kendimden daha uzun kadınlardan hoşlanıyorum. erkekler her konuda kolaya kaçıyor diyebilirim. burdan 155 kızların kolay olduğu çıkarımı yapılmasın da. linçlenesim yok hiç gece gece dlsldksnd
bakın kızıcaksınız belki ama çünkü erkekler bir kadının kendinden güçlü olmasını geçtim kendisiyle eşit konumda olmayı bile istemezler hem güç olarak maneviyat olarak hemde görünüş olarak teşekkürler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kafayı göğüse bastırmak çok keyifli oluyor çünkü böyle sımsıkı 😊 yüzü mincirmak falan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Ben aşık olduğum kadını severim boyuna bakmam
minyon kadınlar daha tatlı oluyorlar ve vücutları daha orantılı oluyor tabi zayıf bir vücuttalarsa
çünkü hem minyon hem de kilolu olursa kötü olur
kendimden daha uzun kadınlardan hoşlanıyorum. erkekler her konuda kolaya kaçıyor diyebilirim. burdan 155 kızların kolay olduğu çıkarımı yapılmasın da. linçlenesim yok hiç gece gece dlsldksnd
Ben kendimden uzun, biraz büyük olanı seviyorum. Daha bir güçlü, güvenilir, güzel buluyorum. Bu da bana iyi hissettiriyor. 🤷♂️
Kadının minyon olması daha hoş kulağımıza Kadınsı yani daha çok bence Ha şöyle bir şey var uzun boylu olup çekici kızlarda var
Minyon sevmek demeyelim de, elimizde olan bu diyelim :)
Dünya genelinde kadınların boy ortalaması 1.61
Bilmem..
Ben açıkçası minyon değil "kültürlü" kadın seviyorum. Tip daha sonra geliyor bende
Çünkü erkekler daha iridir. Herkes zıttını arıyor sanki. Ben de iri kadın sevmem, minyon severim.
Sanırsın piyasa 180 karı kaynıyor. Mecburiyetten seviliyor minyonlar, 3 kişiden 4'ü minyon, ne olsun istiyordun
Çünkü yolda yürürken kolunu omuzuna atabiliryorsun.
Yatakta ele avuca geliyor.. Daha kadınsı hatları mevcut.
N'apayım benim kadar omuzu geniş kadını.. Erkeksi.
Ortalama Türk kadını minyon kısa olduğu için Türk erkekleri de bunlarla yetiniyor.
Seks yaparken daha çok pozisyona girdiğini zannediyorlar
Elmanın iyisi kasada hakan işleyenin sözü geldi direk aklıma 😂😂
Ülkedeki kadınların çoğu kısa o yüzden bence :D
Hiç alakası yok ama KATANA gibi de olmasın açıkçası :)
Bizim toplumdaboy kısalığı var oysaki taş gibi uzun boylu hanımlara çok guzel
Hanımım minyon olduğu için minyon seviyorum uzun olsaydı uzun severdim güzellik algım hanımım 😅😅
Oda bilmez sever ama derler ki genetik erkek koruyabilecegi birisini sever
Yoo ben at gibi seviyorum 🥵 benim gibi uzun ve iri olsun ele gelsin şapşap😏💦
Türkiye'de uzun kızlar az olduğu için öyle görülüyor olabilir ama ben şahsen uzun severim.
Her pozisyona rahatca giriyor ve ezmeyi seviyorum minyonlari
Çok tatlı ve sevimli oluyorlar çünkü bıcır bıcır oluyorlar ve çok seksi oluyorlar
Kimisi daha tatlı gördüğünden kimiside kendi boyuna daha uygun olmasından ötürü.
Minyon kadın seven erkekleri anlamam hiç bir şekilde, çok garip.
güçlü olsun beni hep korusun iç güdüsü bizde oldugu gibi onlarda da yanımda küçük tatlı dursun her zaman onu koruyayım hissi var
bakın kızıcaksınız belki ama çünkü erkekler bir kadının kendinden güçlü olmasını geçtim kendisiyle eşit konumda olmayı bile istemezler hem güç olarak maneviyat olarak hemde görünüş olarak teşekkürler
Kafayı göğüse bastırmak çok keyifli oluyor çünkü böyle sımsıkı 😊 yüzü mincirmak falan.
Minyon kısa kadın sevmem mesela ben, yuvarlak hatlı balık etli kadın severim…
Daha tatlı ve sempatikler ama her minyon aynı zevki vermez bu tamamen kadınlıkla alakalı
Diğer seçenekten az varda ondan kddskfsdlk
Tatlı ve sevimli oluyorlar😍
Evirmek çevirmek daha kolay😜😁😁😁
Daha feminen geliyor bana
Ben uzun boylu seviyorum
Ben uzun boylu severim. Kemik torbası istemem...
sevimlilik beya başka neden olacak.
Başka tercih yok djdjd
g. tu yere yakın sevmim
Ben minyonum dıyosun yani
uzun zor bulunuyor ondan
Hayır
Hem sevimli hem seksi görünüyorlar.
Yatakta dayak yememek için :D
Onu nasıl anlatalım simdi
Minyonla seks yapmış insan uzunlara dönüp bakmaz bir daha
Karakterli kadınlara bayılırım vücut önemli değil
Boylari olmadigi icin