman bizi bizden uzaklaştırma görevi yoktur hatta bazen daha iyi olmaya teşfik edebiliyor... Ama foto karanlık ve soğuk olduğu için iyi bir şeye teşfik etmeyeceği aşikar.
Dediğiniz gibi görsel bana hep olumsuzluğu ve kötüyü cagristirdi.
Işık ve karanlığın mücadelesini ve mücadelesini harmanlayan kurgusal bir roman.
Zorluklara göğüs geren ve dünyayı karanlığa karşı kurtaracak bir kahraman, bir krallığın prensesine göz koyan ve onu zorla ele geçirmek isteyen gölgelerin adamının dayattığı ve zorladığı bir aşk.
İlk başlarda tek taraflı başlayan ama birçok zorluk ve acıdan sonra karanlık ve kötü bir adam olan, sevgiyi ve şefkati öğrenen ve sonunda tüm benliğiyle hayata geri dönen, lanetlenmiş bir krallığın prensi olan bir adamın hikayesi. İkisi çok zıt bir figür oluştururlar ancak aralarında bir muamma vardır ki o da Gölge Adam'ın lanetli ve fısıldayan bir yaratığa dönüşmesidir; lanetin etkisi altındaydı ve karanlığın hizmetkarı olmuştu; ancak ateş çemberinin tutulma aynasındaki yansımasının alacakaranlığında cesur ve dirençli kadının temasıyla, prenses zincirlerinden kurtulduğunda, gölgeye karşı savaşı kazandığında ve bir öpücük şekillenerek gölgeyi, bu yanlış anlaşılan canavara dönüşmeden önceki prensine geri dönüştürdüğünde büyü bozulur.😂
Bu yorumu beğendi foryou..
Bir romana çevirecek olursak adı da sanırım
Gölgelerin öpücüğü olurdu..
Zamanın unuttuğu, güneşin ise sadece yansımasıyla selam verdiği topraklarda, bir lanet uykuda bekliyordu...
Işığın hükmettiği krallığın prensesi hilara..
Kaderin ince iplikleriyle örülmüş bir savaşa doğduğunu henüz bilmiyordu fakat karanlığın öte yüzünde, bir zamanlar onurlu bir krallığın veliahtı olan foryou, şimdi gölgelerin arasında bir yaratık gibi dolaşıyor, her adımda kendi benliğini kaybediyordu... diye giriş harika olabilir sanki
Peki o zaman bu hikayeyi yazmaya başlayalım 😁, resme bakınca aklıma gelenler şunlar oldu: bir aşk ve lanetli bir krallık, asil ve güçlü bir prens olan zavallı talihsiz bir adamı kurtaran kahraman bir prenses, gölgelerin yaratığı haline gelen ve onun sırtında yük taşıyan bir yaratık. Tek çaresi güzel prensesi yakalamak ve onu büyülenmiş, buzlu krallığında yanında tutmaktı.
Onu zincire vurmak semboliktir çünkü prensesin hapsedilmesinin şiddetine rağmen, lanetli prensin yardımını ve sevgisini ondan istemesi için bir çığlıktır; çünkü prenses esirken ona aşık olmuştur ama prenses kaçırılıp kendisine getirilmeden ve bu ateş çemberinde kaçamayacağı bir şekilde zincire vurulmadan önce, krallığındaki kahin aracılığıyla onu gördüğünde onu ilk görüşte sevmiştir. Gözlerini kapatmasının sebebi, kızın ona bakamaması içindir; çünkü kızın o kadar güzel ve derin bakışları vardır ki, lanetli prens kızın yüzüne bakamaz; Eğer ona dikkatle baksaydı acı gözyaşları dökerdi ve bu ona bir prens olarak geçmişini, o zamanın güzel imajını ve içinde taşıdığı saflığı hatırlatırdı.
