+1 yılMesaj atmalı veya atmamalı mevzusundan çıkmış bir olay açıkçası...
6 ay süren taptaze bir ilişki bu, hızlı bir şekilde evlilik düşünceleri de gerçekleşti...
Baskıcı demene bakılırsa bu yönünden biraz şikayetçi gibisin, kıskançlık normal bir şey zaten, velhasıl biraz ayarı kaçırıyor olsa gerek...
Siz hiç sözünüzden çıkmıyor, her dediğini yapıyordunuz. Bununla beraber aşırı taviz verdiniz ona...
Siz muhtemelen o haksız iken de ona "-Haklısın, tamam" gibisinden geçiştirmeler yaptınız, ya da şikayet ettiğiniz şeyleri içinize attınız. Bakın bu tür şeyler samimiyeti azaltır, sizin ondaki değeriniz bu noktada biraz azalabilir, kişi bencil davranabilir, bu bencilliğe göz yumabilirsiniz, fakat bu göz yumuş onun işine gelse de bakış açısını değiştirir, olumsuz yöne çeker...
Ya da kişi beklenti ve isteklerinizi karşılayamayacak birisi, ya da bu yönlerden pek uyuşamayacağınız bir kişi...
Ki evlilik düşüncesi de var ortada, bunun da baskınlığı olabilir ortada...
Soruna gelecek olursak, kendisine mesajı atın, ama böyle geçiştirme konuşmalar yerine şunlara bir çözüm bulun, iki taraf yetinmeyi bilecek veya karşılıklı beklentiler tamamlanacak. Haksızlığa susulmayacak, haklı olunduğunda sonuna kadar savunulacak.
cut.011 Yorumla- +1 yıl
hiçbir şekilde ondan birşeyler yapmasını istemedim bazen ağır konuşurdu sinirlennce onda bile hep alttan aldım o hayır diyince benim açıklama yapmamı bile istemezdi hayır dediyse hayır konu kapanırdı hiç inatçlık yapmadım hiç tavır yapamdım :/
- +1 yıl
Bence biraz zayıf kalıyorsunuz yanında...
Biraz ezidiriyorsunuz yani kendinizi...
Bu iyi niyetinizle olan bir şey, ancak o iyi niyeti çoğu zaman tanıyamadan suistimal edebilir.
Biraz daha dişinizi göstermeniz kendiniz için iyi olabilir.
Ve eğer bir sorun varsa, çözülmeden kapanırsa sürekli önünüze çıkar. - +1 yıl
hiç bir şekilde trip bile atamazdım benden soğur kalbini felan kırarım dye sesimi bile yükseltmezdim belkide bu yüzden üzülen ben oldum
- +1 yıl
trip, tavır ayrı mesele...
Sen biraz da yanlış düşünüyorsun.
Haksızlığa susmak, ona iyilik değildir.
Kırılırken içine atmak onu kırmama çabası değildir.
Sırf kaybetmeme adına yapılan yoğun fedakarlıktır, bu fedakarlık öyle duygusal açıdan değerlendirilecek bir fedakarlıkta değil, suistimale de zemin hazırlamaktır.
İyi yapıyorsun diyemem, iyi yapıyorsun derdim, ama karşıdaki kişi hakkını verdiği müddetçe.
Tabisi en iyisini sen bilirsin.
O kişiye kötü demiyoruz, biraz dengeli olmalı çiftler birbirine karşı. - +1 yıl
ben onun için çok fedakarlıklar yaptım ya herşeyiyle kabul ettim onu ama o ban ilgiyi msjı bile çok gördüü hatta bigün mesaj attık acaba seni çokmu sıkıyorum çokmu mesaj atıyorum sonuçda çalşyosun yoruluyosun istersen sen ne zamn müsait olursan mesaj at ben o zaman cevap vereyim derdim bu kadrki düşünceliyim ya daha ne yapayım :(
- +1 yıl
Mesele senin ne yaptığın değil, onun neyi hakettiği, doğru olanın olduğu, sana ne verdi ki senin ne vermen gerekiyor. Budur mesele...
Düşün ki her gün cebine 100 tl para giriyor. bu ayda 3. bin lira yapar.
Hal böyle iken ne çalışırsın, ne uğraşırsın.
Bunun gibi düşün.) - +1 yıl
şu kadarını söyliyim benim ona verdiğim değerin sadece onda 2 sini felan veriyo ben onun için 100 fedakarlık yaptıysam o sadece 10 fedakarlık yapmştır
- +1 yıl
Demek ki sen haddinden fazla fedakarlık yapıyorsun.
