Eski sevgilim ilgili ve iyi bir insandı. Ama hayatı zehir edecek kadar da kıskançtı. Olmadı ayrıldık ve hala arayıp son bir şans diye yalvarıyor. Daha önce de o son şansı vermiştim aslında ama değişmemişti. Sizce ne yapmalıyım huylu huyundan vazgeçer mi?
Cevabın nedir?
Ne guzel ya nasilsa eski sevgili yok ver veristir. Durup dururken bu kadsr kiskanclik olmaz. Yaşanan lari siz biliyorsunuz bizede bir profil çizip onay bekliyorsunuz. Yok dozunda kiskansin yok dozunda sevsin yok guvensin. Bir insana guvenmek bu kadar kolaysa tanidigin sevdigin bir insani kotu olduğunu dusubdugun bir huyu yüzünden böyle canini yakmaz olayın bir ortasını bulmaya calisirsin. Hersey hayatta istedigimiz gibi olmaz hepimizin hatalari kusurlari var.
01 Yorumla
Soran+1 yılverip veriştirmiyorum onun yüzüne de söylüyorum ben bunları kimsenin yüzüne diyemeyeceğim şeyleri arkasından demem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalvarıyor? skeyim öyle kafayı. cevap verme takılsın kendi capında
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) güzel yorumdu
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
+1 yılÇok seviyorum diyorsan onun kıskançlığını kabullenmelisin. Kıskançlık öyle geçebilcek bir şey değil. Bir yere kadar dayanır ve yeniden kıskançlık damarı patlar. Onun kıskançlığına katlanamıyorsun ki ayrılmışsın tekrar şans versen de nafile!
04 Yorumla
Soran+1 yılilk zamanlarda kıskanılmak güzel gelmişti her kadın sever sanırım kıskanılmayı ama sonradan bildiğin kabusa döndü
- +1 yıl
Dozunu kaçırırsa güzel gelmez tabikide onun yaptığı kıskançlık hayatını kısıtlamana neden oluyorsa hiç bu işlere girişme derim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
2 şans hakkını da kullanmış erkek arkadaşınız.
Daha fazla şans sadece yıpratır.
Ona kesin ve kat'i bir dille olmayacağını tekrar edin.
Umut duyabileceği şekilde iyimser davranmayın.01 Yorumla
Soran+1 yılbizim seninle olurumuz yok diyorum herşeyi de bunu deme bana diyor yazmaya aramaya devam ediyor telden engelledim başka numaralardan aradı hep
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi karaktere ben... u l an insan yalvariyor demis sevmis ama senin gibi nankorunu sevmis degmez senin gibilere iki gun sonra buraya gelip yok deger vermiyor yok su bu dersin. bir sure sonra ona kopek gibi donmek isteyip anladiginda gorcem karaktetsiz oyuncak ettiniz l an aski sevgiyi .
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapalım istiyorsunuz o sevdi diye hayatımızı zindana çevirmesine izin mi verelim sevdi diye sürekli kendi paronoyaları yüzünden olmadık şeylerle ispatlayamadığı saçma sapan suçlamalara maruz mu kalalım sonradan dönüp ben sadece kıskandım gözüm döndü ondan yaptım dediğinde ayyy çok seviyor deyip af mı edelim hadi be ordan aşk sevgi bu değil insan sevdiğine aşık olduğu kişiye zarar gelmesine kıyamaz bırak kendisi zarar vermeyi böyle olacaksa kalsın aşkı da sevgisi de hep siz erkekler haklısınız dimi yürüyünüz efendim öyle yürümüyor bu işler
- +1 yıl
Dogru degil mo biz erkekler haklisiniz sizler sutten cikmis ak kasik ha. bir insanin terk etme sebebi olur gidisi sebepsiz olmaz. Gorduk degerde verdik ne dediyse yaptik sustuk kabullendik her altini yine yaranamadik. Ask sevgide kiskancliktir ben kiskanmayana erkek demem. Kopek gibi sevdim ne dediyse yaptim ama gidisinin bir sebebi bile yok cikip gitti bana biraktigi yara kapanmaz oldu. Simdi bana bu yuzden ayriligin sacmaligini anlatma. Nasil yurur cok iyi anladim.
