Özellikle erkeklerin düşüncesini merak ediyorum. sevgilimin bu davranışları normal mi?

sevgilim mağazada müdür ve altında 30 çalışan var (25 kadın 5 erkek). alkollüyken dedim ki ''mağazaya ziyaret geldiğimde beni öper misin?'' tatlı tatlı şakasına söyledim ve dedi ki ''mağazada s... cek insan çok''.

sonra bunu şakasına söylediğini dalga geçtiğini söyledi. Instagram'a tatile ailesi ile gittiğinde bir sürü fotoğraf attı ama sadece tanıdığı arkadaşları var. 2 yıl sonra ilk kez WhatsApp hikayesine tüm tatil fotoğraflarını attı. iş yerindeki kadınlar görsün diye mi atıyorsun dediğimde kafamda kurduğumu öylesine attığını söyledi. kimse için atmamış.

bugün mağazada sabah açılıştan önce ünlü bir rapçinin şarkısını açmış. şarkıda tangandaki ip olsam, kasıklarında ter olsam, dudaklarını öpsem, kalçan, küvette s... sözleri geçiyor.

neden açtın mağazada? kadın çalışanlarla bunu dinlemen doğru mu dedim kadınlar gelmedi daha dedi (sabah açılışına 10 dk var ve son ses dinliyorlar). henüz gelmese dahi açılışa 10 dk var her an gelebilirler sence bu doğru mu dedim bana yine şizofren muamelesi yaptı.

sizce abartıyor muyum? bana her şeyi kafamda kurup çok abarttığımı söylüyor.

Özellikle erkeklerin düşüncesini merak ediyorum. sevgilimin bu davranışları normal mi?