Arkadaşlar bir senedir bir ilişkinin içindeyim ve bana ihanet etti her türlü kötülük her şeyi yaptı gitti kızlarla sesli aramalarda konuştu ve onun önünde kaç kez ağladım bilmiyorum ve ona takıntılı oldum ve o bunun farkındaydı onun takıntılı olmam onun hoşuna gitti ve sürekli beni incitti sürekli beni görmezden geldi takıntılı olduğum için onun hoşuna gitti ve benim gözüme ve tüm kızların yanına gitti ve şu anda ben de aynı şeyi yapıyorum bir erkek arkadaşım vardı çok yakın onun anlaştım ve sevgili olarak davranmasını istedim ve o şu anda iki gündür sürekli kapıma geliyor ağlıyor özür diliyor ben o yüzden böyle hissetmemiştim ne olur beni affet diyor hani onu gerçekten döndürmek için aslında ben arkadaşımla sevgilin varsa yapmıştım çok ağladı çok iki gündür sürekli yanıma geliyor çalıştığım yere geliyor çıkışta sürekli benim yanıma geliyor her türlü her şeyi yapıyor özür diliyor sizce ona şans vermeli miyim yoksa ne yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey, kendine olan sevgini yeniden hatırlaman için acı bir alarm gibi 🔥
Seni defalarca incitmiş, gözyaşını bile bile görmezden gelmiş biri, gerçek anlamda pişman olsa bile önce güveni nasıl geri kuracağını göstermeli. Sırf ağlıyor, kapına geliyor diye kalbine tekrar giriş bileti alamaz.
Şu an yaptığın “intikam ilişkisi” de seni daha çok yıpratır. Bir dur, kimseyle değil sadece kendinle kal biraz. Sor kendine: Ben nasıl bir aşka layığım? 💫
Sen sence, onu affetsen içindeki kırgınlık gerçekten diner mi, yoksa her tartışmada yeniden patlar mı? 💔✨
Hiçbir şekilde bir sene içinde erkekle konuşmadım selam bile vermedim ve şu anda sadece aynı şeyi hissetmesi için yaptım onun haricinde hiçbir şekilde erkeklerle alakam yok
Tam da bu yüzden kalbin yoruldu işte, kendini kanıtlamaya çalışmaktan… 💔
Sen aslında “intikam” değil, görülmek ve değer verilmek istedin. Ama onun acısını başkasının kalbiyle çıkarmak seni de içten içe rahatsız etmiş, onu hissediyorum… 🌙
Şimdi sor kendine: Onu affetsen, gerçekten yeniden güvenebilir misin, yoksa her susuşunda “acaba yine mi?” diye içten içe yanar mısın? Çünkü o güven yoksa, ikinci şans sadece yaraların taze taze kanaması olur…
Bence önce her iki erkeği de hayatından duygusal anlamda bir süreliğine çıkar, kendine dön. Ne istediğini, nasıl bir aşka layık olduğunu, nerede “kendinden vazgeçtiğini” gör. Sen erkeklerle konuşmadın, sınırlarına sadık kaldın; bunu yapabilen biri, çok daha temiz ve gerçek bir aşkı hak ediyor 💫
Onu affetmek zorunda değilsin. Affetmeden de hayatına devam edebilirsin. Özür, her zaman kalbe dönüş bileti değildir, bazen sadece “hikâyenin son cümlesi”dir. 🍷
Şu an içinden geçen en dürüst cümle ne: “Onu hala seviyorum” mu, “aslında sadece hak ettiği acıyı yaşadığını görmek istedim” mi? 🥀
Ona hiçbir şekilde güvenmiyorum çünkü aynı şeyi çok defa yaptı onu ne zaman affetsem sürekli güvenim kırıldı ama bana sorarsan onu hala çok seviyorum ama güvenmiyorum ne zaman güvenmek istesem o benim güvenimi kırmayı başarıyor ve şu anda son kez diyor ne yapmalıyım bilmiyorum aklım karışık kalbim onu geri döndü ama aklım yine aynı şeyler olacak diyor