Vazgeçmez ama daha iyi olabilir daha normal bir boyuta indirebilir. Şans vermek ise kişiden kişiye değişir bazıları hak etmiyor. Olmuyor bazen zorlamamak gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın sanırım
vazgeg gecmez kiskanclik iyi derler sozde cok kotu bunu insanlar anlamior gercekten kiskanc olan insan gider sevdigine zarar verebilir insanlara bile o derece kotudur anc a huyundan vazgecmesi icin iyi bir psikologa gitmesi sart
019 Yorumla
Soran+1 yılDozunda kıskançlık sanırım iyi olan
Soran+1 yılayrıyırz zaten 8 ay oldu ayrılalı sürekli geri dönüp yalvarıyor olmayacağını söylüyorum yaşadıklarımı unutamam hayatı zehir ettin diyorum değişecek diye herşey üzerine yemin ediyor ama bana inandırıcı gelmiyor
Soran+1 yılolmayacak duaya amin demek oluyor onun ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Kalb, Allahü teâlânın komşusudur. Allahü teâlâya kalbin yakın olduğu kadar hiçbir şey yakın değildir. Mümin olsun, asi olsun, hiçbir insanın kalbini incitmemelidir. Çünkü, asi olan komşuyu da korumak lazımdır. Sakınınız, sakınınız, kalb kırmaktan pek sakınınız! Allahü teâlâyı en ziyade inciten küfürden sonra, kalb kırmak gibi büyük günah yoktur. Çünkü, Allahü teâlâya ulaşan şeylerin en yakın olanı kalbdir. İnsanların hepsi, Allahü teâlânın köleleridir. Herhangi bir kimsenin kölesi dövülür, incitilirse, onun efendisi elbette gücenir. Her şeyin biricik Maliki, sahibi olan efendinin şanını, büyüklüğünü düşünmelidir. Onun mahlukları, ancak izin verdiği, emir eylediği kadar kullanılabilir. İzni ile kullanmak, onları incitmek olmaz. Hatta, onun emrini yapmak olur. (C.3, m.45)
Soran+1 yılTeşekkür ederim paylaşımınız için
Soran+1 yılhaklısın bencede bu psikopatlık oluyor
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
nese soran sakin ne yaparsan yap sevdigin insana sans verme yalvarsin vey a yalvarmasin sakin verme bir gun pisman olursun ve pisman olcagin uzlcegin seyide yapma huyundan vazgecmez sen yoluna ve yeni hayatina bak takma unut o zamanlan yalvarir yalvarir sonunda sans verdiginde sonunda pesini birakcaktir allah yardim etsin gonlune gore versin allaha emanet ol bbbbbbbb
Gizli Üye(36-45)+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez, insan sevdiğini kıskanır ve bu sevgiyi hak etmiyosun çünkü seven insan gerçekten seven insan "sevgilim çok kıskanç" gibi saçma sebeplerle sevdiğini terk etmez. bir insanı sahiden seviyosan ayrılmanın iki yolu vardır; ölüm ya da ihanet.. Gerisi teferruattan ibaret..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum malesef
Cevap sahibi+1 yılonu fark etim
Cevap sahibi+1 yılkulağıma küpe olsun bey amca
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. bu konuda tecrübe edinmişsin. şans vermıssın ve yıne degısmedıgını gormussun.
bile bile lades demenin manası var mı?01 Yorumla
Soran+1 yılYok sanırım iyiye gitmez daha kötü olur sanki
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bende de aynı durum vardı ama kız arkadaşım kabul etmedi çok kotu acı çekiyo sonra insan sen kabul onun kaderi benim gibi olmasın
012 Yorumla
Soran+1 yılo halde soruyorum neden bu kadar kıskançlık güvensizlik mi bu ben anlayamıyorum
Soran+1 yılDışarıda ki millet yüzünden sevdiğin insana eziyet edilmez ki dışarıya güvenemezsin ama onun ne olursa olsun sana yalnış yapmayacağına güvenmek zorundasın... Yoksa onu mu yaptı bunu mu yaptı kime baktı diye paronoyalarla geçmez hayat ikisine de zehir oluyor işte
- +1 yıl
Ben o kadar da kıskanç değildim. Orda haklısın tabi. Ama istersen son bir şans daha ver acısını biliyorum seni çok sevmiş sanırım herkes gibi bırak gitsin diyemem. Yalnız eğer kabul ediceksen ona bu şartı koşmalısın. Yani eğer geri donmemi istiyorsan kıskançlıklarından vazgeç diyebilirsin.
