Arkadaşlar ben birkaç ay önce internetten. Bir adanla tanıştım. Ziyaretine gittim ailesini tanıdım. Sonra o gelmek istedi param yok diyemedi bende gidiş dönüş uçak biletini aldım. Ben sevdiğim zaman cok fedakar bir insan oluyorum ve onu da çok seviyorum. Fakat ben bilet aldıktan sonra birkaç sefer kamerada sürat astı sebebini sordum borcum var dedi. Hallederiz dedim. Yanıma gelecek havalimanına taksiyle gidecek param yok dedi. Ben yaptıkça eksiği bitmiyor. Parayı sorun eden biri değilim ama kullanilmak beni çok üzer ne yapacağımı bilmiyorum. Ben sevdiğimle aç bile kalırım yeterki yanimda olsun. Çok duygusal bir insanım. Beni lütfen yanlış anlamayın sadece kafama başka şeyler geliyor artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hanım efendi açıkçası bir kadın bana o iyiliği yaptıysa ki gider borç alırım yine yaptırmamaya çalışırım. Yine yanına giderim. Durumumu anlatırım. Yine sevdiğim insanın yapacağını bilir her zaman yaptırmam. Bir kadın bu kadar sevdiyse en azından o borçları öteler o anı mutlu geçirmeye çalışırım. Ayrıca bir erkeğin eksiği olsada sevdiği insana bunu hissettirmemeli. Burada can alıcı nokta sizin inceliğinizi yapacağı başka incelikler ile kapatabilmeli. Mesela ne bileyim yav bir taksiti erteler bir hediye alırım. Daha ilişkinin başında bu olmamalı. Hatta otobüsle gider gelirim yine bu kadar ezilmem. Maalesef bazı erkekler sizin gibi hassas kadınların değerini ilişki bittikten sonra anlıyor.
Siz ne dediniz. Gerekirse aç kalırım. Ondanda o gerekirseyi görmeniz lazım. Yani insan çok sevince öncelik her zaman sevilen kişi olur. Bence biraz mesafeli durun ve iyice analiz edin derim. Mesela gelsene hafta sonu dediğinizde siz bir şey demeden borç lafı etmeden gelecek mi? Yav gerekirse biraz ileri tarihe atar yolda otostop çeke çeke gelirim yine hissettir mezden. Bence tekrar tekrar düşünün hanım efendi.015 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi düşünen insanların var olduğunu bilmiyordum. Mesafeli davranıyorum zaten. Birkaç sefer ihtiyacım var dedim gelmek için cabalamadi. Gelecek yaz biletimi al yine geleyim dedi. Bilet almayı görev zannetti bende. Canım çok sıkıldı bu işe... Bosverdim soğudum zaten. Bende şans yok
- +1 yıl
Öyle demeyin hayat devam ediyor. Siz değerinden fazla değer atfetmek istediniz o bu değere değmeyeceğini göstermiş oldu. Bu saatten sonra bırakın. Hatta öyle bir bırakın ki, bu sefer yapmaya kalkarsa uzun süre yapsın siz tepki vermeyin. O olanları affettirinceye kadar bunu yapmaya devam etsin. Zaten yapmıyorsa devam etmesinin bir mantığı yok. İnsan sevdiğine parayı elbette sorun etmez ama sevilende bunun böyle olmasını istemez. Ben bir kez evlilik niyetinde olduğum için çok şey yaptım. Ama olmadı işte. Sonra yaptığım hiçbir şeyi ne istedim ne lafını ettim. Karşımdaki bana dünyanın lafını etmesine rağmen, kendimde olan güzel anıları maddesel bir şey ile karşılaştırmam. Bakın mesela siz bu kadar şeye rağmen kötü de konuşmuyorsunuz demekki hassas düşünüyorsunuz. Ayrıca belirttiğiniz yaştaysanız şans yok falan demeyin. “Allah sabredenler ile beraberdir” ve güzel şeyler en döküntülü olunan zamanlarda ortaya çıkar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bir süre yalnız kalsam iyi olacak sanırım...
Soran+1 yılPsikolog desteği almaya başladım iyi geliyor bana sanırım...
Soran+1 yılYabancılara karşı ilgim yok ama Türkiye'den de istemiyorum biraz karışık benim durumlar... şu an zaten destek alıyorum kafam çok karışık
- +1 yıl
Hımm anlıyorum. Ama sıkmayım canınızı. Yani insan kötü bir durum ile karşılaşınca her şey kötü olur sanat ama öyle değil. Yabancı istememeniz de aslına bakarsanız mantıklı. Ama ümitvâr olun bence, yaşınız genç imkanlarınız var. Şu durumu atlatın Allah ın izni
İle her şey yoluna girecektir. Sabrınızı bu olaya sarf etmeyin. Bir bakarsınız iyi ki eskisi olmamış dersiniz. Hala görüşüyor musunuz?
Soran+1 yılEvet hâlâ görüşüyorum beni kendine zarar vermekle tehdit ettiği için henüz bir şey yapamadım ama borcundan bahsedince tepki vermiyorum yorum yapmıyorum geçer hepsi diye geliştiriyorum. Ama karakteri hiç degismedi hata bende sanırım çok yüz gerdim
Soran+1 yılşu an sıkıntı yaşamıyorum pek umursamıyorum eskisi gibi anladığını düşünüyorum çünkü çok zeki bir insan susarken bile anlıyor neden üzüldüğünü çünkü birebir yaşadım kaç defa bu gibi şeyleri... mesela sohbet esnasında aralara para kelimeleri sıkıştırıyor mesela "arkadaştan aldım bende para yok ki" gibi şeyler işte... Bana tuhaf geliyor böyle şeyler... 80 bin borcu olduğunu söylemişti bende yardımcı olmamı ister misin demiştim o da evet demişti o yanıma gelip gittikten sonra birkaç defa sohbetini açtı asla tepki vermedim yorum yapmadım kafamı başka yere çevirdim sonra böyle seyleri konuşunca utanıyorum diyor duygu sömürüsü yapıyor galiba uyanan insan asla konusunu açmaz en azından ben açmam. Yılbaşında beni ve ailesi bekliyor ama gitmek istemiyorum. Onun için şimdiye kadar biletlerde dahil 1500 Euro para harcadım. Ama daha fazlasını yapmak istemiyorum bazen aklıma. geliyor pişman oluyorum. Yanlışı nerde yaptım bilmiyorum artık.
Soran+1 yılBu arada ilk gunlerdeki gibi tutkulu filan da değilim aşık hiç değilim kısaca pek umursamıyorum eskisi gibi ama yine de aniden kopmak istemiyorum sebebi ailem olabilir çünkü kimseyle gorusmuyorum monoton bir hayatım var sinemaya bile gitmiyorum ailemle bile görüşmüyorum bildiğin dupduz yalnızım
- +1 yıl
Laibes hanım. (İsminizi bilmediğin için kullanıcı isminizi yazdım ). şu an yalnız kalmak istemiyorsunuz ama bu süreç sizi zorlayacak. Allah aşkına 80 BİM borç nedir. Bunu lafını bile etmemeli erkek. Kaldıki siz parasal konuları sorun etmemişsiniz. Yani ne bileyim böyle bir davranışa karşı o adam yanınıza geldiğinde en azından size yemek yapabilirdi. Mutlu edecek şeyler yapabilirdi. Yav en kötü güzel bir hediye alabilirdi. Bakın aynı hataları bende yaptım sizi anlıyorum. Görüştüğüm kişi Çalıştığı zaman bile bir yere gidecek olsa uçak biletini aldım. Döneceği zaman zaman kaybetmesin diye otobüs biletini aldım. Bana bir kez hediye almadı bunun lafını etmedim. Kendi gitti. Bir daha aramadım. Çok zaman sonra kendi aradı düzeldi derken yine aynı şeyler oldu. Şu an yalnız yaşıyorum. Pişman değilim zira içimde olanı yaptım. Sonra tekrar aramamı dönmemi bekledi. Ney olmazsanız sizi kullanacak. Hayatınız neden monoton olsun. İyi bir işiniz geliriniz var. Kendinize saygınız var sadece sizi değersiz hissettiren insanları uzaklaştırın. Elbette ki işinizi bilirsiniz karışmak gibi algılamayın lütfen ancak sizi kullanıyor imkanlarınızdan dolayı. İnanın şu yaptıklarınıza sizi el üstünde tutacak çok daha fazla kişi olur. Yani ne bileyim ben ilacı için 20-30 eczahane gezdim aracım bozuldu. Bittiğinde bile yek laf etmedim. İnanın yalnız yaşasanız bile bu kadar gerilmezsiniz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılParanın bozmadığı insan, değiştirmediği hayatlar yoktur nerede ise ve ben de sizin ile aynı fikirdeyim. Davul bile dengi dengine vurur ise kafa şişirmez, ortaya güzel bir çiftetelli çıkar, herkes oynar ve eğlenir. Bu kadar maddi sorunları olan bir adamın, bunu çömek yerine, sürekli sizden bir fayda, destek beklemesi adamlık ise de, devam edin o zaman. Sanki beraber yediniz, içtiniz, harcadınız da bedelini size ödetiyor. Var mı bir çözümü, var mı bir planı, ikne ediyor mu sizi her şeyin düzeleceğine dair bir hikayesi ile, yüz yüze konuştuğunda? Evet hanfendi anı şeyi Türkiye de daha çok kadınlar yapar. Bitmez bir türlü para istekleri. Ama sizde maalesef erkekğin yontması şeklinde gelişmiş ilişki. Oysa herkes üzerine düşeni yapmalı, çabalamalı, gerçekçi ve açık olmalıdır. Ne sen fazla yıpran, ne de o... Bence pis kokular geliyor bu ilişkiden...
04 Yorumla
Soran+1 yılBen aşırı duygusal biri olunca mantık biraz geride kalıyor ve bu bana çok zarar veriyor. İlk olmuyor bu tarz şeyler ama ben üzülmek istemiyorum daha fazla. Ufak tefek şeyler hesap edilmemeli. Gidiş dönüş bilet aldıysam taksi parası problem olmamalı. Bu sabaha kadar bir şey yoktu taksi parası sorunca ben üzüldüm kullanılmak çok kötü bir şey...
- +1 yıl
Daha fazla uzatmadan gidip direkt konuş kendisiyle. Yanlış anlamasını istemiyorsan olabildiğince açık ol.
- +1 yıl
Dediğim gibi çaban, samimiyetin, elini taşın altına koymaların çok güzel ve tüm kadınlara örnek olacak şeyler ise de, onurlu ve gururlu bir erkeğin de kadınına gücünü, varlığını, adamlığını, onu koruyuo kollayacağını, iyi bakacağını, her türlü ihtiyacını gidermek için elinden geleni yapacağına dair ikna etmesi, inandırması, güven vermesi şarttır. Bu erkeğin yaradılışının vazgeçilmez gerçekleridir de aynı zamanda. Evet arkadaşım, daha fazla dengeyi bozmayın. Aşk başka şey, bunu haketmek başka şeydir. O seni hiç ama hiç haketmiyor, benden söylemesi. İşin b. kunu çıkarmış artık...
Soran+1 yılÇok doğru dedin aşk başka bir şey haketmek başka bir şey... Ben soğudum zaten
+1 yılÇalışmıyo mu bu şahıs, borcu olabilir ama sana bu şekilde mağdur rolü yapmasına aldanma hadi gidiş geliş ve yemek masraflarını karşılarsın tamam ama senden borç filan isterse asla verme ve kesinlikle ayrıl dahası senin paranı kendi parası gibi harcayabiliyosa gözünün yaşına bakma
011 Yorumla
Soran+1 yılGörüntülü konuşurken telefon geldi diyerek ara verdik 15 dakika sonra aradı suratı asıktı üzgündü. Sebebini sordum söylemedi olmaz filan derken çok zorlayınca 80 bin lira kadar borcum var adam istiyor sana demek istemedim ama sen zorladın dedi. Para istemedi bende dedim yardımcı olmamı ister misin o da evet dedi. Ben gerçekten yardımcı olacaktım ama bugün sabah görüntülü konuşurken ufak tefek taksi parası hesaplarına girince ben geri çektim kendimi. Başıma böyle bir şey ilk defa gelmiyor yersin içersin gezersin ama para vermek istemiyorum artık. Ona bugün yazdım durumun çok mu kötü diye. Anladı bozulduğumu dedi sen herşeyi yaptın zaten ben hallederim gerisini sana şaka yaptım diye kıvırdı. İlk başta aklıma gelmedi bugün taksi olayj olunca ben çok icerlerdim hala kotuyum çok doluyum. Ağlasam rahatliyacam sanki
- +1 yıl
Geç bunu geç salla gitsin asalağın teki senden para koparmanın derdinde nasılda rol kesmiş karakter yoksunu umarım hatrı sayılır meblada para kaptırmamışsın
- +1 yıl
Kaptırmamışsındır*
Soran+1 yılPara vermedim vermek istemiyorum.
