Kız arkadaşımın annesi beni istemediği için ayrıldı?

1 yılı aşkın süredir birlikte olduğum bir kız vardı, onu gerçekten çok seviyordum ilişkimiz bitmeden 2 ay önce annesinin sorması üzerine ilişkimizi ve beni anlatmış, annesi başta olumlu yaklaşıp birbirinizi üzmeyecekseniz devam edin tarzında söylemlerde bulunmuş ama ardından ayrılmasını söylemiş mezuna kaldığı için bu sene içerisinde sevgili yapmasını istemiyormuş. İyi kötü annesinin zorla dayatmalarına rağmen 2 ay boyunca devam ettik ama son 2-3 hafta boyunca annesi fazla baskılamış ayrılması için telefonunu vs. almış bunlar yaşanırken sevgilimin telefonundan sosyal medyadan beni takipten çıkartmış. Aramızda 2 yaş var ondan büyüğüm ve dün gece ulaştım bir şekilde konuşmak için 1 aydır ayrıydık ona sınava çalıştığın süreç boyunca yazmam etmem sınav gününden sonra annenle konuşurum her şeyi tatlıya bağlayabiliriz en azından deneriz demiştim ama o tekrardan bizden olmaz annem seni istemiyor diyerek uzatmadı ve engelledi. Uzak mesafe ilişkisiydi ama o kadarda uzak değildik aramızda 150 kilometre vardı günde saatlerce mesajlaşırdık yani gün içinde sürekli konuştuğumuz için derslerine pek vakit ayıramıyordu kursa vs. gidiyordu kalan zamanlarda hep konuşurduk. Ama ben hala onu seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama annesinin yüzünden geleceğimizin olmadığını annesinin beni istemediğini söylüyor. Annesiyle konuşmak istiyorum tekrardan sınav sonuna kadar bekleyeceğimi kızını gerçekten çok sevdiğimi değer verdiğimi söyleyerek ikna etmeye çalışmayı düşünüyorum. Sizce yazmalı mıyım yoksa pes edip bırakmalı mıyım? Yazarsam nasıl yaklaşmalıyım yardımcı olursanız sevinirim abilerim ablalarım...

Kız arkadaşımın annesi beni istemediği için ayrıldı?