Soran+1 yılönceki verdiğim son şansta da bunu konuşarak başladık ama değişen pek bir şey olmadı ilk 1 ay iyi idi ama o dönemde ona ters gelen herşeyi içinde biriktirmiş şunu demiştin şuraya bakmıştın vs. sonra birden patladı hepsini ard arda sıraladı ben şok geçirdim dinledim sadece ve bitti dedim gitmeme izin vermedi bir sürü tehdit etti ama ben yine de bitirdim
Soran+1 yılevet bu fazlaca kaptırmış kendini sanırım
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeş fikirlerin ve yardımın için
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez de.. Sen o adamı çok arayacaksın.. Eic ine ve yazı şekline bakılırsa 5 para etmez bir insansın. Eğer o da senin onun hakkında böyle düşündügünü bilse eminim tekmeyi basardı sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim ne kadar ettiğimi bilmen için öncelikle tanıman gerekir tanımadan böyle bir yorum yapamazsın tekmeyi basması gereken birisi olsaydım emin ol geri gelip dön diye yalvarmazdı
- +1 yıl
Hala yalvarmazdı kelimesini kullanıyorsun! Yav nefret ediyorum sizin gibi kadınlardan. Defol git yazma bişey beyinsiz!
Soran+1 yılsen kendi beynini sorgula bence gerçi olmayan şey sorgulanmaz ama
- +1 yıl
Lütfen bana cevap yazma. Görme yazdıklarımı.
bence ver insan gercek aski sevgiyi bir kez buluyor hayatta
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşanılanları unutmak kolay olmuyor bu defa ya daha kötülerini yaşarsam
Soran+1 yılkıskançlık dozu çok fazla ve eskisinden daha kötü olmasından korkuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. günaydın hanfendi siz şansı vermişsiniz ama şunuda söyleyim eger degiştiyse tekrar şans vrin derim ama karar sizin tabiki
06 Yorumla
Soran+1 yılsizce değişir mi aşırı kıskanç birisi karşıdan karşıya geçerken arabalara baktığınız da kim o nerden tanıyorsun diyebilen birisi idi
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılsize de
siz kızları anlamakta çok zorlanıyorum kıskanc bir erkek istersiniz sonra çok kıskanç ayrılmalıyız ulan seven adam zaten kıskanır ki bu yüzden ilişkimi bitermiş çok saçma
05 Yorumla
Soran+1 yıldozunda mantıklı kıskanmaya kimse karşı değil ki
Soran+1 yılEvet böyle seveni zor bulurum ama böyle manyağını da zor bulurum mum yakıp arasam yoktur sanırım kocaaaa eskişehirde
Soran+1 yıl:)))
huylu huyundan vazgeçmez ama ileride keşke bir şans daha verseydim diyeceğine bir şans ver mutlu olmayı dene
00 YorumlaVazgecmez boşver eski eşyalarını eskiciye
Ver Mandal alırsın daha yararlı olur sana :)01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılvaz geçmez versende vermesende o değismez. son şansta bitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorum için
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez kabul etsede o bu durumda mutlu olmaz sana hayatı zehir edecek ne gibi kıskançlıkşarı vardıki
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdan karşıya geçerken araba geliyor mu diye bakarım neden baktın o tarafa der araba geçsin diye beklersin neden bekledin der abisi ile karşılaşırız neden konuştun der kuzenim telefon eder neden arıyor seni der kendi spor salonu var buraya gel çıkalım deyip çağırır sonra buraya erkeklere bakmaya mı geldin ben gelip alırdım sen gel bile demedin der
- +1 yıl
Anladım. Değişmez bu arkadaşımız. onu o şekilde kabu etmek zorundasın.
Soran+1 yılya da ona bir daha asla şans vermemek daha doğru olur gibi geliyor bana
- +1 yıl
Söylemek istemediğim birşey ama malesef o arkadaş değişmeyecek. ve sen bundan sonraki adımını iyi düşündükten sonra onun değişmeyeceğine yönelik bir adım atman lazım.
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegismez huylu huyundan vazgecmez bu arada kiskancliginda bir siniri var demi ama
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Seviyosa vazgeçer
Sende seviyosan yardım et sevgiline sana ihtiyacı var dır03 Yorumla
Soran+1 yılBir kerede daha şans verdim 1 ay sonra eski haline döndü ama
Soran+1 yılkafamda deli sorular
verme degisirim yapmam diyo ama 1 hafta suruyo tecrubeyle sabit
07 Yorumla
Soran+1 yılaynı şeyi sizde yaşadınız sanırım
Soran+1 yılböyle devam geri dönmek yok yani :))
Soran+1 yıl:))) hayırlısı hakkında
Soran+1 yıl;)) mersi
+1 yılGecmeeeeezzz hayatta boyle çekilmez be yinede sen bilirsin ama
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
;-)
Bit şans vermissin degismemis bence olmaz artik..:))
03 Yorumla
Soran+1 yılmersi haklısınız sanırım :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için saygılar bizden :)
+1 yılyeterince şans vermişsin zaten ve o bunu iyi kullanamamış bir şansa daha gerek yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim önerin için haklısın
+1 yılSeven insan kiskanir kiskanmyorsa bir sorun var demektir, esini kıskanmayan tek canlı domuzdur domuz olmadigimiza ve domuz eti yemedigimize gore?
