Hayatınıza yeni giren sevgiliye ne kadar sürede güven duymaya başlarsınız?

Hayatınıza yeni giren sevgiliye ne kadar sürede güven duymaya başlarsınız?

Bu duruma göre karşımda ki kadına göre değişir yani belirli bir süre veremem. ama birlikte zaman geçirirdik. ve olayların ütesinden nasıl geldiğimize bakardık gerçekten birbirimizi seviyor muyuz? ya da güven duyuyor muyuz o zaman görürdük.
Teşekkürler :)
Rica ederim 🙂
Karşılıklı güven kendisini ilişki içinde doğal akışta hissettiriyor zaten. En iyisi akışına bırakmak ve hissetmek. Süresi birkaç günü de bulabilir, birkaç ayı da, hiç belli olmaz. Güvenebilmek sıcak ve lüks bir duygu.
Çok teşekkürler 😍☕
Rica ederim 🥰🌸
Cevap
8Cevap
Bunun büyük ihtimalle öncesi vardır. Ben genelde ilişkilerime arkadaş olarak başlarım. Zaten bu evrede de yeterince bir güven ortamı oluşur.
Kadınlara güvenmiyorum. Bir anda silip gidebiliyorlar. Tam anlamıyla hiçbir zaman güvenemiyorum
Erkeklerde aynı
Ben kendimi söyledim seni bilmiyorum, acı tecrübelerim oldu maalesef, herkese birgün gider gözüyle bakıyorum
Herkes bir değil. Önyargıyı bırak yoluna bak geçmişi unut gitsin
Eninde sonunda güveneceğiz. İnsan sevmeden de mutlu olamıyor, nefret de sevgisizlik de beni yıprattı, yine de sevmek gerekiyor
Ben kendime çok güvenirim snsndnn….
insanlar da ön yargıyla yaklaşmam bundan dolayı….
karşımdakine de güvenirim…. ok basit yani jdjdhdj
bşr fobin travmam yok…. Biliyorum istisnayım 😂
Asla tamamen güven duymam ancak karşıda ki kişiye güven duymaya başlamam 1 yılı bile bulabilir.
davranış biçimine bağlı bu
Kimseye tam olarak güvenemezsin
Sınavlarımın süresince.
O ne demek
Bilmem hiç ilişki deneyimim olmadı ki
Çok zor olurdu.
Güvenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?