Araba 2009 model Clio III. 1.5 DCİ, 145 bin km.
Söylediğine göre 4 parça boya var, değişen yok ve 2 bin tramer var. Fiyatı 264 bin
Adam ben yakında ekspertiz yaptırdım zaten gerek yok diye diretiyor

Araba 2009 model Clio III. 1.5 DCİ, 145 bin km.
Söylediğine göre 4 parça boya var, değişen yok ve 2 bin tramer var. Fiyatı 264 bin
Adam ben yakında ekspertiz yaptırdım zaten gerek yok diye diretiyor

Öyle bir şey yok. İstediğin ekspertize götürürsün. Eğer arabayı çok beğenir ve almak istersen noter sözleşmesine. Araç sahibi şu parçalar boyalı demiştir diye yazdır. Sonra noterden çıkar çıkmaz ekspertize git.
Ama bu yok çok meşakkatli ve riskli bir yol. Ekspertiz yaptırmadan kesinlikle alma. Kimsenin sözüne de güvenme. Binlerce araç satışına şahit oldum. Bu sektörde çalıştım. İyi günler dilerim.
Bence yaptırmalısın sonradan şok olmaktan iyidir istemiyorsa kesin sakladığı bir şey var... yaptırıyorsanda onun tanıdığına yaptırma adamı olur saklar bazı şeyleri..
Para senin araba alıyorsun ekspertiz yaptırmak hakkın satıcı expertize yanaşmıyor ise aracın başka sorunları olabilir başka bir arabaya yönelin
Cevap
14Cevap
Uzak dur. Ağır hasarı olabilir
Ateş olmayan yerden , duman çıkmaz demiş atalarımız. 🙏😊 boş ver sende ısrarcı olma başka bir araca bak 🙏
O arabayı almak zorunda değilsin. Başka arabalara da bak. Bu şekilde davranan insanlardan uzak dur.
Adama de ki " SLK, SLK konuşma, kendi işine bak sen "
Kesinlikle güvenilir bi yerden exper yapmadan araç almayın 😲
Adam dolandıracak seni 🤣 alıcı sensin istediğin yere götür
Expertizi alıcı yaptırır satıcı değil, yaptırmıyorsa başka araca bakabilirsin.
Uzak dur. Ağır hasarı olabilir ya da değişeni çok olabilir.
Sonuçta 264.000 veriyorsan 2-3 te kıyıp expertize götür ver. Sonradan pişman olmaktansa
Sakladığı Bi şey kesinlikle var ek olarak clio 3 * kasa olarak geçer parçası zor buluyor masraflı bi araç başka araçlara bakmanı tavsiye ederim
Uzak du öyle tür kisiden araba alinmaz, pert olabilir araba
hayir mutlaka yaptirr hemde kendi idtefigin yerde
expertiz yoksa almam de sende
Ona ne yaptırmadan alma
kazıkçı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?