Arabama vurdu, masrafı ödemem servise götür diyor. Servise götürmeden masrafı alamam mı?

selam. tertemiz bir arabam var. hiç hasar kaydı ya da değişen, boya falan yok. 2018 model. bugün bir kız arabama gelip çat diye arkadan vurdu. polis çağırıp tutanak tutturduk ancak babası da geldi kızın. taksici hem de :) ben arabamı servise götürmek istemiyorum çünkü en kötü 6-7 bin arabada hasar kaydı olacak çünkü bunu direk değiştirirler, boyamazlar.

arabamı bir sanayiciye gidip yaptırmaak istiyorum ama adam masrafı vermeyiz, servise götür sigortamız var diyor. biliyor çünkü sıfır arabayı servise götürüp hasar yaptırtmam.. çakal herif. ne yapabilirim?
Arabama vurdu, masrafı ödemem servise götür diyor. Servise götürmeden masrafı alamam mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşlerde bana çakal olan sensin, 7-8 bin elden vermez, sigorta nedir bilmiyorsun falan diyenler olmuş da bunu iyi okusunlar.

Ben çakallık yapma peşinde değilim. Sigortanın ne olduğunu da çok iyi biliyorum, 6 senedir farklı araçlar kullanıyorum merak etmeyin. :) Arkadan vurduğu için %100 hatalı bu kişi.

Ben diyorum ki, burada zaten fazla hasar yok sadece lokal boya atılması gerek. Servise götürünce hem benim arabama, hem de onlara hasar kaydı oluşacak ve değer kaybı olacak 2 araçta da.
Güncellemeler
+1 yıl
Servise götürsek her iki araçta da 6-7-8 bin hasar kaydı olması yerine gidip bir sanayi dükkanında 400-500 TL'ye boya yaptıralım. Bilmem anlatabildim mi şu tarz görüşlere..