Neden uzun erkekleri sever? 191 cm boyum var. Bir ortama girdiğimde direkt boyuma düşen kızlar oluyor. Şaka yapmıyorum. Hatta bazıları bilerek boyumdan bahsediyor falan, açıkçası çok hoşlanıyorum bundan. Oldukça avantjlı doğmuşum. Ama küçükken uzun olduğum için hep üzülürdüm. Diğerlerine benzemedigim için ama artık istediğim her şey oluyor. Ve ben bu boyun sırrını çözemedim. Kızlar neden bu kadar seviyorsunuz uzun boyu? 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
180 ideal de seninkide biraz fazlaymış. Aslında takılmam ama bende uzun boyluyum o yüzden uzun boylu biri olsa iyi olur
Yanlış biliyorsun. Jason Statham kıds boylu ama kadınlar ölüyor ona
İstisnalar demedik
Uzun boylu olduğum için uzun erkeklerden hoşlanıyorum.
Normal
190 ne be fasulye sırığı gibi 176 186 idealdir
Aaa olmadı bak 😂 istisna kizlar da olabilir tabi
Ya da mavili pembedir bilemedim şimdi 😂
Hayırr jxjdkd hocamız 190 adamın bacakları artık uzunluktan düz durmuyor çarpık bacak hiç sevmem zaten ben 157 im 190 benim neyime kdkdlzld kısa olup uzun isteyen biri değilim
176-186 falan da aslında uzun sana :d
Ya sananeeee geçen biri 153 boyuyla uzun sevgilisini istememiş kurban ol bana kclds
Sana 160 erkek ideal 😂😂 1.53 ne ya iddia oranı mı o ne görmem bile 😂
Bak seni yolarım
Kavakta da boy var ama Bi işe yaramıyor jcldşepf
Sen mi beni yolacan önce yetişmen lazım. Sen bana hiçbir şey yapamazsın hahah 😅
Sana şuradan Bi karateci kimliğimle tekme atarım o 190 olan vücudun 157 ye iner 😃
Neyse tamam 150 , sana başarılar. Bu arada 150 ne lan hhahahaahah vallaha görmem seni. Kız arkadaşımdan 13 cm kisasin. Kendisi 170. Onu bile görmüyorum bazen sen yok olursun resmen puuahahah
O egonu alır senin Bi yerine sokardım ama neyse sevgilin varken diğer kızların hoşuna gitmesi de ne bilim yaniii demek ki her şey ters orantı 🤤
Diğer kızlar hoşuma gitmiyor ki 😂 sadece kadınların uzun erkek sevme sebebini merak etmiştim o yüzden sordum. Bir yere girdiğimde boyum hep dikkat çeker kadınlar hep boyuma laf atar falan
Baktılar boydan başka bişe yok kdmxsşkdmxşg
Ya 1.50 boyunla laf sokmaaya çalışıyorsun. Öncelikle seninle iletişim halinde olabilmem için ziplaman lazim. Aramızda 34 cm vsr lan şaka gibi ahahaha
Ayyy haspama bak inşallah çocukların 140 olur
Lafa bak ya ettiği duaya bak. Geri al. Tamam özür dilerim.
Yok artık yoksa çocuklarını sevmez misin lekdmg
Dostum tabii ki de severim ama 140 çok sıkıntılı bir boy. Üzücü olurdu
Beklediğimden daha önce u dönüşü yaptın xjjdkdr
İyi peki tövbe ettim AHHAJSLXPS
İyi , hadi iyi günler
Benim ölesiye sevdiğim kişi 170cm..
Senin boyun kaç?
156
Ölesiye sevdiğim kişi Tarkan :)
Anladım. 170 çok kısa bir boy yani söyleyim
Olsun bende kısayım hem boy hersey demek değil
Boy her şey demek değil ama erkek için çok önemlidir. Yani ben öyle gördüm en azından kızlar çok sever. Ortama girdiğimde direkt boyum göze çarpar hatta kızlar boyumu overler, tabi boy her şey değil elbette ama çok büyük avantaj benim için.
Benim ummurmda bile olmadı kuzenim 2 metre ama diğer kuzenlerimde farkı bile yok
Hoşlandıklarım hep 160-170 oldu
Brad Pitt misin mübarek ne çok sey dedin benim boyum senin kadar hemen hemen hiç öyle düşünmedim yani kusura bakma ama Ego kokar bu
Tabi kişisel zevktir bilemem :) ama çoğu kız öyle değil
Tarkan 170 miymişşş
@hazretiPRENS internette 173 yazıldığına bakma gerçek boyu 170 anca var 😂
Wtf ben de kendimi kısa hissediyordum 😂
@hazretiPRENS galiba :)
173cm miş :)
Değil adam 170 ya var ya yok , ünlülerin boyu genelde 3-4 cm fazla yazar
Neyse moralim yerine geldi eyv 😂😂
Boy ne alaka onu anlamadım
Komplekslerinden 😂
O zaman Cem yılmaz 172 cm oluyor?
Benim boyum iyiki de 156 kendime asigim
@hazretiPRENS bilmem ki
Kızlarda pek mühim değil erkekler kısa olunca sırıtıyor
@hazretiPRENS yok ya alakası yok
Keşke herkes senin gibi düşünse ama nafile 🤷♂️
@hazretiPRENS benim tüm ailem sülalem orta kısa boylu bunda ne var ki? Abim 165
Demek istediğim herkes senin gibi düşünmüyor. Mesela 165 kız 1.70 üstü olsa iyi olur diyor
Bu 1.55 şer en az 180 olacak diyor. Ondan yani
@hazretiPRENS dinleme bunu kanka 180 altındaysan bakmazlar pek :) ama umudunu kaybetme yine de para ile kapatirsin.
😂😂 knk 177 yim kızlar teklif ediyor?
@hazretiPRENS ilk aşkım 174 d7 :) şansın var
Ya karı kız konusunda pek sıkıntım yok sadece kendimi kısa hissediyordum
@hazretiPRENS ilk aşkımı çok sevmiştim 174 boyu vardı sonra birini sevdim 180 di ama pislik çıktı
@hazretiPRENS kanka aslında ortalama sayılır. Bana göre kisasij ama Türkiyede ortalama 174 zaten sıkıntı yapma. Ama 180 altındaysan yine de kızlar pek beğenmiyor benim gördüğüm
Amann beğenmezlerse beğenmesinler knk umrumda değil
Her şey boydan ibaret değil
Zeka, karakter de önemli
@hazretiPRENS aynen boyu uzun aklı kısa.. Neye fayda..
@Bilmenegerekvarmi doğruya doğru. Şimdi boy hoş gözüküyor şık gözükğyor yalan yok. Ama bir yere kadar ondan sonra karaktere bakıyor.
@hazretiPRENS aynen
yani uzunsun sevin iste sorgulama
Yooo sebebini sorgularim ben. Her deyiy sorgularım👍😂
Açıkçası boy pos hikaye kalbi güzel olsun
Hep aynı şeyler ya reelde öyle olmaz ama. Tabi kalpte önemlidir de
Karakteri sağlam olmadıktan sonra 2 metre de bir işe yaramaz, onun için sana katılmıyorum
boyu uzun olmayanin dicki hic olmaz
HAHAHJAJAKSÖXPOEÖXOSJCMX LANNN