Sevgilim ayrılmıyor ailesini karşısına aldı benim için seni anneannem yüzünden kaybetmek istemiyorum dedi beni korur mu ailesine karşi
Ayrılmalı miyim
Devam mı etmeliyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Bacım sen bence devam et çünkü her erkeğin yapabileceği şey değil bu bence
Devam bence et
DM gelsene knk konusalim
Bence sen zaman ver canım ya çabalıyorsa çocuğa şans ver ve korur
Net olur knk ailesini karşına alan erkekten
Bunları yapabiliyorsa devam etmende sakınca yok
Beni engelleme amacın ne?
Mantıksız duruyor ayrılmayın
Ama ilerde ya bana problem olursa
Bence devam et ayrılma
Ama nasılsın herseyime karışacak mı bu böyle
Nasıl
eger sevgilin anneannesine rest çektiyse seni korur anneannede karışamaz bence
Ya cekti çok hemde
Ama bende şöyle birsey var unutamıyorum ne zaman konusmaya başlasam aklıma geliyor ve ayrılmak istiyorum
şu an zaten anneannesiyle konuşmuyor ama bu olay olana kadar anneciydi ana kuzusu ayni şekilde annede oğluna düşkün ve güvenmiyorum artık ya
knk soyle söyleyeyim
1. cisi sevgilin ayar çektiyse onunla devam etmen bir sakınca yok
2. cisi bence ayrılman doğru değil zaten sevgilin belli seninle sunu yapabilirsin biraz zamana bırak zamanla unutursun anneannenin dedikleri
3. cüsü knk sen geçmişe değil şuana bak madem konusmuyorsa anneanneside anlamıştır neden böyle olduğunu şuna bak sen bu olayda yanımda mi değil mi ona bak sen eğer yanındaysa problem yok
Kanka yanımda da ilerde ya cayarsa herkes birsey diyor aklımı karıştırıyor bilmiyorum ya ya ilerde annesinin tarafına geçerse napicam ya birdaha kadin bize karışırsa
Knk diğerlerini bilemem de dediklerim bence mantıklı yani burada ayrıl diyemem neticede anneannesi yüzünden bitmiş bence kabullenebilir durum değil
2cisi sen geleceğini düşünme şu an düşünürsen kafayı yersin sen şuanı düşünüp geleceğe bak eğer suandada yanindaysa gelecektede olur
Peki aşko
Okeyy asko
Ne kadar birliktesin knk
1,5 yılı geçti kanka uzak mesafeyim
Güzel kanka
Bu olay olmadan önce nasıldın biraz bahsedebilir misin
Kanka çok iyiydik ya ama 4 aydır sürünüyoruz pazartesi buluştuk mesela ama ben affedemiyorum o kadini
Biz bu olaydan sonra 3 kere buluştuk 4 ayda 3 kere bak ama toparlayamıyoruz
Kanka çok üzüldüm ya
Ne hale getirdi sizi
Normalde toparlanmanız lazımdı 4 ayda 3 kere buluşmak toparlanmak için yeterliydi
Güzelmiş knk bundan önce iyi olmanız
Ama bitecek ya kanka
Kanka sana naçizanem bence bitirme neden biliyor musun
Niye balim
Ben dayanamam bu laflara ama balim zaten canımı yeterince yaktı
Çünkü hani 1,5 senedir birliktesiniz güzel geçti diyorsun cok guzel geçti birde bu anneanne yüzünden bitmesi apayrı zaten sevgilin anneannesine ayar çekip seni seçmiş ve belliki 4 ay senin yanında
Seni çok iyi anladım aşkım onun laflarına katlanmak istemiyorsun canın çok yandı senin evet
Ve bunu bir yakın arkadaşım aynısını yaşadı ayrıldı ama şu an çok pişman
Gerçekten mi
O ne yaşadı
O da anneannesi yüzünden ayrıldı çocuğu çok seviyordu aşırı derecede
İste anneannesi iliskisine karıştığı icin
Ayrıldı sonra ama arkadaşımı görsen çok pişman aşırı
Arkadaşının adı ne
Sude
O kızla beni gorusturme şansın var mı
Kanka sosyal medya kullanmıyor
Ama geçen buluşmuştuk kanka dedi yaptığıma çok pişmanım içim çok kötü yanıyor dedi
Bilmiyorum balim
Peki hala seviyor musun
Cokk ayrildim az önce
Geleceğimi mahvetmek istemiyorum
Bana dm atabilir misin knk
Takip ettiği üyelerden mesaj kabul edebilir diyo
Takip ettim knk tekrar atarmısın
Bence bir devam etmende sakınca görmüyorum.
Bence bunu yapabiliyorsa korur asko
Bence korur asko ya
Knk bence sen bir şans daha ver
Koruması lazim
Korumalı
Korumalı
Korur mu peki
Ilişkinizi bilmiyorum detay vermen lazım
Devam et knk
Bence korur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen sevgilinin sana olan sevgisi ve duruşuyla alakalı bir durum 😌 Eğer ailesini karşısına almak gibi büyük bir adımı atıyorsa ve bunu seninle olan bağını korumak için yapıyorsa, seni gerçekten korumaya çalışıyor demektir. Ama tabii ki her ilişkideki gibi iletişim çok önemli. Onunla bu konuda açık açık konuş ve hislerini paylaş.
Ben oyumu "Devam mı etmeliyim?" şıkkından yana kullanıyorum! Eğer sevgilin de bu konuda samimiyse ve size gerçekten kıymet veriyorsa, yolunuza güzel devam edebilirsiniz ❤️ Ama tabii yine de içindeki hislere ve aranızdaki güvene de kulak ver, bunlar en önemli şeyler.