Hatta fedakarlık denemez şu duruma, sen ne kadar çok şey yaparsan, o kadar altında ezilir karşındaki. - +1 yıl
peki ne yapmayalım sizce unutmak bir kere mümkün değil her an karşılaşma ihtimalim var ban mesaj atması için yokluğumu hissetmesi için ban geri dönmesi için ne yapmayalım çnkü gerçekden seviyorum :(
- +1 yıl
Duygularınla değil, mantığınla hareket et.
Duyguların öldürse de, biraz acıyı göz önüne alarak mantığınla hareket edeceksin.
Görmezden gelmeyeceksin asıl doğrularını.
Hakettiğini ver, hakettiğinden fazlasını değil.
Bırak bu sefer kabahatli ve hatalı ol. Bu senden bir şey götürmeyecektir.
YAPAMIYORUM DERSEN, kimse bir şey yapamaz. - +1 yıl
allah bana sabır versin çok zor birşey severek ayrılmak hiç bir suçun olmadığı halde terk edilmekk :(
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok üzerine düşüyodum demişsin belkide aranızı bu açdı. Çözümü ise biraz ara vermek olabilir. Onun sana yazmasını ya da iletişime geçmesini bekle. Ama bu süreyide çok uzatma. Yani senin onla bağlantıyı kestiğini düşünmesin. İster erkek ister kadın olsun her dediğini yapmak karşı tarafı şımartır bence sorunun nedeni birazda bu.
01 Yorumla- +1 yıl
evet çok doğru dediği anında yapılyodu bir yere gitmek için isterdim hayır derdi ben açıklama bile yapamazdım watsap durumum iilk konuşma tarihimiz değiştrmedim hep benim dediğim olucak derdi ve oluyodu ama yinede yaranamadım her saniye her dk mesaj atardı 3 dk cevap vermesim korkardım bişi oldu diye bu sefer arardım
+1 yılBurç ne alaka ya. Burçtan sonrasına şöyle bir baktım da; ailelerde bildiğine göre mahçubiyet olabilir..
Çok yeni olduğu için bu kadar takmışsın..11 Yorumla- +1 yıl
burçları söylemek istedim çünkü kova burcuyum çok özgürlüğe düşknü biriyim o oğlak burcu çok otoriter dediğim dedik bir insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
6 Aylık bir ilişki neticesinde EVLİLİK düşüncesi biraz erken gibi geliyor bana... İnsan ev arkadaşını bile AYNI EVE GİRİNCE KEŞFEDİYOR.. siz aynı YASTIĞA BAŞ KOYACAKSINIZ.. bence biraz kendinize zaman tanıyın. Görelim neler dağıtacak yaşam size.. ondan sonra harekete geçin
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekden hani bazı kızlar vardır benim dediğim olucak şunu isterim bunu isterim felan hiç öyle biri olmadım sırf onu sediğim için evlendikden sonra ailesiyle birlikde oturmayı bile kabul ettim
Biz kova ların sorunu bu sanırım, karşıdakine hep daha fazla ilgi göster hep daha çok fedakarlık yap neymiş o iyi olursa biz zaten oluruz. Sonra olan yine bize olsun, geçmiş olsun umarım düzelir aranız, ama sen yapacağından fazlasını yapmışsın, beklemen normal, baktın hala atmıyor hala susacak mısın diye birşeyler yazabilirsin sanırım.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen bize en ufak bir ilgi bilee bizi çok mutluu ediyo ama kmse değerimizi bilmiyo
- +1 yıl
Eweeet :( amin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende oğlak burcuyum , kız arkadaşım kova burcuydu psikolojik olarak pek iyi değildi morali yerinde olsun diye bir dediğini iki etmedim en sonunda sen çok iyisin her zaman yanımdasın dedi ve bir elveda demeden terk etti, şimdi ben ne diyeyim? veya sen ne diyeceksin? benim tek anladığım ve artık emin olduğum şey ! ne kadar seversen sev ama asla gidene kal deme !.
04 Yorumla- +1 yıl
hımm ama sen onun her dediğini yapyıyomuşsun onu kıskanırmıydın çnkü otoriter bir insansındr hiç güvenini sarsdımı senin siz güvene çok önem verrisiniz
Cevap sahibi+1 yılMevsimlik psikolojilere sahipti , 9 yaşından bu yana üvey anne ile büyüdü , durduk yere ağlardı , bende hatalarına kızamazdım hep göz yumardım çünkü kızsam kalbini bir mesaj ile mi düzeltecektim? bu kadar da detaylı düşünürdüm karım olsa kızardım akşam sarılır öper alırdım gönlünü ama hatalarını görmezden gelmezdim , ama o bunu fark edemedi bilmiyorum , tek bildiğim pişman olacağı bir kere de oldu ama bana ulaşamamış çünkü bütün bağlantıları kesmiştim.
