Selam arkadaşlar bugün ki konumuz içimizdeki koca dünya ve hislerimiz. Her insan farklıdır ve özeldir, herkesin farklı bir bakış açısı vardır. Peki senin bakış açın nasıl?
Kulağıma istemsizce yayılan hoş bir kuş vızıltısı, çevremi sarhoş eden huzur verici bir melodi gibi gelmektedir. Doğanın yeşil tonları, etrafıma taze bir nefes ve huzur verici bir ferahlık getirmekte, gördüğümüz sahada uzanma hissiyatını uyandırmaktadır.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Huzur huzur huzur. Nedense bu görsele bakınca gözümde içimde ve kalbimde aile tablosu canlandı ben ve çocuğum çocuğumla bu bahçede o saatlerde doyasıya oynadığımı ve salıncağa oturup onu kucağıma alıp sallandığımızı sallanırken ona huzur veren şarkılar söylemeyi hayal ettim. BEKARIM inşallah bir gün Allah bana huzurlu ailemin olmasını nasip edecek biliyorum♥️
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Sessizlik sadelik huzur. Offff. Manzaraya bir sandalye yanında bir masa. Ne güzel şiir yazılır orada , belki bir öykü. Belki dümdüz bir yazı dizisi. Kim bilir tual üzerinde belki bir resim bile olabilir. Ne olursa olsun güzel olacağı kesin.
Fotoğraf için değil hayat için söylüyorum; "Köprüden önce ki son çıkış".
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dünyadan soyutlanmış, hedefler gerçekleşmiş ve işte o diyebileceğim hayatımın aşkıyla zamandan, mekandan soyutlanıp kendi dünyamızda yaşıyormuşuz gibi, içindeki çocuğu sanki uanımsa yaşıyormuş ve onun sallamak için sürpriz yapmılım gibi hissettim... Fotoğrafa bakıp hayallere dalınca bile mutlu oluyor insan...