Uyarıyorum, henüz hikayeyi anlatmıyorum, bunlar düzenli ve mantıksal bir şekilde yazılması gereken birkaç ayrıntıdır, ancak daha sonra önce girişle başlamalı ve ardından hemen gözlemlenen görüntünün hikayesine gelmelisiniz. Daha sonra prensesin kim olduğuna ve prensin kim olduğuna geri dönüş yapın ve çocukluklarından yetişkinliklerine kadar hayatlarını paralel olarak görün ve her birinin dramadan önceki krallıklarını ve kişiliklerini karşılaştırın.
Bu romanda krallığa neden bir lanet yağdırıldığını ve prensin neden bu karanlık canavara dönüşmek zorunda kaldığını açıklamak derinlik gerektirir çünkü adaletsizlikten, zorluktan, aynı zamanda imkânsız ama mümkün olan aşktan, aşk ve kurtarıcı öpücükle kurtuluştan, dönüşümden ve yeniden kazanılan hafızadan, karanlık üzerindeki ışığın zaferinden ve başlangıçta karşılıklı değil tek taraflı olan zor, dramatik ve trajik bir bağlamda kurtarıcı aşktan bahseder. Bu sevgi sayesinde iki krallık birleşecek ve bolluk ve yitik mutluluk gelecek, ama her şeyden önce yitik kimlik yeniden canlandırılacak ve yeniden kurulacak.
Foryou'nun güzel ruhlu, iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim bu iyi düşüncelerin için
🙏Rica ederim.
Her zaman iyi düşüncelere sahip olun :) ve her şeyde olumluyu görün ve kendinize şunu söyleyin: Yaşam var olduğu ve dayanıklılık mevcut olduğu sürece, içimizde her şey mümkündür.
Yorumunuzu okudum ve bu sizin sorunuz olduğu için fikrinizi belirtmeniz en meşru hakkınızdır. Bu nedenle yazdıklarım hakkındaki eleştirilerinizi not alıyorum ancak biraz uzun bir taslak hazırladım ve bazı fikirler hakkında küçük bir taslak hazırladım. Resim, ilk yorumumda yazdığım jete ilham kaynağı olmuştu. Aksi takdirde neler olabileceğine daha yakından bakacağım.👍
Kesinlikle katılıyorum, olumlu bakmak gerek.. eyvallah 👍
Cevap
3Cevap
Bir erkeğe tutsak bir kadın görüyorum
Kulağına fısıldayan şeytani varlığı erkeğe benzetmek hımm öyle olsun bakalım
Çılgın melankolikMelaike'nin ruh sızıntısının vücut bulmuş hali kulağına güneş kramini aldın mı diye fısıldadı.
Büyük ihtimalle burada fısıldayan sen oluyorsun😀
Şu yarı cıblak olan da benim, fısıldayan da benim. Görseldeki tek bi kişinin duygusundan ibaret aslan parçası
Ben bunu gotik bir aşk hikayesi olarak yorumladım.
KS üzerinde tanışan iki kişinin buluşma sahnesi
Adamın profilinde yazıyordu zaten karanlık tarafa geçmek istersen beni bul...
Gizem ve karanlığın büyüsüne kapılmış olan kadın sadece kahve içeceğiz bahanesine inanıp buluşmaya gitmişti..
Güneş bile tutulmuştu o gün Evren bu ikiliyi karanlığın kucağına atmıştı sanki..