- +1 yıl
çok zor bişey allah kıza sabır versin ya
Cevap sahibi+1 yılKıza mı sabır versin? ona bu kadar destek olmuşken aradığında sabahlara kadar çalışmama rağmen gündüz uykumu bölüp yanına gitmeme rağmen bu kadar fedakarlığa rağmen her nazını çekmeme rağmen ona mı sabır versin? güzelmiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu belirtmişsin. "hep kendisinin dediği oluyodu çok baskıcı ve kıskançtı" Bu durum da kendine nasıl özgürlük bulabileceksin? Nasıl mutlu olabileceksin? Nasıl güzel duyguları, yaşamı paylaşabileceksin?
08 Yorumla- +1 yıl
inanın bu 6 ay içerisnde hiç birşey istemedim hiç trip atmadım hiçbir şekilde tavır inatçılık yapmadım hep onun dedikleri oluyodu ben tamam dedikçe hep ileriye gidiyordu
- +1 yıl
Seni gerçekten kalben sevmemiş..! Açık ve net..!
- +1 yıl
ama sevmeyen bir erkekde konuştuğu kıza kapan dermi konuşmaya başladık kapanıcaksın dedi 3 gün sonra kapandım tabi bnde kapanmk istiyodum seven insan kıskanır derler çok kıskanıyodu o kadar kıskanıyodu ki ben dışarı çıktığımda yanmdan geçen biri kokumu içine çeker diye istemezdi dışarı çıkmamı
- +1 yıl
Vahim vahim vahim..! Seni köle olarak kullanıyor.. Sevginin aşkın saygının güvenin paylaşımın karşılığı bu değil.. Aklını kullan.. Sırf o dedi diye kapanma, kendi isteğin de olmalı..! Sana karşı saygısı yok..! Kendini kandırma ve devam edersen sürekli acı çekersin hiç bir zaman mutlu olamazsın, özgürlüğünü yaşayamazsın. Ne konuda olursa olsun isterse cinsellik olsun.. Cinselliği bile öldürür.. İstediğin gibi olmaz.. Kendine çok yazık edersin..
- +1 yıl
zaten bende kapanmayı istiyordum oda vesile oldu sonuçda kimse kmseye zorla bişi yaptırmaz ben onu çok sevdiğimden onun her dediğini yapıyodum kaybetmekden korkuyodum onu özgürlük denen birşeyim yoktu ki
- +1 yıl
Peki mutlumusun bunun sana davranışlarından, sözlerinden?
- +1 yıl
insan yürekden kalbden sevince herşeyine eyvallah çekebiliyo ama bir yere kadar yani benle biraz daha ilgilenseydi ban değer gösterseydi inanın onun için yapamayacğm hiçbirşey yoktu
- +1 yıl
Sana değer verse bile öncelikle kendine değer vermelisin daha sonra en sevdiğine değer vermelisin. Bu yaşam da herkes kendinden sorumludur ve herkes kendi odununu götürür buradan.. Bir söz vardır.. Lütfen kendi değerlerinizi yok saymayın. Bu yaşam da kimse kimsenin kölesi değildir. Erkek kadın bir olunca yaşamın güzellikleri artar ve ölüme kadar sürdürürsün..
zaman ver hiç bişey yapma sen ilgini ondan birden kesince kendini boşlukta hisseder onu görmezden gel biraz dikkatini çeksin bu tavrın..
06 Yorumla- +1 yıl
çok sosyal bir insanda değil zaten ev ve iş başka hiçbirşey yok çok gerçekden benim yaptığımı bu devirde hiç bir kız yapmaz sabah işe gider bende onla uyanırdım uyuya kalmasın diye arardım mesaj atardım hergün düşün annemle markete gderken bile izin alırdım kendisinden yineden yaranamadım :(
- +1 yıl
zaten çok sosyal bir insan değil kızlarla takılan konuşan bir tipde değil evden işe işden eve bu kadar eminim anlıyacak yokluğumu çünkü onu her dk arayan her saniye mesaj atan her dediğini yapan tek bendim :((
- +1 yıl
inşallah :(
- +1 yıl
ben onu kemdimden çok seviyodum önce onu düşünüyodumm :( heşeyimdii
+1 yılbırak arama o arasın seni, bakalım onun için vaz geçilmezmisin, değerlisimisin?
