6 ay ilişkimiz vardı uzak mesafeydı Son iki gündür bi haller vardı zaten sonunda ağzında ki baklayı çıkardı ayrıldık paranı göndereyim iban at dedim hemen ibanını attı

6 ay ilişkimiz vardı uzak mesafeydı Son iki gündür bi haller vardı zaten sonunda ağzında ki baklayı çıkardı ayrıldık paranı göndereyim iban at dedim hemen ibanını attı

Borcumu ne göndereceğim demişsin. Ve sanırım göndermemeyi düşünüyorsun. Yapacağın en büyük yanlış olur. Bence otur biraz sevgilinin annesinin seni neden istemediğini sorgula. Aldığı borcun üstüne yatan birilerini kimse istemez.
Beni terketti benim hislerimle aly etti yarı yolda kaldım ben enayi miyim
Terkedebilir. Bir insan istemediği bir kişiyle olmak durumunda değil. Sen onun parasını vermek durumundasın. Yoksa ona iyi ki terketmişim gereksizin tekiymiş zaten dedirtirsin. Sen asaletini ve kaliteni bozma.
Vayyy beee Annesi istemiyormuş paşaya bak sen istemesin dünyanın sonu değil önüne bak
Karaktersizmiş iyi olmuş bir yandan.
Boş ver iyi olmuş evlendiğinde bunu öğrenseydin daha ağır olurdu durmadan evliliğinize evin içinde dışarıdan müdahale olacaktı şimdiden annesinin lafıyla hareket ediyorsa o evliliği sana kan kusturur du 😔
Cevap
9Cevap
Annesi mi evleniyor seninle 🙄. Nasıl saçmalık bu. Seviyor olsaydı hiçbir şey engel olmazdı zaten. Kurtulmuşsun boş ver 💖
Ne kadar saçma sapan bir ilişki olmuş o öyle shdjd. boş ver ayrılıp kurtulduğuna bak
Gerçekten seven bir adam ne yapar ne eder annesini ikna ederdi ya da dinlemezdi bahane etmiş gibi geldi bana.
Hahahaha senin gibi hatunu bizde bulsak ya :) Kan emici geliyor hep şansımıza
Borç almıştım
O paraya mı kalmış seni kullandıgı günlere saysın
Sonra durdum düşündüm ne göndericem şe-refsize
Geri vericende şeref mi satın alıcak sanki bırak olmadan dolaşsın
bu bi gerekçe değil annesini bahane etmiş onun ayrılası gelmiş sıkma canını
evlenseniz güzel olurdu ya. sürekli gelin kaynana atışması. evde ses olurdu :D
Seninle Annesi yapacaktı zahir
S*lak mısın Cemile başkasını bulmuş boş ver tükettiği zamana say o parayı
Bendede 2 gun once ayrildim olmayinca olmuyor canini skma yeni asklar yelken ac sonucta bir sey yasadigin yok uzakmis.
Olmaması daha hayırlı belki
Annesine düşkün demekki
Bahane üretmiş..
Ne parası?
Borç almıştım o
Niye istemiyormuş annesi? Bir ayıbın kusurun mu olmuş?
BEn orduda o kayseri de yaşıyor belki uzak mesafe diye bilmiyorum
Amaaa kayseriliden para alacağına canını al bacım. Aklı uçmuştur parasını vermezsin diye, ondan bahane etmiştir.
Ne parası
yüreksiz biriymiş
Aynen katılıyorum
Birini bulmuştur çok takılma
Saçma sevmiyordur
Aşırı saçma
Gerekçeler önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?