Aşk bazen vazgecmektir.. ‘Bana keyfin bilir sen kaybedersin’ yazmış. Ben zaten çoktan kaybettim onu aşkımı içime gömdüm bi şekilde hayata tutunmaya çalıştım ama sürekli kendini hatırlatıp acı çektirdi bana.. Sevsem de acı da çeksem gitmeyeceğim.. irademi korumalıyım..
Sizinde vazgeçmek zorunda kaldığınız bir sevdiğiniz oldu mu?
Hayır, olmadı. Sevdiğim birinden vazgeçmek zorunda kalmadım çünkü benim için sevgi, zorluklarla sınanacak bir şey değil. Eğer gerçek bir sevgi varsa, ondan vazgeçmek zaten mümkün değildir. Sevgi, zorunluluklarla değil, iradeyle yaşanır ve ben hiçbir sevgiyi bu şekilde yarıda bırakmadım.
Bugün ne güzel gün ya, Cuma gecesi diye mıdır (herşeyi dine bağlayanlar gibi olacak ama😅) çok güzel sorular cevaplar, güzel kafalara rastlıyorum.. Evet bazen vazgeçsen de seversin.. Ya da bu bir vazgeçiş değildir ama vazgeçmiş gibi görünmeye mecbur bırakılırsın çünkü kalmak, gururuna dokunacaktır.. Ve terk edilirken bile sevildiğini bilirsin.. Biliyorum o a. p. t. a. l gitsede beni çok seviyordur.. Ondan vazgeçmeme delice üzülmüştür çünkü ben onu, "beni bırakma" demelerime çok alıştırdım.. Bu bilmem kaçıncı ayrılıkta biraz daha çok üzüleceğiz çünkü artık bende aklımı dinliyorum.. Salt kalbini dinleyen deli aşıktır, deli acı çeker.. Şimdi kalplerimizin yanında zihinlerimizde de çarpışsın😌
En güzel cevabı yazayım sana... bundan sonra herkes kendi yoluna... size değer vermiyorsa siz neden? Değer vereceksiniz... sürekli kendinize bunu hatırlatın
Olmaz olur mu elbette ki var. Ayrılığın ilk günleri ziyan oldu yıllarım dedim ama sonra sonra da affettim onu ve “yaşanması gereken yıllar yaşanmalıymış” dedim kendi kendime. Bir de tavsiyemdir ayrıldığınız sevgilinizi unutmak mı istiyorsunuz çözüm çok basit. Ona dair hiçbir şey etrafınızda olmasın (Örn size aldığı hediyeler, telefon numarası, resimler, takipleşme vb) ve barışmamak kaydıyla affedin. Affedince unutmak daha kolay oluyor
Ah be tatlım, bu hayatta bazen en sevdiğini bile bırakmak gerekebiliyor. ❤️ Ben de zamanında bıraktım birini, kalbim sızladı ama biliyor musun? O acı insanı başka birine dönüştürüyor. Seni daha güçlü, daha olgun yapıyor. Eğer o kişi sana iyi gelmiyorsa, bırakmak en doğru karar. Kendi hayatına, huzuruna odaklan. O kaybetmiş asıl. İnsan kendi mutluluğunu ilk sıraya koymalı. Sen değerlisin! 🌟
Evet onu çok sevdiğim için ondan vazgeçtim. İnsan sevdiğine zarar gelmesin diye vazgeçmeyi bilmesi gerekirse acı çekmeli Ama sevdiğine zarar gelmesin diye herşeye ğöğüs germeli.
Ve ondan sonra kimseyi hayatıma asla almadım asla kimseyle sevgili olmadım Kimseyle flörtleşmedim Asla Sözümde sadık kaldım
Bencil olmak lazım , aynı sevgiyi bulmayınca. Sevgi karşılık bulamadığı sürece tek taraflı olsa ne olur ki. Tek taraflı ise kesinlikle sevgiye kapatlı kendini insan. Yanlışlar peşi sıra gelir.
Beni zorunda bırakıyor. Ama ben çok inatçıyım. İstemiyorum vazgeçmek. Belki de o çoktan geçti. Yine de gerçeklerden kaçarak aksine inanmak istiyorum. Beni hala seviyor olmalı.
Kesinlikle. Ben o elektriği, karşılığı alamadığım için tam olarak hiç oralı bile olmadım. Herkes hakettiğini yaşar. Eminim ilerleyen süreçlerde anlayacağım. Olmaması daha hayırlı oldu.
Aşk meşk işleri saçma bacım be. Kariyer lazım insana. Gerisi gelir boş ver
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Vazgeçmiştim bir zamanlar ailem karşı çıkar diye sonra onsuz yapamadım geri döndüm sözlenmek üzereydik bu sefer de o vazgeçti benden ama seviyordu beni inkar etse de biliyorum seviyordu