vazgeçemeyecekse zaten arayacak, vaz geçiliyorsan bırak şimdi vaz geçsin daha çok canın acımasın!!08 Yorumla- +1 yıl
çok saolun gerçkden doğru ama unutamıyorumki yani evleneceğim adam gözüyle bakıyodum ona şu an büyük bir boşluktayım ilerideki hayallermdeki insandı o gidince hyallerde gitti
- +1 yıl
hayallerin gitmesin, ama her an düşünüp hayale kapılıp dipsiz kuyuda derinlemesine dalma.. düşünmemeye çalış, odak noktanı değiştir kendine uğraşlar bul, çevrenden ona araması için baskı yapacak kimseye konuyu söyleme!! arayacaksa kendi arasın!! ilerde başka bir nedenden gidebilecekse bırak şimdi bu nedenle gitsin, ilerde daha zor olur senin için!! ne ara bence ne de araması için bir çaba göster, aksine çıkma önüne görmesin vs bırak o merak etsin o deli olsun bakalım olacakmı?
- +1 yıl
inşallah mesaj atmıyorum zaten 3 gündür aramıyorum da görmüyorumda kendisini o da anlıyacaktr yokluğumu hissedecktir çnkü çevresinde çok arkadşı yok ev iş başka birşeyi yok
- +1 yıl
devam etsin ya da etmesin,
Allhümme innessabirin!! - Allah sabredenlerin yanındadır! - +1 yıl
aminn inşallah rabbim bana sabır verir :( eğer hakkımda bu kişi hayırlıysa rabbim bana onu nasip etisn bana geri dönsün eğer hayırlı değilse bu kişi ona olan sevgimi bitrsin acımı dindirsin rabbim :(
- +1 yıl
aminnnnn, aminnnnnnn...
Mevlam hakkında hayırlı olanı gönlüne razı, gönlünün razı olduğunu hakkında hayırlı kılsın inşaallah!! - +1 yıl
aminn tek üzüldüğüm şey ona haddinden fazla değer verdim emeklerime üzülüyorum geçen zamanıma üzülüyorum onu kalbime gömüp başka birine nasıl bakarım onu düşnüyorum
- +1 yıl
ya ilerde olsa daha mı az olacak bu düşünceler?
zaman hepsini yoluna koyuyyor hepsi geçiyor bir bakıyorsunki farkında olmadan yarabbi şükür diyorsun.
+1 yılCevremden yakindan hic bir kizla konusmam.
Ayrilinca yuz yuze bakmak falan.
6 ayda evlenme fikride cocukca ki bak adam skilmis siz daha tanimadan bir. omur hedefindesinjz helall02 Yorumla- +1 yıl
konuşamaya başladık 1 hafta sonra beni annesine söyledi ve bana artık benim namusumsun ben seninle evlenicem dışarı çıkma yok kapanacaksın bir yere gderken benden izin alıcaksın derdi ve ben dediklerini yapardım
- +1 yıl
Ahsgshhah cocukmu ya tamam sahiplende abartma.
Sende kimsenin seni her konuda yonlendjrmesine musade etme kardesim.
Vay arkadaş bu kiz milletine pekde iyi davranmamak lazim demekki :(
012 Yorumla- +1 yıl
onun her dediğini yapıyodum o hayır diyince ben açıklama bile yapamaıyodum sözünün üstüne ailemle dışarı çıkarken bile izin alıyodum bir kız daha ne yapmalı sizce ve nişanlı bile değiliz
- +1 yıl
aynen çok doğru ben ilkez aşık oldum ilk aşkım ve onun kafa yapısı eski anlayışlı değil maço gibi ama ben onu herşeyiyle kabul ettim üzülen ben oldum :(
- +1 yıl
Gözünde çok büyutme insanları sevdiğini göstermekden çekinme icine sinmeyecek hiçbisey yapma yaptığının arkasında dur korkma o olmazsa başkası olur acıma acitma ölçekleri tutturmak zordur bunları bil ama esnek bir insan olmakdan kaçinma karışık bir dünyada yaşamakdansa kafanda hiçbir soru isareti bırakmayacak cesareti kendinde topla ve üstune git mesajla falan olacak iş degil bunlar yüzine haykır gitsin...
- +1 yıl
yüzyüze buluşalım dedim hayır dedi çünkü beni görünce dayanamıyo istediği kadar sinrli olsun beni görünce bütün siniri gidiyodu bir anda o da buna bir anlam veremiyodu
- +1 yıl
nasıl yanii?
