Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Bgyontar
Seni hayal kırıklığına uğratan sevdiğin kişi ile barışır mıydın?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Bgyontar

Açıkçası hayatım boyunca bir çok hayal kırıklığı yaşadım şaşırmadım ama affeder miydim kesin konuşmak istemiyorum.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#HayalKirikligi
13 Temmuz, 2023 Perşembe 23.54
Hayal kırıklığına uğruyorsam bir daha o kişi ile konuşmam barışmam mümkün değil benim için hayallerim kıymetlidir O yüzden kıymet verdiğin bir şeyin de yıkılması beni oldukça üzer
Kesinlikle katılıyorum Ben zamanında bu hatalar çok yaptım biliyor musun Yani mesela özür diledim ama o insanın aynı hatayı aynı şeyi yapıyor halde kabul etmeyeceğini bildiğim halde değer verdiğim insanın beni üzeceğini bildiğim halde defalarca aynı hataları yaptım sadece aşk acısından söylemiyorum arkadaşlık olarak da
Hayır ben barışmam hiç bir şekilde. beni hayal kırıklığına uğrattıysa hiç sevmemiş demektir. büyük bir hata yapmış demektir böyle bir kızı da sevemem zaten sevmeyi geçtim tekrar güvenemem.
Bu hayal kırıklığının ne olduğuna bağlı. Beni aldattı ise asla barışmam. Ama bana bir doğum günü hediyesi almadıysa veya bana hitap etmeyen bir hediye aldıysa eğer bunu affedebilirim.
Aramı kötü tutmak istemem kimseyle
Cevap
24Cevap
Hayal kırıklığına sebep oluyorsa, benim dünyamda yeri yoktur..
Muhtemelen zor ama ikna etmeyi başarırsa olabilir. Tabi aldatan için geçerli değil. O ağzıyla kuş tutsada çok bekler.
Öyle bir insana kimse şans vermez ki
Ayrılmak da Zor ama
Öyle yaşamak zor ya ne yapacaksın üzülme bende üzüldüm
Sadece arayı bulmaya çalışırdım ama barışmazdım
#Mirliva
Aslında evet demek isterdim ama geçmişteki tecrübelerime bakıyorum da hiçbirine ikinci bir şans vermemişim. Realizm bazen idealizmle çakışır. Evet kimseye ikinci şans yok!
Barışırım ama ilişkiye devam etmem. Sadece bir arkadaş olarak hayatımda devam eder o ad merhaba merhaba.
Zaten eski sevgiliden de pek arkadaş olmuyor
Hayal kırıklığına uğradığım zaman eskisi gibi hissedemiyorum o yüzden affedemem. Kolay affeden biriyim ama hayal kırıklığından sonra zor ya.
Hayal kırıklığı derken aldatmış olsa barışmam tabii ki S*lak değilim Çok sevdiğim biriyse barışmak isterdim Dayanamam çünkü onsuzluğa
Kimseyle küs kalıp da kalbimi ağrıtmam. Ama bir daha da hayallerime dahil etmem, edemem. Yani barışsam da hiç bir şey eskisi gibi olmaz.
Hayir her yuzune bakinca o hayal kirikligini hatirlardim
bir insan ikinci bir şansı asla hak etmez, asla barışmam.
Barıştım. Bazen affetmek zordur ama güzeldir. İlk olanda hata denilebilir
Hala seviyorsam barışırım. Bu tarz kararlar yaşamadan bilinemez.
Barışsam bile aramda hep bir mesafe olacaktır. Konuşsam bile ona artık aynı kişi olmam
Hayal kırıklığına uğramışsam daha geri dönüşü olmaz.
Ex'ten next cidden olmuyor denedim tam bir hayalkirikliği.
Herkes hayır demiş şaşırdım. Bence herkes 1 şansı daha hak ediyor (aldatmadıysa)
Ayrıldiğım hiç kimseye geri dönmedim. Sonunu bildiğim bir kitabı tekrar okumam.
Asla yüz vermem bir kere yüz verilse bin kere hayal kırıklığına ugratirlar o inşanlar
Usta bir kızı taciz ettin diyorlar senin hakkında ben inanmıyorum sen iyi bir adamsın ne dersin onlara gerçek mi bu iftira mı
Valla bunu diyorlar da diyenin ispatı yok kardeşim birde sanırsın herkes burada dini bütün 😊
Doğru diyon hocam gizliden çıkayım bari ben seni biliyom iyi adamsın kendine iyi bak çok takma öyle yorumları
Allah'a emanetsin
Yok kardeşim ya ağzı olan konuşuyor umurumda değil beni bilen biliyor takip edenler de var ayrıca onu diyen kızlar burada kaç adamı boşaltmıştır herkes kendisine baksın
Aksksjdjssssjdj bak ne güzel dedin ağzına sağlık neyse ben yatiyom iyi geceler
Bu arada takip için eyw 😊❤️
@an-r-b-n
Rica ediyorum kardeşim ben teşekkür ederim iyi geceler @unluckylucy
hayır barışmam öyle bir hatayı zaten 1 defa yapmışım 2. yi neden yapıyorum
Hayır barışmam. Daha önce hayal kırıklığı yaşadım zaten ve barıştım. Ancak bu sefer asla.
Kesinlikle haklısın
Barışırım tabi ki
kendi açımdan evet çünkü ben üst düzey bir şekilde kolay bağlanan biriyim sevdiğim bir kişi benden ve ailemden birine gerçek açıdan zarar vermeye kalmadığı sürece barışırdım.
Ben değişik biriyim galiba benim kadınım diyebileceğim kişi bana hiç bir yanlışı olmamalı benimde ona olamaz aksi halde benim için biter ve birdaha geri bakmam
Kin tutan biri değilim kesin barışırdım.
Himmm 😊
Kin tutmayı sevmiyorum😇
Özür dilerim diyorum
Eywallah kral 😅🤜🤛
Hayal kırıklığına karşı bağışıklığımız oldu valla
Sorma kardeşim aynen 🤠
Barışmam derdim ama galiba beceremeyeceğim
Hayırlısı olsun
Bilemedim şu an
Neden kararsız kaldın
Hayal kırıklığına uğratmak insanın karşısında ki kişiye olan güvenini sarsar. Ben kolay kolay insanlara güvenebilen biri olmadığım için affetmezdim.
İçimden ona evet demeyi çok istiyorum ama tüm sorumluluğu ona verip kendisini nasıl affettirip affettim eriğini ölçer öyle eskisi gibi olurdum
Gerçekten çok seviyorsan ne yaparsa yapsın barışmak için bahane bulursun kendini ne kadar zorlasan da yenilirsin
Çok kez barıstım defalarca pişman oldum 🥲
Ah ah kötü olmuş
hayal kırıklıgına uğramışım neden barışayım ki yol veririm herkes yoluna bakar
Off barışırım ben 🤦🏼♀️
Ama barışılmaması lazım
Kesinlikle katılıyorum kendisine saygısı olan insanlar affetmez
Ben açıkçası soğurum ve istemem
Asla barışmam.
Genelde affederim.
Hayır
Hayal kırıklığının derecesine göre değişir :)
Barışırım ama eskisi gibi olmaz asla
Yalvarmasi lazım
barisamam ben affetmeyi bilmiyorum
Eskiden daha affedicidiydim
Seven insan incitmekten korkar.. bu böyle biline..
Bir kere olabilir ama ikincisinde barışmam
Asla, söz konusu bile olamaz
Hayal kurmazsan kırılacak hayalin olmaz
Dil affediyor da yüreğin affetmiyor.
Barismam
Yok ya
hayır barışmam
Hayır barışmam
Hayir
Asla barişmam.
Çok seviyorsam evet
Evet