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kıskançlık normal mi sizce
benım tek bır felsefem vardır soguk yemegın tadı guzel olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bakış açısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıldaha öncede şans vermişsin ama sonuç değişmemiş bile bile lades demeye gerek var mı
00 Yorumla
+1 yılkıskansa bir türlü kıskanmasa bir türlü biraz kendinizide sorgulayın !
03 Yorumla
Soran+1 yılkıskanmasın demiyoruz ki tabiki seven insan kıskanır ama herşeyin olduğu gibi bunun da fazlası zarar diyoruz arkadaşım
- +1 yıl
fazlasından zarar gelmez kıskançlık Türklere özgü bir davranıştır. sahiplenmek iyidir kanımızda var ;)
Soran+1 yıl:))) kanı kurusun böylelerinin diyeceğim olmayacak
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılcan çıkar huy çıkmaz değişmez
01 Yorumla
Soran+1 yılaklın yolu birdir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç adamla ömür geçmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ilerde beni eve kapatıp dışarı da yalnız çıkarmaz diye korkuyorum aslında
- +1 yıl
Çıkarmaz tabi çocuk muamelesi görürsün ev hanımı olur saçını süpürge edersin bir gün aynaya bakar ne kadar paspal olduğunu anlarsın 1 çocukla..
selam bile verme o derece
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılEğer kıskançlığından çok rahatsızsan verme
02 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlıktan öte psikopatlık gibi kendi abisinden bile kıskanıyordu düşün
- +1 yıl
Benim de vardı bir tane öyle amcama amca dememi istemezdi :D
+1 yılKıskanç diye sevgilini mi terk ettin?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kıskanç diye
- +1 yıl
Ne kadar bir örnek verebilir misin?
30 yaşında bununla mı uğraşıyosunnn
09 Yorumla
Soran+1 yılAşkın yaşı mı var sence?
Soran+1 yılsevmek karşındaki insana hayatı zindan etmek demek değildir... Gelişi güzel bir yere baktığında orda kim vardı kime baktın diye günlerce kan kusturmak da değildir bana göre... Sevmek güvenmektir sevmek sahiplenmektir. Kardeşim
Soran+1 yıltanımadan birini bu yorumu yapman pek doğru değil... benim sevgimden zerre kadar şüphesi olmadı hiçbir zaman sizin bildiğiniz zamane kızları gibi sevmiyoruz kardeş biz yaşımız 33 eskilerden öğrendik biz aşkı
- +1 yıl
Evlenip yuva kur çoluk çocuga karış bacım senin için söylüyorum
Bu işler boş Olmuyorsa zorlama seni takıntı haline getirmiş de olabilir sahip olduğunda soğur yani.
Tanımama gerek yok senin yaşlarında olup da değişen zamana ayak uyduramayıp böyle yapan çok kız tanıyorum hepiniz aynısınız :)
Soran+1 yılBen evlendim ve 5 sene önce boşandım 10 yaşında bir oğlum var zaten
+1 yılBarışma huylu huyundan vazgeçmez
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
yaş gelmiş 35 e vermeyip de ne yapacan ;))
00 Yorumla
+1 yılbir sans daha ver ne kaybedeceksin ki..
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum
- +1 yıl
mesefali olursun olcer bicersin
+1 yılHuylu hyundan vazgcermi snce
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiyor bence
+1 yılCan çıkar ama huy çıkmaz.
016 Yorumla
Soran+1 yılaynen çıkmıyor sanırım
- +1 yıl
Başlarda değişmiş gibi görünmeye çalışacaktır, fakat zamanla kendine hakim olmayıp kıskançlıklarına devam edecektir.