- +1 yıl
Sakın sakın zaten hemen diyaloğu hemen bu tipler toplumdaki asalaklardır senin vicdanına oynayıp çıkar elde etme çabasında, bu tipler düşük değer beta tipi erkek sınıfından uzak dur erkeklere olan güvenini yitirme naçizane tavsiyem yüksek değer erkek bulmaya çalış
Soran+1 yılBaşta para muhabbetleri olmadı ne zaman bilet aldım o zaman cekinmemeye rahat davranmaya başladı. Ailesiyle niye tanıştırdı beni neden ailesinin evinde 1 gece misafir etti. Neden hiç kötü bir düşüncesi olmadı bana karşı. Kafam çok karışık bilmiyorum hiçbirsey ikna etmiyor beni artık. Ben sadece erkeklerden değil insanlara karşı güven sorunum oluştu artık benim destek almam lazım galiba
Soran+1 yılÜzüldüm
- +1 yıl
Destek alacağın bir durum yok insanlar güvenilmez varlıklardır sen sadece kendine güven yeter insanlardan bişey bekleme, teknolojinin bu kadan ilerlemesine bakma insanlık hâlâ mağaradan yeni çıktıkları bilinç seviyesindeler
Soran+1 yılGeldi gitti herşeyi finanse ettim. Mesafemi koydum ama bana diyor gelecek yaz biletimi al yine geleyim. Bir Kere bilet aldım diye onu bende vazifem zannetti galiba. Çok soğudum ben ya
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sen onun için her şeyi yapıyorsun. O demeden yapıyorsun bir de. Senin iyi niyetini yumuşak yüzünü kullanıyor. Böyle adamlara yol ver. Senin paran için yanında. Adam olan her şeyi kendi halletmeye çabalar. Yemez içmez para biriktirip yol masraflarını borcunu halleder.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılkullanıyor seni
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bu kullanılmaya girmez, çünkü siz isteyerek yapıyorsunuz zorla değil ya içinizden geliyor ancak bana göre yanlış olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin kadından para almasından daha saçma bir şey yok. Erkek adam çalışır çabalar ve kazanır, boş duran işi gücü olmayan sorumluluk sahibi olmayandan hayır gelmez, zarar ziyandır eğer ki zengin değilse!
Erkek arkadaşınızın işi gücü yok mu? Ailesi yok mu? Neden siz veriyorsunuz da ailesinden almıyor? Hadi ailesi yok diyelim akrabası da mı yok? Sokakta yurtta mı büyümüş bu çocuk!
Benim de çok borcum vardı ama bir kuruş kız parası yemedim, çalıştım çabaladım gece gündüz çalıştım hatta yıllarca çok şükür kendimi toparladım. Parası pulu yoksa bir zahmet sevgili de yapmasın yani! 😅10 Yorumla
+1 yılsanırım sen yurtdışındasın çocuk türkiyede yani burdaki hayat şartlarına göre yurtdışına çıkmak sıkıtnılı ama taksi parası istemside ayrı bi muamma 80 bin borcum var demeside ayrı bi acıtasyon herkesin kendine göre borcu harcı var bunu birilerine yıkmaya çalışınca olay farklı oluyor ondan öenmli olan çocuğun niyetini iyi anlayabilmek işi gücü var mı yoksa ailesinin verdiğiyle mi gidiyor..
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka her şey çok farklıydı sanırım. Hergun görüntülü arıyordu günde 2-3 sefer sonra ziyaretine gittim ailesine benden bahsetmişti. Ailesiyle tanıştım her şey çok güzeldi. Sonra ben geri döndüm konusmaya devam ettik. Bende ziyaretime gelmesini istedim başta pada mevzuları olmadı hiç. Bende durumunun iyi olmadığını hissedince finanse ettim balenin seviyor değer veriyor diye. Bilet aldım gidiş dönüş olaylar burdan sonra başladı zaten. Hep kötü durumda olduğundan bahsetmeye başladı. İki gün sonra yanıma gelecek. Onun kullanacağı havalimanı yaşadığı şehire biraz uzak dönüşte havalimanından eve giderken dönüş parasından da bahsedince ben çok bozuldum. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra neyin var dedi neden durdun dedi kamerada oldu bu olaylar. Sonra yok birsey dedim. Sanki fedakarlık yaptıkça daha fazla yüz buluyor gibi hissettirdi bana. Keşke her şey en baştaki gibi kalsaydı. Ben para esirgeyen biri değilim ama kendimi aptal da hissetmek istemiyorum. Sabah mesaj attım durumu anladı şaka yaptım diye geçiştirdi. Seni istiyorum seviyorum filan demeye başladı. Kendisi çok zeki bir insan üniversite mezunu kendi parasını kazanan biri ama çok fazla maaşı yok. Ben kiyamadigim için destek olmaya çalıştım sadece elimden geldiğince
- +1 yıl
BİLMEM BİRAZ ZOR DURUM SENİN İÇİN BENCE Bİ KAÇ DEFA DENE KENDİSİNİ
Soran+1 yılBen deneme işlemlerini pek beceremem hiçbir şeye emin olamıyorum şu an. Ne yaparak emin olabilirim bilmiyorum açıkçası...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuna hemen yolu ver kardeşim. Bildiğin seni paran için kullanıyor. Bi' adamın hiç mi parası olmaz ya?
Kadın parası yiyenin kendine saygısı olmaz diye boşuna demiyorlar.
Ben borcu olduğundan da şüpheliyim. Senden nakit bi' miktar alıp devamını getireceğine eminim.
Hayatını kaydırmaya başladı bile. Lütfen aklını kullan ve duygu sömürüsü yaparak seni manipüle etmesine izin verme.
Bugün ya da yarın kes at konuşmayı derim..10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdamla olmaz seni kullanir bence uzuldugunle kalirsin kusura bakmasin kimse ama erkek kisilik parasini kazanir yeri geldim seyyar saticilik yaptim parasiz kalmadim o adam sorunlarla mücadele etmektense kaçmayı seçen biri olmaz birak...
04 Yorumla
Soran+1 yılBen işin içinden çıkamadım ilk defa buraya sordum başka yapacak birşeyim yok kimseye de anlatamıyorum.
- +1 yıl
Brni tsnimaz etmezdin ama naçizane fikrim duygusal degil mantigii kullan adam seni yor ask sevgi yoran onsanla olmaz yari yolda birakir yurtdisi yasiyorsun yoksa mesafe iller arasi mi? Sen nerede o nerede?
Soran+1 yılİkimizde farklı ülkelerdeyiz
- +1 yıl
ooo çok sıkıntı durum sanırım erkek Türkiye sen yurt dışı çalışıyor mu ya da ? kendi mal varlığı var mı adamın kaç yaşlarında.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık seni bir para kaynağı olarak görüyor... Aklı sıra ona bağlandığını ve isteklerini geri çevirmeyeceğini hesap ediyor. İstekleri giderek çoğalacak. Seni bitirinceye kadar durmayacak!
01 Yorumla
Soran+1 yılGeldi gezdirdim döndü. Hepsi bu kadar mesafe koydum
Kokular kotu maalesef, boş ver boylesini, %95 belki yalandir, kullanacak insan ararlar, AZ uzulme, AZ taklit taki parayi Alana, boyleleri profesyonel dolandirici da olabilir inanma, hemen bitir, mantigina uymayan birsey varsa bile uzak dur, burada birsuru mantiksizlik var, gec bunlari, avlarini bulunca parayi alinca yok olurlar. Tecrubeli davranmak lazim.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece üzgünüm elimden bir şey gelmiyor yalnız kalmak hepsinden iyi sanırım
Soran+1 yılYalnızlığı tercih ettim geldi gitti o kadar... Yine para sıkıntısı olduğundan bahsetti ben hiç tepki vermedim. Ertesi gün kredi çekmeye gitmiş altı üstü 300 dolar civarı ben yine seslenmedim ertesi gün banka vermemiş yakınından almış. Bende geçmiş olsun dedim
Kıyamam ya seni resmen acı ama kullanıyor o seni sevmiyor kullanıyor Allah’ım yarabbım bende seviyorum ama asla bunları yapmıyorum yapmam da Allah’a söylerim, bu adam seni kullanıyor bir günde bırakacak emin ol, unutma istersen bu lafımı, rabbim kurtarsın içinde bulunduğum durumdan, inşaallah yatağa atılmazsın. İnşaallah rabbim kurtarsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yine bir gün parası olmadığını söylerse sende paranın olmadığını söyle bakalım o zmn ki tepkisi nasıl olacak ona göre bir yol izlersin
01 Yorumla
Soran+1 yıl300 dolara ihtiyacı olmuştu ben tepki vermedim ertesi gün kredi için gideceğim dedim bankaya yine tepki vermedim. Sonra o gün akşama kadar beni aramadı. Bende aramadım akşam aradı cevap vermedim ertesi gün görüştük banka vermedi akrabamdan aldım dedi.
Şahsen ben isteyemem bu kadar. Borcum varsa gider başka yerden bulurum ama ilişkinin daha başlarında kesinlikle öyle birsey yapamam. Evlenene kadar da alabileceğimi düşünmüyorum. Ağır bir durum.
00 YorumlaÇok geç kalmış sayılmazsın. Köy de inekleri nasıl sağarlarsa size de aynı şekilde yapıyorlar. Yanlış anlamayın lütfen ama KULLANILIYORSUNUZ!!
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥹🥹
şöyle kendini kullandıran sevgilim olmadı hiç
08 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılTam olarak anlamadım ne demek istediğini
Soran+1 yılHayır tabiki sadece gidiş dönüş bilet aldım birde burdaki masraflarını karşıladım. Ben çok kötüyüm galiba
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlışmış kudurmuş dan beterdir işte ispatı sizde maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun aslında ailem. Benimle ilgilenmiyor bende yanlış insanlara bulaşıyorum. Neyseki mesafe koydum soğudum biraz
- +1 yıl
Sizin adınıza sevindim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen çok iyi niyetli kalbi temiz birisin bence o adamdan uzak durmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaştım mesafe koydum aradığında hemen bakmıyorum cevap vermiyorum
- +1 yıl
Şimdi ne yapıyor peki istersen yaz bana
Soran+1 yılHergün görüntülü aramaya devam ediyor ayrı ülkelerde yaşıyoruz. Dün cevap vermedim ben uzaklaştıkça o bırakmıyor. Telefona bakmaz isen kendine kötü bir şey yapmak ile tehdit etti. Bende aramak zorunda kaldım. Ama onun için bir şey yapmayı bıraktım. Yılbaşında yanına gidecektim ailesini tanıyorum gelmeyeceğimi söyledim 1 saat ikna etmek ile uğraştı ne bilim ortalık tamamen karıştı sanırım. Kimseye zarar gelmeden bitirmem lazım bu meseleyi ama nasıl bilmiyorum
- +1 yıl
Bence uygun bir dille söyle ve bitir yoksa sen böyle çok sıkıntıya giriyorsun böyle ilişkide olmaz ki zaten tehditle falan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKIsaca uzun lafın kısası seni kullanıyor İnsan bı kızdan para alırken utanır
05 Yorumla- +1 yıl
Kusurabakmada seni yemlemiş
Soran+1 yılYemlemek ne demek
- +1 yıl
Yanı seni keklemiş anlamında
Soran+1 yılKandırıyor demek yani?
