Alınır mı sizce yakın arkadaşımın arkadaşı zaten onunda yüzüne arkadaşınla takılmak için konuştum umarım da değil dedim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok kabasın. Böyle söylemek yerine iletişimi koparırsın kız anlar anlayacağını. Hatta zaten görüşme esnasında anlarlar. Söylemene bile gerek yok ki
Gerçekten doğal kızıldı ama hayatımda ilk kez çirkin iğrenç görünen kızıl gördüm ya yüzüne bile bakmak istemedim
Zaten duyguları ne düşündüğü benim umrumda değil ama bana aşık olsunda arladşlarımla eğlenirim arayıp umut falan veririm
ne bu ego güzelce istemediğini söyleyip yoluna bakmak varken sadece eğleniyorum vs demen çok yanlış kimse oyuncak değil
Bana göre oyuncak hatta daha fazla aşık olsunda bana arladşarımla eğlenirim duygularıyla ararım durup dururken umut veririm
Bunu daha önce yapmıştım ismini vermeyim yanlış x i aradım kapa telefonu diyip suratına kapamıştım
sıçmışssın sen bidaha bi kızla muhattap olma
Neden duygularınız ne düşündüğünüz benim umrumda değil ki ben sizle eğleniyorum sadece sanki evlenicem arldaşlarımla dalga geçiyorum hatta
Çok kötüsün
Kötü değilim yakın arkadaşım olsan beni tanırdın
tanımak istemem seni lüzumsuzsun
Ama çok masum görünüyorum dışardan ailemin bazı fertleri ünlü Doğu ile alakam yok yüzüm temiz esnetik yaptırdığımı sanıyor insanlar üniversite de derslerim iyi sıralamadayım dışardan herkes beni kibar beyefendi olarak biliyor
lüzumsuz olduğun gerçeğini değiştirmez
Tanımadan bilemezsin
Kesin seversin ama
kesin odur
Bencede
fazla egolusun ukalasın fazla yüksekte uçma yere çakılırsın ve büyük ihtimalle galatasaraylısın
Galatasaray ile yakınım hahaha
Locam var hatta gerçi ailemin locası
lüzumsuz egoist kendini beğenmiş mahlukat
Sen kendini beğenmiyor musun hahah
herşeyin bir dozu var
Sana göre nasıl olmalı
Ne dememi isterdin
uyuşmuyoruz tipi değilsin diyebilrdin bukadar benciliğrenç olmana gerek yoktu
Bu zamanlar sana göre iğrençleşiyor olabilirim onun dışında iyi biriyim
Bana göre iğrenç de değil hatta komik
lüzumsuzssun bukadar.
Yanılıyorsun
biri seni oyuncak edince görürsün ney komik ne değil aptal
Kimse yapamaz ki öyle bir şey bende ona yaparım ya da kuşağa hoş geliyorrr
Sen Fenerli misin
sevgini ne olduğunu bilmeyen bir insandan ne beklersinki ben sevdiğim çocuk için canımı gene veririm çünkü sevgi çok temiz bişey hiçbir menfaati yok çok güzel bişey ama sen bilmessin çünkü lüzumsuzssun
hayır asla ben beşiktaşlıyım
Sende canını vermezsin ki bende vermem daha yaşım kaç evlenecek miyim sanki
Arkadaşlarıma vakit ayırırım sporuma vakit ayırırım derslerime vakit ayırırım karıyerim için daha iyi olacaktır
Duyguları ne düşündüğü üzülüp üzülmediği umrumda değil o yüzden
ozaman milletle oynama kendini iyi çıkarmaya çalışma hala lüzumsuzssun
Hayır eğlenceli mesela benden hoşlanan biri vardı arkadaşlarımla aramıştım umut vermek için sonra açtı konuştuk biraz yanlış x i aramıştım senin olduğunu bilmiyordum ıyy diyip telefonu kapa demiştim kapamıştım
Eğlenceli tabiki oynicam
Çok kötüsün bukadar bitti
Yooo mesela yanımda olsan sende gülerdin eğlenirdin ki tanımadan da bilemezsin
asla insanların duygualrıylaoynuyanlardan ya da çorap giibi sevgili değiştiren insanlardan tiksiniyorum ğrençler
Ben onları sevgili olarak görmüyorum o zaman benden tiksinmiyorsun ne zaman cidden aşık olurum o zaman herkesi unuturum zaten
bu insanların duygularıyla oynıycağın anlamına gelmez
Hayır gelir çünkü eğlenceli
Sende denesene sende oyna
ben denedim biliyorum neyin ne olduğunu ama biri çıkar karşına dersin allahım ben yaşamıyomuşum 1 senedir çıkıyorum dünyadaki cennet resmen bebek yüzlüm yaa
Öyle biri yook kolay kolay çıkmaz kim bilir Dünyanın neresinde
O zaman sen denedin benşm yaptığımı yaptım
Yaptın
olabilir sonuçta şu an doğru yoldayım
Gerçekçi ol biraz mesela şu an kaç yaşındasın tahminimce yaşımız yakın bu yaşta tanıştığımız biri ile evlenme olasılığımız düşük bunu istatistik söylüyor
Eğlenmeme bakarım bende
5-6 sene sevgili kalanlar var ağlama
Çok kız arladaşım var tabi arkadaşım arlarından bir tanesi bana çok yakın geliyor nereye gitsem onu da çağrıyorum 7 24 birlikteyiz mesela ona öyle davranmaya asla kıyamam onla olduğumda hep vakit güzel geçiyor ama yine büyük ihtimalle kendimi öyle inandırdığım için öyle düşünüyorum onla evlenmem istatistik olarak çok düşük
Rekorum 4 ay bşr insanı o kadar uzun çekemem ben illaki yeni biri ilgimi çeker
bi arkadaşıma çok benziyosun oda böyleydi herkesle eğlenir bana kıyamazdı bunu dile getirdide ama ben onu hep kardeş olarak gördüm bana açıldığındada tersledim sevgilim için kendisiyle konuşmadımda birdaha geldim gene affetti 4-5 kere affetti şu an gene konuşmuyorum ksdbdmdnj sevgilim daha önemli çünkü
Kanka aşığım demedim
Diğer kız arkadaşlarım dedim yanlış anlamışsın sadece arladaşım olarak görüyorum ama o farklı arkadaşlarımın arasından onlada 7 24 birlikteyiz zaten ne hissettiğimi bilmiyorum başıma gelmedi hiç çünkü
çok ccins birisin git napıyosan yap
Tek dediğin bu ayrıca sen sevgiline nerden güveniyorsun bende güvenilir biriyim yüzüne seni seviyorum derim karşımdaki gerçekten inanır sürekli beni düşünür eski takıldığım kişi de mesela resmime bakarak uyuyordu dediğine göre ama ben başkalarıyla takılıyordum ki o varken ruhu bile duymuyordu ama
merak etme sevgilimin karakteri var kişilksiz değil snaa düşmedi ilişkimi yorumlamak
Yorumlamadım tahmin ettim kendimden biliyorum birini aşık etmek kolay ki aklımda bulunsun diye dedim
Kaç yaşındasın bu arada