Soran+1 yılevet evet en son şans verdiğimde böyle oldu 1 ay gayet iyi idi bide o bir ay içinde neler neler biriktirmiş içinde bir gün acayip patlamıştı ona baktın buraya baktın bunu dedin bunu yaptın :))) şok olmuştum
- +1 yıl
Gerçi yanlış anlamayın ama siz bayanları anlamakta güç, kiskanirsin itici dersiniz, kiskanmazsin bu ne ya sen beni sevmiyormusun dersiniz :)
Soran+1 yılDozunda kıskanana bir şey demeyiz biz :))
- +1 yıl
Dozu derken gramaj falan mı var kiskanmada :D valla ne yalan soyleyeyim siz bayanlar biz erkeklerden çok daha kiskancsiniz yani genelleme yapmak belki yanlis ama en azindan benim karsima cikan bayanlarin hepsinden bu illet yuzunden ayrildim :)
Soran+1 yılbak demek ki kıskançlığın 50 gr dan fazlası iyi değil :D
- +1 yıl
Peki siz kıskanç degil misiniz? :)
Soran+1 yılkıskanırım ama hayatından kuzenlerini çıkarmasını isteyecek kadar değil ortada kıskanmamı gerektiren bir şey varsa kıskanırım ve şüphelerimde doğru çıkarsa bitiririm
- +1 yıl
Yok artik yani kuzenleri hayattan çıkarmak ta ne oluyormuş :) aşmış o arkadaş :)
Soran+1 yılbencede benim kuzenimi boşver kendi abisinden kıskanıyordu beni ki abisi 50 yaşında kocaman adam
- +1 yıl
Oha dersem yanlış anlamazsiniz umarim :) acilen tedavi gerektiren bir vaka bence, ayrica uzak durmanizi siddetle tavsiye ederim :)
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiyenizi dinleyeceğim :)
- +1 yıl
Rica ederim, yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)
Soran+1 yılMERSİ :)
- +1 yıl
Eyvallah :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. kıskanılmak neden kötü bu kadar anlamıyorumki
010 Yorumla
Soran+1 yılkıskanılmak kötü değil aslında dozunda olduğu sürece herkes hayatındaki insan tarafından kıskanılmak sahiplenilmek ister
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı belki haklısın ama sevdiğine insan kıskançlık yüzünden ortada bir şey yokken zarar verir mi sence?
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşünceniz için bence de o şansı vermemeliyim..
Soran+1 yılamin cümlemize inşallah
Sans ver ama yüz verme
04 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl olacak?
Soran+1 yılteşekkürler
bence zaten vermeye niyetin yok
02 Yorumla
Soran+1 yılkararsız olmasam böyle bir başlık açmazdım fikir sormazdım. İnsan yaşadığı kötü şeyleri kolay kolay unutamıyor beyefendi. Bir yandan kıyamıyor arada kalıyorsunuz
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de öyle olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sanırım
Herkes son şansı hakeder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Verilmez..
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Seviyorsan dene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Bosverrr gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) teşekkürler boşverim gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. vazgecmez.
00 Yorumla
+1 yılHayır verme.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) vermedim sakin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılverilir bir şans daha
00 YorumlaSen bilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılsen bilirsin deyince kavga çıkmazmış dimi :)))
Soran+1 yılsöyledim en son dün gece içmiş aradı seninle benim olurumuz yok dedim ben kendime hayat çizdim ve bu hayatta sen yoksun bunu kabul et dedim sabah telefonumda seni çok seviyorum lütfen diye mesaj vardı uyandığımda
Soran+1 yılamin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskançlık iyidir
010 Yorumla
Soran+1 yılbu kadarı sizce iyi midir sağına soluna bile bakamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılZamanla orta yol bulunur bnce. Kıskançlık her zaman olur fazlası özgüven eksikliği eksiği de sevgisizliktir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılevet özgüven eksikliği olduğuna eminim onda ki kıskançlığın
Cevap sahibi+1 yılİşte o da zamanla düzelio şahidim :)
Soran+1 yılsende böylesin sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılYok benim hiç sevgilim olmadı ben başkalarında şahit oldum :)
Soran+1 yılayyy kıyamam :))
Cevap sahibi+1 yılKıyıyo işte kızlar. Yaş 27 düşün... :/ biri böle kıyamam deyip çıksa bari bnle :DDD
Soran+1 yılDurum o kadar vahim diyorsun yani :))) ahhhh bu kızlar ahhhhh :))
Cevap sahibi+1 yılHe yaa abla gel baa tiyo vir biraz özelden canım da sıgılıy :( konuşuruk
+1 yılDeğişmez bnce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. yalvarıyor mu :d
03 Yorumla
Soran+1 yılevet hergün arıyor yalvarırım son defa şans ver diyor
Soran+1 yılmersi canım tavsiyen için haklısın
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!