- +1 yıl
Kendine sahip olamayip sana baglanmakdan aci çekmekden korkuyor olabilir buna korkuda diyemeyiz dememeliyiz insanlar çabuk degisiyolar yarın öbur gün annen baban hayir bu çocuk olmaz derse düsebileceği halleri sen düşün aynı şeyler senin icinde geçerli sevmek başa bela elinden geldiğince nasiiip yarabbi demeyi ögren hayırlisiysa olsun demeyi öğren belkide bilirsin bilmiyorum çok söylenecek şey var sorumluluk almayı bilmen gerek
- +1 yıl
o zaten konuşmaya başladık 1 ay boyunca hep sorgulad hep soğuk durdu ben mücadele ettim onun güvenini de kazandım bana bağlandı bitridi ama bunu ne yüzüme karşı söyledi ne de tel. da arayıp söyledii seviyo çnkü
- +1 yıl
ben şu an çok acıyorum bir suçum llmadığı halde bıraktı gitti o da acı çekiyomudur bana hep diyodu ki ilk aşkımsın ilk defa sadece senle evlilik düşünoyurm derdi acı çekiyomudur ilk 4 günden beri biribirimiz görmüyoruz ve konuşmuyoruzz
+1 yılatma. sonuç olarak o böyle davranıyosa senin bir suçun yok mesaj atıp özür dilemesi gereken o
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
+1 yılbence ondan ne köy nede kasaba olur ama onun atmasını bekle.
00 Yorumla
+1 yılpeki cinsel istekleri oluyomuydu
04 Yorumla- +1 yıl
yokk 6 aylık sevgiliyiz kafeye bile gitmedik beraber yoo öyle bir insan değil dinine düşkün biri
- +1 yıl
olur whatsapp dan camasirlarinla foto gibi
- +1 yıl
yooo tamm her dediğini yapıyodum ama o kadar değil şura gitme derdi gitmezdim dışarı çıkma derdi çıkmazdım bu yani
- +1 yıl
sura ozele gell
bazen sktiret diyebilmek lazım bence
016 Yorumla- +1 yıl
dil söylüyo ama kalbe söz geçiremiyo insan biz aynı sitede oturuyoruz ve pencerelerimiz karşı karşıya heran görebilirim onu bu çok acı :( birbirimizi unutamayız
- +1 yıl
ilk aşkımdı düşün ben ailemle markete bile giderken ondan izin alırdım bazen vermezdi ve bende üstelemezdim tamm derdim gitmezdim anlayamıyorum ne hata yaptım istediğim tek şey ondan biraz ilgi ve mesaj ya yemin ederim beni şura götür bana şunu al diyen kızlardn hiç olmadım on o kdar seviyorum evlendikden sonra ailesiyle oturmayı bile kabul ettim
- +1 yıl
niyee böylee ki ya karşımdaki insan her dediğimi yapıcak her saniye bana mesaj atcak ben onu başımın tacı yaparım ya bu devirde gezmeyen kız yok ben onla konuştuğumdan beri iki kere alışveriş gitmişimdri beli o da ailemle havalar soğuk üzerin kalınmı hasta olma ha sen hap içmeyi sevmezsin derdim dışardayken bana mesaj atardı istersen eve girince mesaj at ellerin üşümesin elini cebine koy derdim :(((
- +1 yıl
yanii ben kalbime söz geçiremiyorum neden zorlanıyorum biliyormusunuz sevgliyken herşeyim oydu 7/24 sadece o vardı ona mesaj atıyodum onu arıyodum full oydu arada bir iki arkdşıma da mesaj atıyodum şmdi yok büyük bir boşluktayım öyle herkesle çıkan konuşan birisi de değilim sırf onu unutmak içinde biryle çıkamam günah yani
- +1 yıl
zaten şu an tek sığınağım tek çarem allah başka hiçbirşey değil ben duaların gücüne çok inanaırım her namazımda dua ediyorum hep duamda kendisi inşllh dualarım kabul olur :(
- +1 yıl
aynen çok doğru hakkmda hayırlısını istemeliyimde o zaman ona karşı sevgimi nasıl bitirebilirim
- +1 yıl
herçekden bu hayatıma girmeden önce ben acı nedir bilmezdim mutluydum hayatıma bu kişi geldi kendine aşık etti 1 kat mutlu olduysam 2 kat acı çektim
- +1 yıl
önce beynimde bitirmem gerek galiba onuu ileride karşıma beni gerçekden adam gibi sevecek değer verecek biriisi çıkarmı
boşver onu gel ben sana ılgı gösterırım
00 YorumlaKesinlikle yazma derim
11 Yorumla- +1 yıl
o yazarmıı acaba çnük ona her saniye mesaj atan her dk onu arayan tek insanım
bırak sürünsün...
00 Yorumlaatmamalısın bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği