İlk datede kahve ısmarladı ertesi gün ikinciye görüştük ve hesabı nasıl yapalım bir seni bir ben mi ödeyeyim dedi. Bundan olur mu?

Bakın çalışmıyorum maddi durumumun olmadığını biliyor param olmadığı içinde ilk kahveyi o ısmarladı aç olmama rağmen yemek yemedim yanlış anlamasın diye maddi durmuşum az çok biliyo ailem maddi destek olmuyor ondanda beklentiye girmedim ikinci buluşmada kahve içmek için bir yer bakarken bu ay çok açlığım çok para harcıyorum dedi sonrasında bana dediki geçen hesabı ben ödedim bu hesap işini nasıl yapalım bir sen bir benmi ödeyelim dedi şaşırdım bende alman usulü yapalım dedim ağlamamak için kendimi tuttum para göz muamelesi gördüm çünkü ve görüşmeleri teklif edende o param olsa zaten ona ödetmem kendimi ya da bir sonraki hesabı ben ödemek isterim zaten neyse sonra bana dediki nişanlanınca ödetmem tabi ama ozamanda kadar böyle yapalım dedi ben bozuntuya vermedim eve geldim ve uzun bir mesaj attım bana bencillik yaptığını söyleyip özür diledi bide alay eder gibi harçlığın var mı dedi böyle bi adamla birlikte olunurmu dürat olun

İlk datede kahve ısmarladı ertesi gün ikinciye görüştük ve hesabı nasıl yapalım bir seni bir ben mi ödeyeyim dedi. Bundan olur mu?