Kızın gözlerine de bağlı diyeceksin o da yorumlarda görmeden de sevebilirim şarkısını mırıldanıp duruyordu 😀
Çevredeki atış ise aralarında yanlışlıkla tutuşmuş kor alevlerin habercisiydi
Çıplaklık ise gerçekliğin vücut bulmuş haliydi
İnanıp mı orada bi durduralım okumayı. Hikayede inanmak diye bi şey yok. İstemek var. Bahaneye inanan böyle görünmez yavrum anam. İnanmak değildi o, bile isteye kanmaktı. Şimdi o zihnin diyo ki inandı işte ama bu kendine inanmaktı bahaneye değil. 🤣 Şimdi okumaya devam ed. Evet, evet doğru. Heee Güneş demek. Güneş bu ota boka tutuluyosa siyasetin böyle olması kaçınılmaz olur zaten 🤣🤣🤣 ateş zaten hep böyle tasvir edilir ondan kaçamazsın. Yanlışlıkla olan kısmına yine de inanmadım ya da kanmadım you. 🤣 Çıplaklık anadan doğma zaten onu biliyoz. Yani o kadar saf aslında onu anlatıyo 🤣 yaşamın içindeki yaşamlar saflık, masumiyet ve ölüm. Saf doğar, yitiririz. Masumiyet devam eder, alevle yitiririz. Ölürüz. Fısıldarken tutulmalara 🤣
Yani tabii ki oradaki inanmak aslında kahve bahanesi olacakları öngören bir kadının inanmış gibi yapması gerekiyor😀
Çıplaklık ve gerçeklik dışında fısıldayan bizim nefsimiz oluyor zaten insanın karşı koyamadığım ya da senin bakış açın da karşı koymak istemeyip de inanmış gibi yaptığı o güçlü nefs fısıltıları... 😀
Napcaz yani şimdi kavurmalı pilav yiyemiycek miyiz oruç mu tutuyoz 🤣
Kavurmalı pilava değil de sabah kahvaltıda kavurmalı yumurta çok severim bu sefer bunu yiyebiliriz.. Allah kabul etsin sabah açarız orucu;))
Kavurmayı nerden alcaz ben et sütten aldım sırada bekledim dedelerle bi daha töbe beklemem 🤣
Dedelere sahip çıkan koca yürekli kadın seni tamam ben alırım:)))
Nerden alcan ona göre gidip bekliyim 🤣
Dedelerin arasından sıyrılıp konum atacağım sana süperman gibi karşıla beni ;)) kavurmayı aldığımda abart unutma
Uçmayı öğrenemedim henüz dur acele etme
Orada süper olan bendim, dedeler arasından kavurmayı kaptım diye sen uçma zaten ayağını yerden kesmeye niyetli değilim şu an
Bi de sonuna şu an diye eklemiş 🤣 uçurtma mevsimi ne çabuk geldi bu kadar kolay uçmak veya uçurmak istemiyom 🤣🤣🤣
Tam mevsimi ilkbaharda uçuşlar serin, sözler derin olur uçurtmanın terazisini doğru ayarlamazsan ama yere çakılır dikkat etmek gerekir
Aha duygusal duygusal cümleler de geldiğine göre güneş tutulması yaşayacak gibiyiz 🤣🤣🤣
Güneş kremi al sen bir şeyin tutulduğu yok arife bugün ama yarın bayram değil 😀
Belim tutuldu benim nasıl yok tutulma. bana her gün bayram diye demişlerdi doğarken
Bende de sopa var saklarım sanma 😀
Dedelerden ala ala bel tutulmasını mı aldın aferin sana
Ben de diyom benim sopamı kim çaldı. Arabadan da inemiyoz artık camdan çıkarıp gösteriyodum ben onu. Ver geri
Camdan çıkarıp gösterecek kadar da değil bu mert bu arada haydar ismini sevmedim adı Mert artık mertçe vuruşun :))
Mert bana dert olur. Olmaz ver bana ruhimi
Ruhospu geldi aklıma ruhi diyince 😀 vereyim al bütük büyüyü bozdun zaten güzelim yorumu ruhlar alemine getirdik :))
Dua et beşinci boyut çektirmedim 🤣
Gerçekten minnettarız sana duacıyız :))
Dünyada cenneti yaşatmak adlı cümleyi okudum biraz önce 😂
Nerde okudun burada bunu okumuş olamazsın daha çok şeytan ve cehenneme yatkın gibi ;))
Okumayı da bilmiyom ben uyduruyom arada böyle Ankara neden boş biliyo musun herkes nerde 🤣
Ben yokum diye boşaldı Ankara insanlar hayata küstü gri renge boyandı mı diyim ne diyim şimdi :))
He o zaman gelme bi daha buraya böyle çok güzel hava da serin oh 🤣
Kimseye anlatmak istemediklerimi bana biri anlatıyor ve kaosun tam da yaşandığı anda bu durumu bugün rüyamda göreceğime de eminim.
Kimseye anlatmak istemeyecek kadar yalnız hissetmek.. Bu hissi biliyorum biraz anlattığın anda seni anlamayacak ve hatta yargılar sözler edeceklerini bilirsin... Güçlü ama karanlık bir kuyudur o çeker insanı
Empatiye asla inanmazsın anlatmak istemezsin çünkü o kadar seni anlamayacaklarını hissediyorsun ki bedenin orada ama söylediklerini duymuyorsun ve çözümü sadece kendi yalnızlığında ararsın.
Ruhunu hissedilmesi gerekir zaten yani anlatmak gerekmeden seni hisseden ve içten bir "neyin var" sorusu bazen diğer bütün süslü cümlelere bedeldir...
Bence gözler ve ses tonundan her şeyi anlayabilmek...
O işin en kolay boyutu ben biraz zor seviyorum sanırım...
Herkes anlayamaz içinde fırtınalar kopup normal hayata devam eden insanlar var aksi adam. sessizce yaşayan kadınlar var kendinden başka hiçkimseye zararı olmayan hüzünlerini gülümsemelerinin arkasında saklayan ve masallara inanmayan kadınlar yorgunluklarını gözlerinde taşıyan konuşmaktan bıkmış içine kapanmış hayata tecrübeleriyle sorgulayan susan ve anlaşılmayan kadınlar😊
İçinde fırtınalar koparken hayata devam etmeleri onları güçlü yapar, gülümseyerek kahkahalar arkasına sığınan çok hayat hikayesi biliyorum ama benim demek istediğim bu değil Gözlerine bakarak seni anlayan bulunur ama hiç bir şey demeden ruhunun hissedilmesi çok özel bir durum... Marifetli kadın 🙂
Marifetli deme hele höşş höşş😃
Bedeni ruhu ele geçirilmiş kafasındaki seslerle zincirlenmis kimsenin göremeyeceği karanlıkta boğulan kadın
Kafasındaki seslerle zincirlenmek tabirini sevdim
Teşekkürler gördüklerimden hissettiklerime yazdım
Çok güzel ifade etmişsin, genel olarak görsele bakınca aynı olmasa bile yakın yorum yapardım...
Okadar öyle yapmadım Teşekkür ederim
Sıcak, aynı zamanda karanlık ama korku yok daha çok merak var sanki. Cesaret de var ama bilemedim neden?
Bir konuda kararsız mı kaldın sen sanki öyle diyor bilinç altın
Çok konuda kararsız kaldığım oluyor ama pek etkilemiyor beni, su akıp yolunu buluyor
Herkese karşı kör olup birbirne tutsak olmus 2 kişi gördüm
Güzel bir bakış, değişik yorum
Öyle hak edene
Kadına söylediklerimi yap buradan kurtulacaksın diyor. Ruhani bi güç
Hiç bir şey hissetmedim, sanatsal bir yanı yok benim için.
Sana bi orta açtım. İstersen tek hamlenle beni öldürebilirsin. Şimdi ipimi çekmek senin elinde. Ondan sonra beni öldü bilebilirsin.
Şimdi oldu işte
Ben ve yakın arkdlım dedikodu yapıyoruz.
İkram vermemek için de ağız eller bağlı anladım :))
Dün geceki beni görüyorum…
Elin kolun bağlı mı kaldın dün gece
Onun genel olarak işi bu sesi kısık ve etkili
Şeytanın sevdiği olma sen yine de dikkat et
kanka bir şey hissedemedim shsjs
Narsist bir adamla sevgili olan çıtırın hazin sonu sjwjs
Kocasının kredi kartını alan kadın🤣
Aşka tutsak bir beden
Şehvet, korku, kötülük
Köle seviyorsunuz
Kul köle olsun tabi 😀
Kötü bir şey