- +1 yıl
Evet iyi tanıtım böyle tiplerri
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. parasız adam serefsiz adam diye bir söz vardır
08 Yorumla
Soran+1 yılBen niye hep hata yapıyorum o zaman neden hiç bende mantık devreye girmiyor üzüldüm çok
Soran+1 yıl😪😪
Soran+1 yılNasıl yazacağım sitede yeniyim
Soran+1 yılMesaj atmak için seviye istiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yav saçmalama adam senin paranı yiyor böyle erkek mi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım peki
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo kredi çekip araba al terk etmezse seviyordur. 😃😃
00 Yorumla Cebinde bilet parasi yok adamin asna fsne derdinde neyin kafasi bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. seni bankamatik gibi kullanıyor. tam bir dolandırıcı... niye senin gibi biri bize denk gelmiyor anlamıyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelince ne olacak ki
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılİki gün sonra geliyor asla para vermem yenir içilir gezilir ama daha fazlası olmaz artık. Hatta gelmesi iyi mi olacak kötü mü bilmiyorum
- +1 yıl
zaten geldiğinde olayı çözersin. asla para mevzusunu açma... hiç bir şey yokmuş gibi gez dolaş yiyin için.. o kadar. konuyu açarsa da ben düşündüm taşındım veremeyeceğim dersin. hiç tartışmaya bile girme. büyük olasılıkla hakaretler edebilir sertleşebilir. buda onun seni kullandığını sadece para koparmak derdinde olduğunu kanıtlar. ki sende bir daha onunla görüşmezsin. ilişkiyi bitirirsin.
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bana bir şans versen fakir biritim ama sana herşeyimi veririm yeterki benimle evlen yuvam ol kimsem yok bu hayatta
00 Yorumla
+1 yılburada herkes kendince yorum yapar en doğrusu kendin konuş borcu varsa ne borcu olduğunu öğren seviyorsan ailesinede sor bir şekilde ispatlasın yoksa yol yakınken uzatmadan ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKullanım kılavuzu olmuşsun
00 Yorumla Affinay maruren sen kerizmisin aşk ve sevgide para olmaz para hesabı yapan erkek kadın aşk için değil para için seninle dir bende kal sen
03 Yorumla
Soran+1 yılŞansım yok benim galiba
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBariz seni kullanıyor lütfen buna izin verme sonra daha çok üzülürsün.
00 Yorumla
+1 yılSence 😏 kimler kimlerle beraber
Aklıma şu an geldi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İşi de yoktur şimdi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılVeteriner
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel sponsor olmuşsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yorumlar beni daha çok üzüyor...
- +1 yıl
maalesef gerçekler bunlar
Soran+1 yılNapim valla kafam çok karışık keşke her şey başka olsaydı
Saçmalamışsın canım o kadar ne alaka yani
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yardımcı oldukça çekinmeden birşeyler istemeye başladı gerçekten zor durumda olma ihtimali olabilir mi ne bilim kafam artık çalışmıyor ne düşüneceğimi bilmiyorum üzülüyorum
Soran+1 yıl80 bin borcum var dedi yardımcı olmamı ister misin dedim evet dedi. Hata yapmak istemiyorum
+1 yılKuzu kuzu yapma kalbin iyiidr fazlası yanlış olurr
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi niyetliyim neden hep böyle oluyor üzülüyorum
- +1 yıl
Bak uzulebilirisin iyi niyetlide olursun ama bı anda herşeyini acamaamssin ayrıca bı erkek hiç elini cebine atmadan herşeyi senden bekliyorsa ve yani kaç yaşında borcu varsa vaddirda borcu olmayan adammi var seni önceliği yapamiyorsa oturup düşünmek lazım
evet kullanıyor :D
00 Yorumla
+1 yılapacık kullanılıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen şok var mı böyleleri yaaa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kullanıyor😁😁
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor net
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kullanıyor, zaten sen de anlamışsın..
00 Yorumla
+1 yılEnayi ligi bırak artık
00 Yorumla
+1 yılGünaydın :) çok saçmalık seninki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kullandırtma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe geliyor kafana, aklından ne geçiyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbirsey sadece kafam karışık. Şimdi 80 bin borcum var dedi ama ben vermek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence de verme yani.
+1 yılArtık s... ktir git desen iyi olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmasa da direk mesafemi koydum
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. canım ya
00 Yorumla
+1 yılYapma kendine bunu
00 Yorumla
+1 yılKullaniyor
00 Yorumla
+1 yılKullanıyor tabi
00 YorumlaFazla guvenip savurma.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Banada öyle geldi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın yani
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin biletlerini alıyorum, taksi parasını ben veriyorum. Hala borcum var diyor, beni kullanıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler